- 23 Ağustos 2012
- 49.933
- 1
- 231.840
- 798
- Konu Sahibi ceremkbr00
Eee o adama ver eşinin numarasını aradığında bir kadına açtırsın burdan biz ne yapalım ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yaniiii? Allahım şu bdv de bir gün de şaşırmasam olmuyorSadece numaranin başi gozukuyor fatura detayinda bu numaranin basi sonu farkli bayan biri lazim bana
Olayı anladın yaniii?bana da anlat allah rızası içinOlayın böyle olduğuna emin misiniz ?
Kocan ne kadar haksız ise sende bir o kdar haksizsin. Ne kadar değişik insanlarsınız . Şaşmamak elde değil !Meraba oncelikle ben evliyim iki tane candan öte evladim var ama kocam 5 para etmezin teki baska kadınlarla dusup kaldiyor en son kadinin biri esinden hamileyim dedi dunyam basima yikildi o anki duygusal boslukla bi salaklik yapip bende biriyle konusmaya basladim ve kaynanama yakalandim arkadasim dedim bu hemen esime karin gizli gizli birileriyle konusuyor demis sizden ricam numarasınin başı beşyüzelliüç altıyüz doksandört birinin bana yardim etmesi
Kendi de yapmış amaseni aldatan başka başka kadınlarla düşüp kalkan adama kendini temiz mi göstermeye çalışıyorsun anlamadım.. bırak gitsin sen yoluna o yoluna
Bence kendini aklamak için eşinin kendisini aldattığını söylüyor. Yoksa hangi kanıt sürekli aldatılmayı ve başka kadından çocuğu kabul eder ki ?Olayı anladın yaniii?bana da anlat allah rızası için
Aynısını düşündüm valla .Bence kendini aklamak için eşinin kendisini aldattığını söylüyor. Yoksa hangi kanıt sürekli aldatılmayı ve başka kadından çocuğu kabul eder ki ?
Çocuk doğmuş mu ya da hamilelik kesin mi? Şu pandemi de bile boş durmuyorlar anacığımmmmBence kendini aklamak için eşinin kendisini aldattığını söylüyor. Yoksa hangi kanıt sürekli aldatılmayı ve başka kadından çocuğu kabul eder ki ?
Artık istesek de öğrenemeyeceğiz , üyeliğini iptal ettirmiş konu sahibi.Çocuk doğmuş mu ya da hamilelik kesin mi? Şu pandemi de bile boş durmuyorlar anacığımmmm
Aynen ya, çocuklarımın yüzüne nasıl bakarım diye düşünmesi gerekirdi en baştan. Dusunmediyse sonuçlarına katlansinBu kişiyede akıl vermeyin yahu ne b.k yerse yesin kendi duşen ağlamaz iyi olmuş