bende tresan sampuana dogumkontrol hapını camtelebentini ve 2 tane bepanten ampul ekleyerek kullanıyorum cok memnunum bunun yanında karanfil kurunu kullanabilirsin sac dökülmesini gercekten durduruyo ve sacları guclendiriyo20 yasındayım saçlarım çok az ve zamanında çok dokuldu doktora gittim stresten dedi tahlillerimde birşey çıkmadı. Bende doğal etkili bir yöntem arıyorum saçımı kendine getirecek. Bebanten revigen bemiks badem yağı doğum kontrol hapını karıştırıp uygulayan varmı ? Ben doğum kontrol hapını 6ay kadardır kullanıyorum ama açılan yerlerim kapanmadı hala saçımı çabuk uzatıyo onlerimdeki küçük saçlar çabuk uzuyo sadece henüz kapanmadı açılan yerler şampuanıma bir kutuyu kırıp kullanıyordum. Daha etkili bir yöntem bilen varsa yazsın nolur
Artık dokulmuyo saçım gurleşsin istiyorum şampuana katınca değilde özel olarak sursem vitaminleri daha etkili olmazmı şampuan bozmazmıbende tresan sampuana dogumkontrol hapını camtelebentini ve 2 tane bepanten ampul ekleyerek kullanıyorum cok memnunum bunun yanında karanfil kurunu kullanabilirsin sac dökülmesini gercekten durduruyo ve sacları guclendiriyo
ben 5 aydır bu sekilde kullanıyorum sampuanın bozuldugunu sanmıyorum ufak ufak saclarım cıkmaya baslamıs fön cekince cok belli oluyo ama dökülenlermi yeniden cıkıyo sampuanmı fayda etti ona emin degilim biraz daha kullanmaya devam edicemArtık dokulmuyo saçım gurleşsin istiyorum şampuana katınca değilde özel olarak sursem vitaminleri daha etkili olmazmı şampuan bozmazmı
Aktardanmı aldın sarımsakyağını yoksa zeytinyağı içinde mi beklettinmaya maskesi var hiç kullanmadım ben ama kullananlar baya memnun onu bi araştır istersen.. ben sarımsak yağı kullandım faydasını da gördüm kışı bekliyorum şimdi tekrar başlıycam :)
zeytinyağı içinde beklettim aktarlarda satılanlarda böyle hazırlanıyor zaten.Aktardanmı aldın sarımsakyağını yoksa zeytinyağı içinde mi beklettin
Ama aktardaki sarımsak yağı o kadar kokmuyozeytinyağı içinde beklettim aktarlarda satılanlarda böyle hazırlanıyor zaten.
Evet kokmuyor mesela aktarda ki sarımsak sampuanları da kokmaz ama sarımsak kokar hemde baya.. Peki bunlar neden kokmuyor düsündürücü.. Sahsen ben onların doğal olduguna inanmıyorum.. Kendi yaptıgım evet biraz kokuyor ama en azından ne oldugunu biliyorum ve etkileri güzel.. Sana da tavsiye ederimAma aktardaki sarımsak yağı o kadar kokmuyo
Evet bencede annem yapıyoda kokusuna dayanamadığım için suremiyodum zorlıcam biraz kendimiEvet kokmuyor mesela aktarda ki sarımsak sampuanları da kokmaz ama sarımsak kokar hemde baya.. Peki bunlar neden kokmuyor düsündürücü.. Sahsen ben onların doğal olduguna inanmıyorum.. Kendi yaptıgım evet biraz kokuyor ama en azından ne oldugunu biliyorum ve etkileri güzel.. Sana da tavsiye ederim
yazın yapma canım ama terleyince kokusu daha kötü oluyor havalar soğuyunca yap durulama suyuna da elma sirkesi koyEvet bencede annem yapıyoda kokusuna dayanamadığım için suremiyodum zorlıcam biraz kendimi