kızlar lütfen yardım edin :(

ctugce

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
2
0
16
İstanbul
Eşimle ilişkiye girdiğim zaman ıslaklık olmuyor.8 aylık evliyim acımadan yanmadan dolayı ilişkiye girmek istemiyorum. Hatta hiç yapmasak benim için pekte sorun olmaz. Napmam lazım? Vede şöyle bir problemim war uyku berbat bir uykum war çok uyumak istiyorum bu yüzdende bana dokunsun felan hiçbişi istemiyorum uykum geldiği zaman. Tavsiyelerinize,tecrübelerinize çok ihtiyacım war daha burda yeniyim uzun zamandır takip ediyordum ama üye olmamıştım bilgilendirirseniz sewinirim. :)

on sevismeyi biraz uzun tutsanizz.. Yani hemen iliskiye gecmeyin hatta olabildgince geciktirin.. Burda nasil soylenir bilmiyorum ama biraz acik olcam galiba senin etkilendigin bolgelerine biraz yogunlassinn.. Yani nasil desemm.. Bazi kadinlar boyundan, bazi kadinlar gobekten opulmekten haz alabilir mesela.. Senin de o gibi uyarici noktalarini opebilir, oksayabilir iliski oncesinde veya daha farkli seyler de olabilir

bazi prezervatiflerde asiri kaygan oluyo onlari da deneyebilirsiniz canim..
Bunlarin hicbiriyle ugrasamam diyosan da eczaneden jel alirsin, ama bence gerek yok dedigim gibi on sevismeyi uzun tutun..
Aklına uyku vb.seyleri getirme canim kendini biliyosan da uyucagin saatten once yat ki uykun gelmeden haledersiniz
simdilik ve bildigim kadariyla bu kadr soyleyebilirim

sanırım bazı bayanların genel problemi bu.. bende o bana dokunmasa hiç istemicem sanki :) ki ben henüz o aşamayı geçemedim ama uyumayı planlıyorsam ve o sırnaşıyorsa sinir oluyorum.. bazen gece 3 te tam uykumun ortasındayken bi bakıyorum bir el var :))) çok sinir bişey :)

canım evlilik hayatında cinselliğin yolunda gitmesi çok önemli
bunun için biraz fedakar olman lazım
bende 3 aylık evliyim.. uykum varken eşim yaklaşınca kızıyodum ama bu davranışımın onu üzdüğünü fark ettim..
şimdi öyle davranmıyorum o isterse uykumdan feragat ediyorum..
eğer ilişkide acı duymak istemiyorsan en büyük çözümü seninde istemen vede yeterince ıslanman lazım..
eşin seni tahrik etmeli o zaman bırak acıyı zevk alırsın:)

aynen öyle gecenin bir köründe bi bakıyorsun hemen herşeyi yapmaya hazır olan :) süreklii isteyen biri karşında napıcaksın çoğu zaman yapıyorsun çoğu zaman yapmıorsun ama diğer arkadaşında dedği gibi üzülüyorlar çok teşekkür ederim yardımcı olduğnuz için arkadaşlar :)

10 numara cevap işte tüm çözüm yolları var msjda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…