• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar lütfen yardımcı olun...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

evaline

Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2017
102
104
103
33
Merhaba kızlar benim 1 eylülde adet görmem gerekiyordu. Adet olmadım henüz belirti olarak sadece göğüslerim kahverengi gibi oldu birde krem rengi akıntı var. 3 tane test yaptım sadece birinde çok silik varla yok arası çıktı. Bugün yaptığım test negatif diyo 4.gün bugün. Hamileysem idrarda olmama ihtimali varmı? Gebeliğinde testte geç çıkan oldumu yarın doktora gidicem sormak istiyorum aranızda varmı adeti 4gün geçip testte çıkmayan?

sonuç ne oldu canım benim de gecikme oldu ama test negatif çıkıyor, merakettim
malesef canım dün kan verdim negatif çıktı gene. Bugün de 6. gün adet oldum. İlk kez gecikme oldu böyle neden bilmiyorum. Birdahaki aya kısmet bakalım...

inşallah yakın zamanda isteğin olur Allah gönlüne göre versin canım. Cevap verdiğin için teşekkür ederim . bende dr gittim muayene oldum bi sorun yok , ne gebelik ne kist ne başka bişey ama hala adet olmadım . 10 gün sonra tekrar baktıracam

Merhaba kızlar benim 1 eylülde adet görmem gerekiyordu. Adet olmadım henüz belirti olarak sadece göğüslerim kahverengi gibi oldu birde krem rengi akıntı var. 3 tane test yaptım sadece birinde çok silik varla yok arası çıktı. Bugün yaptığım test negatif diyo 4.gün bugün. Hamileysem idrarda olmama ihtimali varmı? Gebeliğinde testte geç çıkan oldumu yarın doktora gidicem sormak istiyorum aranızda varmı adeti 4gün geçip testte çıkmayan?
ıdrarda oyle oluyor kan testı yaptırın net sonuc

benimde gecikti 4. gün bugün bel ağrım çok yoğun ve akıntım var normalde erken gelir ama çok istediğim için midir psikolojik midir bilmiyorum gecikti. idrar testi yaptım gecikmenin 2. günü negatif çıktı. varmı bu şekilde yaşayan daha önce?

benimde gecikti 4. gün bugün bel ağrım çok yoğun ve akıntım var normalde erken gelir ama çok istediğim için midir psikolojik midir bilmiyorum gecikti. idrar testi yaptım gecikmenin 2. günü negatif çıktı. varmı bu şekilde yaşayan daha önce?
Kan testi yaptırın

Back