- 5 Ekim 2016
- 40
- 19
- 38
- 26
- Konu Sahibi ceremkbr00
-
Numarayla ne alakası var onu anlamadım ?Meraba oncelikle ben evliyim iki tane candan öte evladim var ama kocam 5 para etmezin teki baska kadınlarla dusup kaldiyor en son kadinin biri esinden hamileyim dedi dunyam basima yikildi o anki duygusal boslukla bi salaklik yapip bende biriyle konusmaya basladim ve kaynanama yakalandim arkadasim dedim bu hemen esime karin gizli gizli birileriyle konusuyor demis sizden ricam numarasınin başı beşyüzelliüç altıyüz doksandört birinin bana yardim etmesi
Karşılıklı aldatmacalı güzel bir ilişkiniz varmış, bence açık evliliğe çevirin herkes rahat etsin.Meraba oncelikle ben evliyim iki tane candan öte evladim var ama kocam 5 para etmezin teki baska kadınlarla dusup kaldiyor en son kadinin biri esinden hamileyim dedi dunyam basima yikildi o anki duygusal boslukla bi salaklik yapip bende biriyle konusmaya basladim ve kaynanama yakalandim arkadasim dedim bu hemen esime karin gizli gizli birileriyle konusuyor demis sizden ricam numarasınin başı beşyüzelliüç altıyüz doksandört birinin bana yardim etmesi
Sadece numaranin başi gozukuyor fatura detayinda bu numaranin basi sonu farkli bayan biri lazim banane istediğini anlayamadım
Fatura dökümüme bakicakNumarayla ne alakası var onu anlamadım ?
Numaranın gerisini biz mi bulacağız?
Hafiyeler kulübüsadece bası bu numara gibi sonu degisik bi bayan lazim bana yaptigim dogru degil çok pismanim evet biliyorum
Sadece numaranin başi gozukuyor fatura detayinda bu numaranin basi sonu farkli bayan biri lazim bana
Söylediğine göre kocan başka bir kadını hamile bile bırakmış. Sen niye boşamıyorsun bu adamı? Bak kendin beş para etmez biri diyosun. Aldatarak sen de kendini suçlu duruma düşürmek yerine elindeki kanıtlarla boşasan tazminat, nafaka vs. alırdınSadece numaranin başi gozukuyor fatura detayinda bu numaranin basi sonu farkli bayan biri lazim bana
Bunu gerçekten bulabileceğine inanıyor musunSadece numaranin başi gozukuyor fatura detayinda bu numaranin basi sonu farkli bayan biri lazim bana
Hayır sadece aradigimda bi bayan sesi duyulsaKim böyle bir meseleye dahil olmak ister ki?
Buradaki insanlara bu kadar da yüklenmesek mi ya
Arkamda kimsem yok 2 çocugum varSöylediğine göre kocan başka bir kadını hamile bile bırakmış. Senin yaptığını sorun mu edecek? Sen niye boşamıyorsun bu adamı? Bak kendin beş para etmez biri diyosun
Nerden bilelim günahsız eşini aldatmadigini? Ayrıca esin dediğin gibi seni aldatıyor bile olsa elin adamıyla konusmadan önce bosanman lazımdı zaten. Bırak dağınık kalsın bence, ben inanmadım bu hikayeye, inanan varsa engel olmam ama hangi suça ortak olunacak belli değil yani, uyarayımFatura dökümüme bakicak
Bunu gerçekten bulabileceğine inanıyor musun
Sizin yaptığınız hataya bir başkasını alet etmeye hakkınız yok kendiniz temizleyin arkanızı.Hayır sadece aradigimda bi bayan sesi duyulsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?