Canım çok geçmiş olsun. Ben bir saglikli doğum sonrası bir kimyasal ve gelişmediği için sekiz haftalıkken kürtaj oldum. Herkes bir oglun var teste falan gerek yok dedi ama dinlemedim trombofili paneli testi yaptırdım ve 4 genimde heterozigot çıktı yani pıhtılaşma eğilimi varmış. Şimdi hamile kalınca kan sulandırıcı iğne kullanmaya basliycam. Sen de ihmal etme pıhtılaşma ve genetik testlerinizi eşinle beraber yaptırın. Sonuçlara göre önlem alınır bir daha kayıp yaşamazsın inşallah.Ben 2 defa kimyasal gebelik yasadım 1 düşük yaşadım başına böyle sey gelip saglıklı bebek dünyaya getiren oldu mu birde saglıklı gebelik için ne yapmalıyım yardim edin lütfen
Allah razı olsun canım ilk gebelikte yoktu demi pıhtılaşma bizimde burda genetik bölüm kapattılar yakında ki illerde ihale cıkmış kapali hepCanım çok geçmiş olsun. Ben bir saglikli doğum sonrası bir kimyasal ve gelişmediği için sekiz haftalıkken kürtaj oldum. Herkes bir oglun var teste falan gerek yok dedi ama dinlemedim trombofili paneli testi yaptırdım ve 4 genimde heterozigot çıktı yani pıhtılaşma eğilimi varmış. Şimdi hamile kalınca kan sulandırıcı iğne kullanmaya basliycam. Sen de ihmal etme pıhtılaşma ve genetik testlerinizi eşinle beraber yaptırın. Sonuçlara göre önlem alınır bir daha kayıp yaşamazsın inşallah.
Birde önceden ilaç kullanıyor musun kan pıhtılaşmasi içinCanım çok geçmiş olsun. Ben bir saglikli doğum sonrası bir kimyasal ve gelişmediği için sekiz haftalıkken kürtaj oldum. Herkes bir oglun var teste falan gerek yok dedi ama dinlemedim trombofili paneli testi yaptırdım ve 4 genimde heterozigot çıktı yani pıhtılaşma eğilimi varmış. Şimdi hamile kalınca kan sulandırıcı iğne kullanmaya basliycam. Sen de ihmal etme pıhtılaşma ve genetik testlerinizi eşinle beraber yaptırın. Sonuçlara göre önlem alınır bir daha kayıp yaşamazsın inşallah.
İlk gebelikte yoktu canım. Pkos var bende hamile kalabilmek için klomen kullanmıştım zaten ilk seferde olmuştu ve sağlıklı bir şekilde doğum yaptım Allah'a şükürler olsun. Sonradan ne olduysa pıhtılaşma çıktı işte. Yok canım öncesinde birşey vermedi doktor. Sadece folik asit kullanıyorum. Gerçi ben hamilelik için klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama onların pıhtılaşma ile ilgisi yokBirde önceden ilaç kullanıyor musun kan pıhtılaşmasi için
Anlaıdm cnm tesekkür ederim benimde hamdolsun 1 cocugum var bendede problem olmadi suan 2 kimyasal 1 düşük oldu korkuyorum iceİlk gebelikte yoktu canım. Pkos var bende hamile kalabilmek için klomen kullanmıştım zaten ilk seferde olmuştu ve sağlıklı bir şekilde doğum yaptım Allah'a şükürler olsun. Sonradan ne olduysa pıhtılaşma çıktı işte. Yok canım öncesinde birşey vermedi doktor. Sadece folik asit kullanıyorum. Gerçi ben hamilelik için klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama onların pıhtılaşma ile ilgisi yok
Korku bende de var korkma desem de insan kayıp yaşayınca hep öyle olacak gibi geliyor. Biz elimizden geleni yapacağız inşallah rabbim evlatlarımızi kardeşsiz bırakmasın. Tekrar kayıp yaşatmasınAnlaıdm cnm tesekkür ederim benimde hamdolsun 1 cocugum var bendede problem olmadi suan 2 kimyasal 1 düşük oldu korkuyorum ice
Amin cnm amin inşallah valla rabbim herkeze nasıp etsin evlat kimsenin kucağını boş bırakmasınKorku bende de var korkma desem de insan kayıp yaşayınca hep öyle olacak gibi geliyor. Biz elimizden geleni yapacağız inşallah rabbim evlatlarımızi kardeşsiz bırakmasın. Tekrar kayıp yaşatmasın
Ben kimyasal gebelik yaşadım doktor normal dir tembel yumurtadan dolayı olabilceni söyledi üstüne 2 sonra bida kaldım şuan 4+6 inşallah bunda bi sorun olmaz daha keseyi görmedik bakalım2 ay da stresten kalamadım hiç stres yapma Allah nezaman isterse Ozaman oluyoBen 2 defa kimyasal gebelik yasadım 1 düşük yaşadım başına böyle sey gelip saglıklı bebek dünyaya getiren oldu mu birde saglıklı gebelik için ne yapmalıyım yardim edin lütfen
İnşAllah cnm inşallah saglıklı cocuk nasip eder inşallah sende mi 2 defa gecirdin bu yumurta temmeligi için ne yaptın peki sen doktor bakti yumurtaliklar iyi dedi ama bilmiyorum valla hep sıkıntı stresBen kimyasal gebelik yaşadım doktor normal dir tembel yumurtadan dolayı olabilceni söyledi üstüne 2 sonra bida kaldım şuan 4+6 inşallah bunda bi sorun olmaz daha keseyi görmedik bakalım2 ay da stresten kalamadım hiç stres yapma Allah nezaman isterse Ozaman oluyo
Sağlıkla kucağına alirsin inşallahBen kimyasal gebelik yaşadım doktor normal dir tembel yumurtadan dolayı olabilceni söyledi üstüne 2 sonra bida kaldım şuan 4+6 inşallah bunda bi sorun olmaz daha keseyi görmedik bakalım2 ay da stresten kalamadım hiç stres yapma Allah nezaman isterse Ozaman oluyo
Bişi yapmadım sadece folik asit kullandım hamile kalana kadar ama hafif kanamam oldu Bugün acile gittim değerlerim düşmemiş gayet iyi pazartesi herşey belli olcakİnşAllah cnm inşallah saglıklı cocuk nasip eder inşallah sende mi 2 defa gecirdin bu yumurta temmeligi için ne yaptın peki sen doktor bakti yumurtaliklar iyi dedi ama bilmiyorum valla hep sıkıntı stres
Aynı durumu bende yaşaıyorum şuanCanım çok geçmiş olsun. Ben bir saglikli doğum sonrası bir kimyasal ve gelişmediği için sekiz haftalıkken kürtaj oldum. Herkes bir oglun var teste falan gerek yok dedi ama dinlemedim trombofili paneli testi yaptırdım ve 4 genimde heterozigot çıktı yani pıhtılaşma eğilimi varmış. Şimdi hamile kalınca kan sulandırıcı iğne kullanmaya basliycam. Sen de ihmal etme pıhtılaşma ve genetik testlerinizi eşinle beraber yaptırın. Sonuçlara göre önlem alınır bir daha kayıp yaşamazsın inşallah.
