• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen yardım hamile olabilir miyim

oykum35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
254
0
46
Malatya
selam kızlar ya ben 3 yıldır evliyim..artk çoçuk istiyoruz bu ilk denememiz 12. 13. 14. 15. gün arka arkaya denedik....ama ilk denediğimizde hafif kan geldi ama çok az çok mu zorladık diye düşündük yaa anlamadık acaba neden böyle oldu ki ....şimdi de aniden karnıma kıraplar giriyo hamile miyim sizce

selam kızlar ya ben 3 yıldır evliyim..artk çoçuk istiyoruz bu ilk denememiz 12. 13. 14. 15. gün arka arkaya denedik....ama ilk denediğimizde hafif kan geldi ama çok az çok mu zorladık diye düşündük yaa anlamadık acaba neden böyle oldu ki ....şimdi de aniden karnıma kıraplar giriyo hamile miyim sizce

Hamilelik oyle sandigimiz gibi kolay olmuyo canim ben 3 ay korundum 9 ay bekledim insallah hamilesindir ama adetinin gecmesi gerek ancak oyle anlasilir testlerde

arkadaşım ama ben hiç korunmadım ilaç falan kullanmadım eşim korunduğu için hemen olabilir diye düşünmüştüm

Bence hamile olabilirsin. Aylarca doğum kontrol hapı kullanıp bıraktıktan birkaç gün sonra hamile kalan arkadaşlarım da var, aylarca hamile kalamayan da. Erkeğin korunduğu durumda da her iki ihtimal geçerli. bu kişiden kişiye değişen bir durum. tamamen kadın ve erkeğin yapısına bağlı. En elverişli günlerde birliktelik olmuş. Hamilelik ihtimali çok yüksek. her şey gönlünce olsun...

Bende de kasık agrisi vardi adet olmaya 3 günüm var kan testinde hamile olduğum çikti 4 haftalık hamileyim

Evet bence kasık ağrısı hamilelik belirtisi. yakın zamanda doğum yapan arkadaşımın da hamileliği kasık ağrısıyla hastaneye gitmesi üzerine kan tahlili sonucu ortaya çıkmıştı. hayırlı haberi bekliyoruz oykum35 .

ya canlarım benim umarım öyledir ya yanımda olduğunuz ve moral verdiğiniz için teşekkürler....lütfen öyle olsun .........

merhaba arkadaşlar,adetime 10 gün kala kanda beta hcg baktırdım.Sonuç negatifff:(( acaba test için çok mu erken??

İdrarda gebelik testi son görülen adetten yaklaşık 28-30 gün sonra yani bir sonraki adet zamanı geldiğinde gebeliği gösterebilir, daha önce gebelik varsa bile testte görülemez. Gebelik varsa zaten bir sonraki adet görülmeyeceğinden adet gecikmesi yaşanana kadar bekleyip, adet gecikmesi olursa idrarda gebelik testi yapılmalıdır. Kanda gebelik testi (B-HCG) de bu günlerde veya
adet zamanı gelmeden 2-3 gün önce hamilelik varlığını gösterebilir. Hamilelik belirtileri de adet gecikmesi olduktan 1-2 hafta sonra başlar genellikle.

inş hamilesinizdir. yazdıklarınzızı okuyunca kendimi tuhaf hissediyorum benim bu ay olmadı maalesef. ALLAH bizede o duyuguyu tatmayı nasip edr inş

Kızlar bende yaşadığım kısa hamilelik dönemimde sürekli adet sancısı gibi kasık ağrısı çekiyordum hele ki ilk bebiş ise rahim genişlediği için sancı yaparmış

Back