• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kızlar lütfen yardım edinn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oncelikle gecms olsun insallah saglikla hayirla evladini kucagna alirsin insallah... 9 ay kanamali hamilelik gecirip saglkli bebegi olanda var , 9 ay rahat gebelik gecirip kucagna alamayan da hersey nasip kismet ama doktora biran evvel gitmelisin dusuk onleyici igne ilac vs gerekirse verir , onemszse onemsiz der ne bileyim ihmal etme ... bide 3 haftalik hamilrlik nasil oluyor merak ettm gunun gecms olsa bile 4 haftalik olur en erken
Aynen canm herşey nasip kismet alacagi nEfes varsa doğar insallah

Ben adet olunca doktora gidip muane olurum diye düşündüm adetin bitti 4 gün sonra doktora gittim bütün kan tahsillerini istedi gecen pazartesi gittim istedi Beta 71 dikti gebesin dedi doktor sok oldum çünkü yeni adetin bitmişti bu ayda 2 gün eeken olmuştum çarşamba 124 cuma 288 di normal ilerliyor bir sikinti yok dedi doktor
Bende ne zaman gitsem diye düşünüyorum kontrole doktor senden iki günde bir mi vermeni istedi kan peki

Ağrın yoksa korkma canım insan yinede içi rahat etmiyor ben şimd hamile kaldığıma seviniyorum bı yandan da kese görüncek mi kalp atışı duyulcakmi onu düşünüyorum bazı şeyleri çok bilmemek lazım sanırım
Ya valla katiliyorum evde test yaptim hamileyim diye sevinemedim inanamadim kan verdim 460 cikti gene hamileyimmmm diye ciglik atmadim 2 gun sonra tekrar kar verip bakim saglkli gidiyomu dedm gene cosamadim dur dedim kese gozuksun dur dedm kalp atisi duyulmadan kapilmayalim yaymayalim ....
3 bucuk yillik evlilik sonrasi ilk ayki ilk denemede oldu bunlar dusunun yani ... cok bilmekte iyi degl hakikatenn

Ya valla katiliyorum evde test yaptim hamileyim diye sevinemedim inanamadim kan verdim 460 cikti gene hamileyimmmm diye ciglik atmadim 2 gun sonra tekrar kar verip bakim saglkli gidiyomu dedm gene cosamadim dur dedim kese gozuksun dur dedm kalp atisi duyulmadan kapilmayalim yaymayalim ....
3 bucuk yillik evlilik sonrasi ilk ayki ilk denemede oldu bunlar dusunun yani ... cok bilmekte iyi degl hakikatenn
Aynen canım vala benm bir arkadaş test yaptıktan sonra gitti 8 haftalık demiş doktor buradan çok şey öğrendik insan evhamlaniyo işte

Back