Kızlar lütfen yardım

sadstoryy

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
12
2
26
merhaba istanbulda uygun fiyatlı max 5000 tl ye estetik yapan doktor var mıdır gerçekten durumum yok sadece para biriktirmeye çalışıyorum nefes alma problemim hat safhada bildiğiniz başarılı güvenilir doktorlar varsa lütfen yazın

Selam,
ben arastirdigimda o fiyat da yoktu.Bulursanda bence hic yaklasma istedigin sonucu alamazsin.Ben cok düsündüm cok pahali ama icim rahat olsun diye Dr. Teoman Dogan yaptiriyorum.Yinede sana bol sanslar

Merhaba,İstanbul da yaşamıyorum doktor konusunda yardımcı olamıycam fakat Ankara'da devlet hastanelerinde çok uygun fiyata ameliyat yapan başarılı doktorlar var illaki İstanbul da da vardır. Hem özelleri hem devlet hastanelerini gezin derim ben. Bir de kesinlikle bu iş parayla ilgili değil,çok ücret alıp hastasini mağdur eden de var. Ben devlet hastanesinde ücretsiz oldum ve memnunum. Bu iş tamamen doktorla ilgili. Çok para istiyor diye mükemmel gözüyle bakmamak lazım. Eminim İstanbul'da da uygun fiyata başarılı ameliyatlar yapan doktorlar vardır. Mutlaka devlet hastanelerini gezin derimm. Geçmiş olsun.

ankarada mı yaptırdınız, hangi hastane acaba

ankarada mı yaptırdınız, hangi hastane acaba
Polatlı Duatepe hastanesi ama doktorum şuan orda değil Hakkari'ye atandı. Benim doktorum kulak burun bogazciydi ama aynı hastanede plastik cerrahta var çok uygun fiyata güzel işler yapıyor. Benim burnumda deviasyon olmasaydı plastik cerraha yaptırcaktm. İçi çok kötü olduğu için KBB doktoruna oldum

Bafra devlet Hastanesi'nde bi doktor varmış çok iyi burun yapıyor diyorlar ben de yeni ameliyat ettiği bir hastasini gördüm şok oldum çok güzel yapmıştı. Kendim neredeyse on bin verip ameliyat oldum sonuç mandal burun oldu,bilseydim ona giderdim. İsmi Mahmut Simsek'ti galiba.

Merhaba ben yenı amelıyat oldun kendısıne suana kadar hersey normal ilerliyor sadecr ufak bır burun cıkıntısı oldu daha once olmayan bır yerde 6ayı beklıyoruz gecmezse ufak bır ıslem daha olucak sanırım ama sımdılık pek bı sıkıntı yok bende ismini cok duyarak gıttım hastası cok

Merhaba Mahmut şimşeğe burun ameliyatim var cuma günü nasıl oldu siz memnunmusunuz nasıl bir süreç izledi acaba ben kimseden birşey duyamadım Mahmut hocayla alakalı tedirginim biraz

Burun ameliyatınızdsn sonra herhangi başka şikayetiniz oldu mu acaba sadece estetik miydi yoksa başka birşey var mıydı burnunuzda cuma günü benim de Mahmut hocaya ameliyatim var umarım mesajımı görürsünüz

Merhaba ben de martta olacağım. Biraz tedirginim. Sizin nasıl geçti acaba yazarsanız çok mutlu olurum

Eğer sağlık sorunun var ise devlette yaptırabilirsin. Burunu açmışken estetikte yapıyorlar

Merhaba, benimde Nisan'da ameliyatım var Mahmut beye. Acaba ameliyatınız nasıl geçti. Memnun musunuz? İnternette pek birşey bulamadım hakkında. Söz konusu burunda olunca korkuyorum açıkcası

Haftaya olacaktım ama vazgeçtim gibi. Sizin kararınızı etkilemek istemem fakat son internet yorumlarından sonra kararsız kaldım. Yeni olmuş birine de çok fazla ulaşamadım. Acelem olmadığı için erteledim. Daha geniş araştırıp kafamda hiç kuşku olmadan olmak istiyorum.

Merhaba, bende Mahmut beye Nisan'da olacağım ameliyat. Olduysanız nasıl geçti acaba. Bilgi verebilir misiniz lütfen
Haftaya olacaktım ama vazgeçtim gibi. Sizin kararınızı etkilemek istemem fakat son internet yorumlarından sonra kararsız kaldım. Yeni olmuş birine de çok fazla ulaşamadım. Acelem olmadığı için erteledim. Daha geniş araştırıp kafamda hiç kuşku olmadan olmak istiyorum.

Merhaba arkadaşlar Nisan'da ameliyat olacağımı söylemiştim. 4 Nisanda Mahmut Şimşeğe oldum. Burnumu çok doğal ve güzel yaptı cidden çok içime sindi. Şüphelerim vardı yorum bulamamıştım bununla ilgili. İllaki araştıran vardır. İçiniz rahat olarak girebilirsiniz ameliyata. Çok iyi bir doktor cidden ilgisi alakası yönünden. 2. Haftamdayım şuan morluğum kalmadı, zaten çok morarmamıştım bile. Hafiften şişliğim var fakat dikkat bile çekmiyor. Sorusu olan arkadaşlar buradan bana sorabilir. Ara ara gelip bakacağım yardımcı olmak isterim sizlere.

Merhaba ben Mahmut Şimşeğe haftaya muayene olacağım. Size ne kadar süre sonrasına ameliyat günü vermişti acaba? Hala memnun musunuz burun ucu düşmesi oldu mu?

selamlar, üç gün sonra ben de Mahmut Şimşek ile operasyonum var, açıkçası çok endişeliyim ve hekim çok ucu açık cümleler kuruyor, ameliyat süreciniz hakkında konuşabilir miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…