kızlar lütfen yardımcı olurmusunuz?

Nurten_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
42
0
39
kızlar en son aderım 3 eylul 10 gunluk bı gecıkmeyle ıdrar testı yaptım 2.çizgi silik,kan testı yaptırdım 65.40 cıktı doktor kımyasal gebelık olabılır dedı benım gıbı bı durum yasayan varmı kızlar cok kafam karıstı..msjlarınızı beklıyorum...

canım ya neden kimyasal gebelik dediki doktor,değerin düşük diyemi acaba?yani nedenini söylemiş olması lazım.sanırım 10 gunluk gecikmeden sonra bu değeri düşük gördu.ama geç döllenme olmuş olabilir,en son ne zaman kanda bhcg ölçtürdün??

dün yaptırdım cnm yarında yaptırıcam testimi,evet doktor testi düşük buldu,çok uğraştım zaten 1 senedir 3 tüpbebek tedavısı 2 ay oncede boş gebelıkten kurtaj oldum ,kısacası bu kadar acı tecrubeler yasayınca ınsan sevınemıyo bıle..umutlu mesajlarınını beklıyorum arkadaslar..

canım benim çok geçmiş olsun..yarın insallah değerin yukselmiş olur.hiç lekelenmen,kanaman vs gibi seyler varmı peki..Yasadıkların kolay değil canım ama insallah sonunda istediğine kavusursun,moral çok önemli.eğer yarın seni üzecek bir sonuç çıkarsa lutfen bundan da güçlü çıkmayı basar.Allahım insallah nasip eder sana..

canım inşallah ikiye katlar.
benim de bugün adetimin 36. günü daha mens olmadım
idrar testim negatif.
belki senin de benimde geç döllenmedir
sonuçta burada bir sürü insan tanıdım geç döllenmesi olan ve beta bu kadar düşükken 2 gün sora ikiye katlayan. önemli olan ikiye katlaması, ikiye katlıyorsa düşük olmasının hiiiiiiç önemi yok tatlım

mesela bende geç döllenme olmuştu.4-5 gun falan fark vardı.biliyorum beklemek çok zor.lutfen uzulme..yarın ne zaman gideceksin doktora.kaçta yani??

48 saat sonra yaptır dedı doktorum yarın 3 te gıdıcem kan vermeye hayırlısı kızlar sonucu yazarım olumlu yada olumsuz,tşk ederım ınsana huzur verıyo sızlerle konusmak,bu tarz seylerı kımseyle konusamıyo ınsan gercekten tşkler..

canım haber ver mutlaka.ve bu gece düşünmemeye çalış.burada birçok kişi umutsuzca gidip guzel haberlerle döndu.yanlız acaba bu seferkini baska yerdemi yaptırsan diyorum..bir arkadası yanlış ölçmüşlerdi baska yerde baktırdı ve normal çıktı değeri.doktoru kimyasal olabilir dedi şimdi 17 haftalık hamile oda.

canım geç döllenme olabiliyor morelini yüksek tut bol bol dinlen işallah yarın değerin 2 katına çıkar

kızlar test ıkıye katlamıs 137,00 cıktı bakalım ultrasonda gorene kadar sevınemıyorum ama inş sonuc guzel olur..

nurtencım hem gecmıs olsun hem gozun aydın canım. umarım hamılelıgın normal sekılde devam eder.

ayyy çok guzel bir haber ya.demekki geç döllenme olmuş.Bu değerlerde daha ultrasonda görunmez ama.biraz daha bekle bakalım.cunkı bu sefer göremeyince panik yaparsın yok yere.geç döllenmede ultrasonda görmekte geç oluyor..
cokk sevindim canım,bak bosuna uzulmuşsun...

saolun kızlar daha hayırlı haberlerle gelıcem inş..azıcık yol katedelım daha kesınlessın 3 senedır neler yasadım bı bılsenız o yuzden kalp atısını duymadan sevınemıyorum bıle ,neyse kızlar dedıgım gıbı Allah kucagımıza almayı nasıp etsın isteyen herkese versın rabbım...hayırlı aksamlar herkeze

kızlar dun beta hcg yaptırdım tekrar 3000 cıktı,aradan 1 hafta gecmıstı ıkı kat artıyorsa bu degerler 1000 kusur cıkması gerekmezmıydı acaba

En son 137 demiştiniz, bir hafta geçti hergün ikiye katlıyorsa;
ılk gün 260
ıkinci gün 520
Üçüncü gün 1040
Dördüncü gün 2080
Beşinci gün 4160
Altıncı gün 8320
olmalı sanki. Ama benim pek bilgim olan bir konu değil, belki ilk birkaç günden sonra duruyordur ilerlemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…