- 23 Ocak 2021
- 34
- 6
Şuan korunuyorum hiç bi şekilde ne doktora gidiyorum ne bişey yapıyorum bıraktımRabbim yardımcın olsun kucağını boş bırakamasin inşallah rabbim kismet ederse hersey bahane aslında inşallah en kısa zamanda saglıklı sekılde kucagına alirisin cok kötü durum insan cok sıkıntı ediyor keşke bununda bir çözüm bulunsa aslında kimyasal gebelik sağlıksız gebelik miş vucut kabul etmiyor atıyormuş rabbim bir bildigi vardir suan napiyorsun peki korunuypr musun devam öi
Ben onu da yaptırdım hepsini herşeyi yaptırdım yaptırmadıgım hiç bişey yok. Doktorların soyledigi tek şey sana uygulayabilecegimiz bi tedavi şekli tıp ta yok . Allah tan umut kesilmez belki olur kendiliginden diyip eve gönderiyorlar . Şuan da da korunuyorum zaten 2 ay üst üste hamile kaldım bthcg 170 filan dı sonra giderek düştü ve regl oldum . Bu yani bukadar benim hamileligim sayısını unuttum bi 18 19 kere olmuştur bu kimyasal gebelik 4 snedir boyle degişen bişey yokÇok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınız. Çok anlamam bu işlerden ama burdaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla rahim içinde katil hücreler olabiliyormuş. Rahim bebeği yabancı hücre olarak algılayabiliyormuş. Az önce CD56 diye bir test gördüm bunlarla ilgili. Dilerseniz araştırıp doktorunuza danışın. Gönül ister ki hiç sorun olmasın ama varsa da en yakın zamanda şifa bulursunuz inşallah
Rabbim dua et cnm o isterse hersey olurŞuan korunuyorum hiç bi şekilde ne doktora gidiyorum ne bişey yapıyorum bıraktım
Çok yoruldum çünkü
Ugraşsamda aynı degişen bişey yok. Okadar paramdan da oldum param da kalmadı tekrar deneyemiyorum da öyle
En yakın zamanda nasip olur inşallah, sana, bana, isteyen, bekleyen herkese.Ben onu da yaptırdım hepsini herşeyi yaptırdım yaptırmadıgım hiç bişey yok. Doktorların soyledigi tek şey sana uygulayabilecegimiz bi tedavi şekli tıp ta yok . Allah tan umut kesilmez belki olur kendiliginden diyip eve gönderiyorlar . Şuan da da korunuyorum zaten 2 ay üst üste hamile kaldım bthcg 170 filan dı sonra giderek düştü ve regl oldum . Bu yani bukadar benim hamileligim sayısını unuttum bi 18 19 kere olmuştur bu kimyasal gebelik 4 snedir boyle degişen bişey yok
En yakın zamanda nasip olur inşallah, sana, bana, isteyen, bekleyen herkese.
MErhabalar benım hıkayemde sızınkıne cok benzıyor,3 yasında bır oglum var .haziran ayında dusuk yaptım kurtaj oldum ,gecen ay da kımyasal gebelık yasadık.doktorum herhanı bır problem olmadıgını soyledı ama bu ay tekrar denedık adetıme 2 gun kala erken gebelık testı yaptım(predictor) ama negatıf cıktı.iyice umudumu yıtırmeye basladım sız test yaptırdınız mı?Aynı durumu bende yaşaıyorum şuan
Bir kızım var 3 yaşında , mart ayında düşük yaptım kürtajla aldılar, mayıs da kimyasal gebelik. Hangi bölüme gitmeliyim bu testlerı yaptırmam için?
Çok geçmiş olsun size
Merhaba öncellikle geçmiş olsun , ben herhangi bir doktora başka testler için gitmedim ve şuan hamileyim bence vucudun ne zaman hazırsa o zaman gelicek mucizen inşallahMErhabalar benım hıkayemde sızınkıne cok benzıyor,3 yasında bır oglum var .haziran ayında dusuk yaptım kurtaj oldum ,gecen ay da kımyasal gebelık yasadık.doktorum herhanı bır problem olmadıgını soyledı ama bu ay tekrar denedık adetıme 2 gun kala erken gebelık testı yaptım(predictor) ama negatıf cıktı.iyice umudumu yıtırmeye basladım sız test yaptırdınız mı?
Bilmiyorum da bak kirk tasi var onu yap arkadasimda ayni seiil oldu kirk tasini kullandi hamile kaldi sana soylesem yaparmisin bende oyle yaotim hamile kladim ama herseyi dikkatli saatinde yaoacaksin sadece 40 tasi gerekiyor hac tasi yaniBen 4 senelik evliyim evliligim boyunca 15 16 kere kimyasal gebelik yaşadım gtmedigim doktor yaptırmadıgım test kalmadı
Hiç bi doktor çaresini bulamadı
Çünkü herşey temiz cıkıyor eşim ve bende şükür hc bişey yok gayet saglıklısınız deniyor
Ama perişanım artık umudumu bitirdim
Saglıklı olmama ragmen çocugum olmuyor hamile kalıyorum her ay kimyasal gebelik ile sonlanıyor. Tüp bebek denedim 1 kere genetige gitti genetikte de bşey cıkmadı yumurtalar bozulmus transfer de olamadı . Param da gitti hersey bitti