Gebeliğe Hazırlık kızlar lütfen yardım edinn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elifkskl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
2.179
979
123
Ben 3 haftalık hamileyim 2 gündür ara ara günde 3 4 kere kahve rengi akıntım oluyor peceteye silince geliyor bu sizce normal mi düşük tehlikesi var mı benim durumu yaşayan var mı aranız da lütfen bu durumu yaşayanlar yazabilir mi..

Korkma bi çok insanda bu oluyo pembe renginde adet olan bile var ama için rahat etsin diye bi doktora gözük derim

Doktora git düşük tehliken varsa müdahale ederler canım geçmiş olsun

Cnm doktora gitsen keşke düşük tahliken varsa ilaca başlatr en azndn..

Canim ben degil ama arkadasimda olmustu doktorun biri dusuk tehliken var demisti hatta, sonra farkli bi doktora gittiginde bunun normal oldugunu soylemisti bende cok sasirmistim simdi oglu 5 aylik filan gayette saglikli
ama yinede herkesin bunyesi farkli bi dr gozuk canim o ne diyecek dr ayni seyi soylediyse rahat olursun en azindan
hem dusuk tehliken varsa bile önlemini alirsin

Sağol canm bende kendi mi kötüye yormak istemiyorum ama 2 gün olunca endişe ettim

Oncelikle gecms olsun insallah saglikla hayirla evladini kucagna alirsin insallah... 9 ay kanamali hamilelik gecirip saglkli bebegi olanda var , 9 ay rahat gebelik gecirip kucagna alamayan da hersey nasip kismet ama doktora biran evvel gitmelisin dusuk onleyici igne ilac vs gerekirse verir , onemszse onemsiz der ne bileyim ihmal etme ... bide 3 haftalik hamilrlik nasil oluyor merak ettm gunun gecms olsa bile 4 haftalik olur en erken

Ben adet olunca doktora gidip muane olurum diye düşündüm adetin bitti 4 gün sonra doktora gittim bütün kan tahsillerini istedi gecen pazartesi gittim istedi Beta 71 dikti gebesin dedi doktor sok oldum çünkü yeni adetin bitmişti bu ayda 2 gün eeken olmuştum çarşamba 124 cuma 288 di normal ilerliyor bir sikinti yok dedi doktor

Ağrın yoksa korkma canım insan yinede içi rahat etmiyor ben şimd hamile kaldığıma seviniyorum bı yandan da kese görüncek mi kalp atışı duyulcakmi onu düşünüyorum bazı şeyleri çok bilmemek lazım sanırım

Normal adet gibi mi oldun peki değerlerin güzel artmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…