• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen yardim edin ...

Ahh Ahhh........
Sırf başınıza birşey gelmesi korkusuyla, akıl vermek istedim. Bu numarayla başlayan hat alıp, kimlik bilgilerinizi gizletebilirsiniz. Hattı da bir kadın arkadaşınıza verirsiniz. Bu 1.yol
2.si ise; kimle flört ediyorsanız direkt kendisinden rica edin durumu anlatın, yardımcı olsun, zaten biliyordur evli olduğunuzu muhtemelen.

Böyle bir numaram var diyelim ne olucak ? Sana iş birliğimi yapacağız ? Yoksa kocana seni bununla mı aldattım diyeceksin ? Saçma sapan seyler yapıp saçma sapan bahaneler buluyorsunuz . Bence biraz cesaretli ve dürüst olup karşısına çıkıp sen böyle bir halt yedin bende buna nispeten bunu yedim diyin kurtulun. Bu kadar şeyden sonra nasıl bir mideyle birbirinizin yüzüne bakacaksınız merak ediyorum 😒

Seni aldattığı için beş para etmeyen adama beş para etmeyen aynı davranışı gösterip bir boşluğuma denk geldi diyorsun🤣🤣🤣Bu nasıl bi boşlukmuş😁Sonra aldatıldığın kadının tekrar sesini duymak için buradan yardım istiyorsun..nasıl bir anlayış nasıl bir beyin yapısı bu???Allah akıl fikir versin.

Meraba oncelikle ben evliyim iki tane candan öte evladim var ama kocam 5 para etmezin teki baska kadınlarla dusup kaldiyor en son kadinin biri esinden hamileyim dedi dunyam basima yikildi o anki duygusal boslukla bi salaklik yapip bende biriyle konusmaya basladim ve kaynanama yakalandim arkadasim dedim bu hemen esime karin gizli gizli birileriyle konusuyor demis sizden ricam numarasınin başı beşyüzelliüç altıyüz doksandört birinin bana yardim etmesi
Herkes eleştirmiş kimse de sen ne yaşıyorsun dememiş herkes Allah’ın sevgili kulu kimse hata yapmamış gibi eleştirmek kolay geliyor ki şurada sana laf edenler kim bilir ne hatalar etmiştir .Asla onaylayacak şey değil bende onaylamıyorum ama olmuşla ölmüşe çare yok der atalarımız .Allah yardımcın olsun .o kişi eğer kabul ederse numarasını bir başkasının üzerine devredebilir telefoncular yapıyor bunu tamamen numarayı başka birinin üzerine göstersin eğer seni de düşünüyorsa .

Meraba oncelikle ben evliyim iki tane candan öte evladim var ama kocam 5 para etmezin teki baska kadınlarla dusup kaldiyor en son kadinin biri esinden hamileyim dedi dunyam basima yikildi o anki duygusal boslukla bi salaklik yapip bende biriyle konusmaya basladim ve kaynanama yakalandim arkadasim dedim bu hemen esime karin gizli gizli birileriyle konusuyor demis sizden ricam numarasınin başı beşyüzelliüç altıyüz doksandört birinin bana yardim etmesi
Neden gizliyorsunuz ki zaten serbest bir ilişkiniz var .

Back