Kızlar lütfen yardim edin ...

ceremkbr00

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
40
19
38
26
Meraba oncelikle ben evliyim iki tane candan öte evladim var ama kocam 5 para etmezin teki baska kadınlarla dusup kaldiyor en son kadinin biri esinden hamileyim dedi dunyam basima yikildi o anki duygusal boslukla bi salaklik yapip bende biriyle konusmaya basladim ve kaynanama yakalandim arkadasim dedim bu hemen esime karin gizli gizli birileriyle konusuyor demis sizden ricam numarasınin başı beşyüzelliüç altıyüz doksandört birinin bana yardim etmesi

Numarayla ne alakası var onu anlamadım ?

Karşılıklı aldatmacalı güzel bir ilişkiniz varmış, bence açık evliliğe çevirin herkes rahat etsin.

Akıl fikir de dileyip gideyim

Sadece numaranin başi gozukuyor fatura detayinda bu numaranin basi sonu farkli bayan biri lazim bana
Ablacım sen ne dediğinin farkında mısın ? Kim böyle bir duruma mahal verir kaldı ki numara eşleşmesi nasıl yapmayı düşünüyorsun. Esin seni aldattı diye sen niye hem aldatiyorsun, hadi değmeyen birisi yazmışsın eşine vs o zaman çok karşısına deki bende seni aldattım ..bu kadar basit

Sadece numaranin başi gozukuyor fatura detayinda bu numaranin basi sonu farkli bayan biri lazim bana
Söylediğine göre kocan başka bir kadını hamile bile bırakmış. Sen niye boşamıyorsun bu adamı? Bak kendin beş para etmez biri diyosun. Aldatarak sen de kendini suçlu duruma düşürmek yerine elindeki kanıtlarla boşasan tazminat, nafaka vs. alırdın

Son düzenleme:
Kim böyle bir meseleye dahil olmak ister ki?
Buradaki insanlara bu kadar da yüklenmesek mi ya
Hayır sadece aradigimda bi bayan sesi duyulsa
Söylediğine göre kocan başka bir kadını hamile bile bırakmış. Senin yaptığını sorun mu edecek? Sen niye boşamıyorsun bu adamı? Bak kendin beş para etmez biri diyosun
Arkamda kimsem yok 2 çocugum var

Fatura dökümüme bakicak
Nerden bilelim günahsız eşini aldatmadigini? Ayrıca esin dediğin gibi seni aldatıyor bile olsa elin adamıyla konusmadan önce bosanman lazımdı zaten. Bırak dağınık kalsın bence, ben inanmadım bu hikayeye, inanan varsa engel olmam ama hangi suça ortak olunacak belli değil yani, uyarayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…