Bende evliliğimde 2 yıl 6 ay sonra hamile kaldım. İlk 6 ay korunmustuk sadece. 95 kiloyla hamile kaldım. 1 yılımızda tüp filmi çekildi biri tıkalı diğeri iltihapli dediler ameliyat dediler korktum tüpler alınır diye gidemedim erteledim. Bunları diyen ozeldeki doktorlardi sayısini hatirlamiyorum bile. Sonra bir prof doktor arastirma Hastanesi'nde herkesin tıkalı dedigi filmlere bakarak tüplerin açık olduğunu ve reglin 2 günü gelmem gerektiğini söyledi. İlaç verdi klomen değildi burdan yazmiyim. Kullandım gittim catlatma iğnesi aldırdı yumurta büyümeme bakıldı gün verdi sonra gel aşılama yapalım dedi. Ne asilama mi diye bı tepki verdim çünkü ilk kez ilaç kullanacaktım hani bı iki denemede olmazsa aşılama diye düşünmüştüm
. Sen bilirsin ama daha iyi olur sen beni dinle dedi tamam dedim çok rahattı kendisi bende akışa bıraktım açıkçasi. Zaten mutlaka bıliyosundur asilamanin öyle çok ekstra kesinliği yok normal ilişkiden yüzde 10 fazla. Aşılama gözüyle bakmadım yani. Hamile kaldım. 95 kiloyla 27 yaşında. Hamdolsun. Takip vs derken doğum oldu. Yani rahat ol çok zor ama nasipte varsa istersen imkansız desinler oluyormuş onu gördüm bizzat kendimde.
Ha tavsiyem ne olur kilo vermen olur. Ben gebelik tansiyonuna yakalandım erken doğum yaptım bebeğim gelişmedi karnimda. Perinatoloji uzmanı kiloya bağladı tansiyon çıkmasını. Zayıflarda olmuyo mu oluyo ama kilo olunca ekstra risk oluyo hamilelik. Zor süreçlerdi doğum sonrası şükür şuan iyiyiz ama hala küçük doğmasından sebep zorlandigim şeyler var. O yüzden kilo vermeni ve rahat olmanı öneririm. Sen ne yaparsan yap Allah dilerse o oluyor yorma kendini. Elinden geleni yap ama icinede dalma. Ben ne zaman vazgectim o zaman hamilelik haberini aldım. Vazgeçmem kolay olmadı tabi sözde değil kalpte
inşallah en kısa sürede sağlıkla afiyetle kolaylıkla nasip olsun sanada