• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kızlar lütfen yardım ve önerilerinize ihtiyacım var :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

foolfancy

Eylül Hüma'm&Melike Sare'm
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
361
249
303
Kızlar merhaba bu ilk konum.Buradaki evleri cok takip ediyorum az çok fikir alıyorum.Nisanda Allah izin verirse düğünüm olacak eşya araştırması yapıyorum resimdekisalon ve yatak odası takımını çok beğendim lakin koltuk takımında aşağıdaki ikisi arasında kararsızım.Ve salonuma canlı tutabilmek için sizce hangi renklerle kombin(halı,perde,aksesuar vs.) yapmalıyım lütfen fikirlerinize ihtiyacım vaaar :)) şimdiden teşekkürler kızlar :)
$DGS_YMK_CARMEN_Y_01.webp

$57d7458b-507f-4549-bfec-634a433b4da8MYSTIC_YTK_3.webp

Eki Görüntüle 548973

koltuk takımı 1.
Eki Görüntüle 548975

koltuk takımı 2.

$fe4d6cbb-e7f1-4585-bab5-c26edf1ff6c2ILLION_SLN_spl_1.webp

farklı önerileriniz varsa resimlerini bekliyorum :)

2. koltuk takımı daha güzel hemde açık renk hangi aksesuarı alırsan al çok yakışır ayrıca rengarenk yastıklarlada süsleyebilirsin benim mobilyalarım koyu renk keşke bende açık renk alsaydım hem daha ferah duruyor açıkrenkle mobilyalar mobilya açık renk olunca perdelerle eve hava katarsın beyaza en çok pembe açık yeşil acık mavi felan güzel gidiyor aklında olsun halınıda öyle seçebilirsin

Çok teşekkür ederim canım ya bende açık tonları seviyorum dar mekanlari hem ferah hem büyük gösteriyor :)

Canım yemek takımın çok güzellll bayıldım bende böyle bişe mi alsam acaba:27::27:ahşap ve beyazın en güzel uyumu diyebilirim salon takımlarındanda ikinci takım daha hoş canım ikinci koltuk takımını alıp canlı renkler ile kombin sağlayabilirsin özellikle yemek takımın her rengi kaldırabilecek renkte ben olsam 2.koltuk takımını alıp yastıklarını mor yapardım.halı perde aksesuarlarımı mor ve beyaz seçerdim .bence mor beyaz uyumu ve 2.koltuk takımı diyorum güle güle kullan :16:

Kızlar merhaba bu ilk konum.Buradaki evleri cok takip ediyorum az çok fikir alıyorum.Nisanda Allah izin verirse düğünüm olacak eşya araştırması yapıyorum resimdekisalon ve yatak odası takımını çok beğendim lakin koltuk takımında aşağıdaki ikisi arasında kararsızım.Ve salonuma canlı tutabilmek için sizce hangi renklerle kombin(halı,perde,aksesuar vs.) yapmalıyım lütfen fikirlerinize ihtiyacım vaaar :)) şimdiden teşekkürler kızlar :)
Eki Görüntüle 548972

Eki Görüntüle 548974

Eki Görüntüle 548973

koltuk takımı 1.
Eki Görüntüle 548975

koltuk takımı 2.

Eki Görüntüle 548976

farklı önerileriniz varsa resimlerini bekliyorum :)

bence 1. şeker..............

koltuk takımı daha açık renk varsa beyaz veya krem, onu tercih ederdım ben. ama yoksa 2.sini al bence.

Canım yemek takımın çok güzellll bayıldım bende böyle bişe mi alsam acaba:27::27:ahşap ve beyazın en güzel uyumu diyebilirim salon takımlarındanda ikinci takım daha hoş canım ikinci koltuk takımını alıp canlı renkler ile kombin sağlayabilirsin özellikle yemek takımın her rengi kaldırabilecek renkte ben olsam 2.koltuk takımını alıp yastıklarını mor yapardım.halı perde aksesuarlarımı mor ve beyaz seçerdim .bence mor beyaz uyumu ve 2.koltuk takımı diyorum güle güle kullan :16:

Bende bayıldımm :) artık beyaz pembe ikilisini çok sık görür oldum oyuzden hem doğal hem modern olsun istedim her rengi kaldırır gibi tavsiye ederim kaliteside çok güzel dogtas hemde indirime girmiş :-)) mor evet canlılık katar evimi yerlestirdigimde resmini paylasicam ınşallah canım :)

QUOTE=blueyes;27241181]bence 1. şeker..............[/QUOTE]

Evet :) kumaş özelliği çok güzel leke tutmayan bu takımın açık rengide olabilir ne zormus Eşya almak off :(

Bende bayıldımm :) artık beyaz pembe ikilisini çok sık görür oldum oyuzden hem doğal hem modern olsun istedim her rengi kaldırır gibi tavsiye ederim kaliteside çok güzel dogtas hemde indirime girmiş :-)) mor evet canlılık katar evimi yerlestirdigimde resmini paylasicam ınşallah canım :)

inşallah canım buraya resimlerini eklemek nasip olur :34:

2. takımı daha çok yakıştırdım. benim dikkat ettiğim iki şey var açıkçası görüntüye gelmeden önce rahat ve kullanışlı mı? temizği kolay olur mu? görüntü sonraki iş.. :34:

guzelmis mobilyalarin canim gule gule kullan. Ben acik yesil cok yakistirdim. Ve yesil bitki ciceklerle falan susliyebilirsin evini. Tahta rengi ve yesille kombinlersen bence cok hos olabilir. Mesela tahta cerceveli yesil bir tablo cok hos durur bence. Halida fazla acik krem rengi tavsiye etmem hemen kir ve leke belli ediyor.Iyi gunlerde kullan canim.

2. takımı daha çok yakıştırdım. benim dikkat ettiğim iki şey var açıkçası görüntüye gelmeden önce rahat ve kullanışlı mı? temizği kolay olur mu? görüntü sonraki iş.. :34:

Tabi önce kumaş özelliği önemli malum leke olayı. 1. Koltuk su geçirmeyen leke tutmayan bir kumaşa sahip oyuzden onun kullanışı daha mantıklı haklısın canım

guzelmis mobilyalarin canim gule gule kullan. Ben acik yesil cok yakistirdim. Ve yesil bitki ciceklerle falan susliyebilirsin evini. Tahta rengi ve yesille kombinlersen bence cok hos olabilir. Mesela tahta cerceveli yesil bir tablo cok hos durur bence. Halida fazla acik krem rengi tavsiye etmem hemen kir ve leke belli ediyor.Iyi gunlerde kullan canim.

Bende rengini çok sevdim vee aynı şekilde kombinlemeyi düşündüm canım ama aklıma takılan acaba odayı bogarmi :/ buarada teşekkür ederim ınşallah canım daha güzelleri sizlerin olsun (:

Back
X