selam kızlar ya ben 3 yıldır evliyim..artk çoçuk istiyoruz bu ilk denememiz 12. 13. 14. 15. gün arka arkaya denedik....ama ilk denediğimizde hafif kan geldi ama çok az çok mu zorladık diye düşündük yaa anlamadık acaba neden böyle oldu ki ....şimdi de aniden karnıma kıraplar giriyo hamile miyim sizce
selam kızlar ya ben 3 yıldır evliyim..artk çoçuk istiyoruz bu ilk denememiz 12. 13. 14. 15. gün arka arkaya denedik....ama ilk denediğimizde hafif kan geldi ama çok az çok mu zorladık diye düşündük yaa anlamadık acaba neden böyle oldu ki ....şimdi de aniden karnıma kıraplar giriyo hamile miyim sizce
Bende de kasık agrisi vardi adet olmaya 3 günüm var kan testinde hamile olduğum çikti 4 haftalık hamileyim
Canm degern kaç cktı bnde dün ögrendm hamile oldugumu
Canm degern kaç cktı bnde dün ögrendm hamile oldugumu
Bende de kasık agrisi vardi adet olmaya 3 günüm var kan testinde hamile olduğum çikti 4 haftalık hamileyim[/
hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş ilk değerin kaç çıktı acaba
Bende de kasık agrisi vardi adet olmaya 3 günüm var kan testinde hamile olduğum çikti 4 haftalık hamileyim
merhaba arkadaşlar,adetime 10 gün kala kanda beta hcg baktırdım.Sonuç negatifff( acaba test için çok mu erken??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?