Sana da çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah. Benim özel sağlık sigortam vardı özel hastanede kadın doğuma gittim o doktor istedi o şekilde yaptırdım. 12 li trombofili paneli yazıyordu. 4 gende heterozigot çıktı. Ama üniversite hastanelerinin genetik bölümünden randevu alıp yaptıranlar da okudum bu forumdaAynı durumu bende yaşaıyorum şuan
Bir kızım var 3 yaşında , mart ayında düşük yaptım kürtajla aldılar, mayıs da kimyasal gebelik. Hangi bölüme gitmeliyim bu testlerı yaptırmam için?
Çok geçmiş olsun size
Kan pıhtılaşmasını öğrenmek için hemotolojiye sıra alıp gitmiştim ben. Tek gen heterezigot çıktı. Bunun yanında doktor benden lupusta istedi onuda hemotoloji yaptı. Tabi bu test 2-3 ayda cktı . Genetik için tıbbi genetik bölümüne sıra atmıştım. Oda 1,5 ay sonra çıktı sonuçlarıAynı durumu bende yaşaıyorum şuan
Bir kızım var 3 yaşında , mart ayında düşük yaptım kürtajla aldılar, mayıs da kimyasal gebelik. Hangi bölüme gitmeliyim bu testlerı yaptırmam için?
Çok geçmiş olsun size
Rabbim korusun cnm yaa valla insan hep korku içinde belki yerleşme kanamadı olmuştur dua et bol bol doktor bana da Rahim de hem intihap var fitil ile geçmez dedi igne verdi bugun gidicem acaba ondan mi diyorum düşüklerBişi yapmadım sadece folik asit kullandım hamile kalana kadar ama hafif kanamam oldu Bugün acile gittim değerlerim düşmemiş gayet iyi pazartesi herşey belli olcak
Rabbim yardımcın olsun kucağını boş bırakamasin inşallah rabbim kismet ederse hersey bahane aslında inşallah en kısa zamanda saglıklı sekılde kucagına alirisin cok kötü durum insan cok sıkıntı ediyor keşke bununda bir çözüm bulunsa aslında kimyasal gebelik sağlıksız gebelik miş vucut kabul etmiyor atıyormuş rabbim bir bildigi vardir suan napiyorsun peki korunuypr musun devam öiBen 4 senelik evliyim evliligim boyunca 15 16 kere kimyasal gebelik yaşadım gtmedigim doktor yaptırmadıgım test kalmadı
Hiç bi doktor çaresini bulamadı
Çünkü herşey temiz cıkıyor eşim ve bende şükür hc bişey yok gayet saglıklısınız deniyor
Ama perişanım artık umudumu bitirdim
Saglıklı olmama ragmen çocugum olmuyor hamile kalıyorum her ay kimyasal gebelik ile sonlanıyor. Tüp bebek denedim 1 kere genetige gitti genetikte de bşey cıkmadı yumurtalar bozulmus transfer de olamadı . Param da gitti hersey bitti
Çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınız. Çok anlamam bu işlerden ama burdaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla rahim içinde katil hücreler olabiliyormuş. Rahim bebeği yabancı hücre olarak algılayabiliyormuş. Az önce CD56 diye bir test gördüm bunlarla ilgili. Dilerseniz araştırıp doktorunuza danışın. Gönül ister ki hiç sorun olmasın ama varsa da en yakın zamanda şifa bulursunuz inşallahBen 4 senelik evliyim evliligim boyunca 15 16 kere kimyasal gebelik yaşadım gtmedigim doktor yaptırmadıgım test kalmadı
Hiç bi doktor çaresini bulamadı
Çünkü herşey temiz cıkıyor eşim ve bende şükür hc bişey yok gayet saglıklısınız deniyor
Ama perişanım artık umudumu bitirdim
Saglıklı olmama ragmen çocugum olmuyor hamile kalıyorum her ay kimyasal gebelik ile sonlanıyor. Tüp bebek denedim 1 kere genetige gitti genetikte de bşey cıkmadı yumurtalar bozulmus transfer de olamadı . Param da gitti hersey bitti