• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen yardim edin ...

Meraba oncelikle ben evliyim iki tane candan öte evladim var ama kocam 5 para etmezin teki baska kadınlarla dusup kaldiyor en son kadinin biri esinden hamileyim dedi dunyam basima yikildi o anki duygusal boslukla bi salaklik yapip bende biriyle konusmaya basladim ve kaynanama yakalandim arkadasim dedim bu hemen esime karin gizli gizli birileriyle konusuyor demis sizden ricam numarasınin başı beşyüzelliüç altıyüz doksandört birinin bana yardim etmesi
Kocan ne kadar haksız ise sende bir o kdar haksizsin. Ne kadar değişik insanlarsınız . Şaşmamak elde değil !

seni aldatan başka başka kadınlarla düşüp kalkan adama kendini temiz mi göstermeye çalışıyorsun anlamadım.. bırak gitsin sen yoluna o yoluna

Bence kendini aklamak için eşinin kendisini aldattığını söylüyor. Yoksa hangi kanıt sürekli aldatılmayı ve başka kadından çocuğu kabul eder ki ?
Çocuk doğmuş mu ya da hamilelik kesin mi? Şu pandemi de bile boş durmuyorlar anacığımmmm😅

Ah be... Kimsem yok diyorsun, niye böyle işlere kalkışıyorsun :( Ortada affedilmesi zor büyük hatalar var karşılıklı, şu saatten sonra nasıl çözülür bilmem. Bari adama ulaş bir şekilde de numarayı bir süre kadın bir arkadaşı kullansın. Ne biliyim ya böyle işlerden çok korkarım aklıma da bişi gelmiyo, Allah kalbine göre versin diyeyim.

Bana artık hiç inandırıcı gelmiyor, kadınların aldatıldıgını söyleyip sürekli erkekleri kötülemeleri ama aynı haltı kendisinin yapması sonra yakalanması vs . Çok korkuyor ve çaresiz isen o haltı kendin yapma ! Çocuklar ortada kaynayan . Allah akıl fikir versin . Saçma sapan insanlar ,çok zorda misin boşan kurtul .

Geçen gün buralarda 22 yaşında hamileyim mutluyum diyen bir kız vardı. Sizi böylelerine göstermek istiyorum.

Back