- 27 Ekim 2020
- 746
- 231
- 53
- 30
- Konu Sahibi Kivircikkhatun
-
Ovulasuon testiyle takip etmedim. Ama surekli degerlendirdik adetten 5 gun once beta 2 cikmisti bence yok ama bu kadar da gecikmezdiYumurtlama gününden emin misin cnm takip ettin mi belki geç döllenme olabilir bı kaç gün sonra tekrar yap
Hamilesiniz öyle görünüyor. Hemen kan verin, Allah bizlere de nasip etsin inşallah dua edinKızlar bugün adet olmam gerekiyordu test yaptım. Bu sonuç çıktı. Sizce var mı biseyler? Birde yarın da yapıp öyle kan testi yapsam ?
Canım inşallah hamilesindir. Erken gebelik testi mi yaptın normal mi? Normal test için biraz daha bekle ama erken gebelik negatif diyorsa ne yazık ki ihtimal düşükKizlar 11 subatta adet olmam gerekiyodu. Olmadim bugun gecikmenin 2. Gunu test yaptim negatifcok uzuluyorum erken mi yapiyorum bilmiyorum nolur yardim edin idrarda cikmayan gebelik olur mi erken mi yapiyorum
2 günlük gecikmeye testte çıkardı ama emin olmak için kan tahlili yaptırın belki gec döllenme ola bilirKizlar 11 subatta adet olmam gerekiyodu. Olmadim bugun gecikmenin 2. Gunu test yaptim negatifcok uzuluyorum erken mi yapiyorum bilmiyorum nolur yardim edin idrarda cikmayan gebelik olur mi erken mi yapiyorum
Ay gerçekten mi inşallah ya inşallah dediğiniz gibidir. Çok mutlu oldum.Hamilesiniz öyle görünüyor. Hemen kan verin, Allah bizlere de nasip etsin inşallah dua edin
gözünüz aydınKızlar bugün adet olmam gerekiyordu test yaptım. Bu sonuç çıktı. Sizce var mı biseyler? Birde yarın da yapıp öyle kan testi yapsam ?
Ay inşallah dediğiniz gibi olurgözünüz aydın
ayyy aminnn cnmAy inşallah dediğiniz gibi olurinşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip eder çok ümitsizdim bu ay çok ağrım oldu.
ben kan testimi kendim yaptım iki gün boyunca adet sancısı olmasına rağmen hatta sonucu beklerken bile dedim kesin yok. sonucum pozitifti ağrım var diye ümidini kesme kan testi yaptır bence insallah istediğin gibi olurAy gerçekten mi inşallah ya inşallah dediğiniz gibidir. Çok mutlu oldum.Ama karnım ağrıyor sanki olacak gibiyim. İnşallah Rabbim tüm isteyenlere ve bana bize, hepimize nasip eder.
İnşallah canımben kan testimi kendim yaptım iki gün boyunca adet sancısı olmasına rağmen hatta sonucu beklerken bile dedim kesin yok. sonucum pozitifti ağrım var diye ümidini kesme kan testi yaptır bence insallah istediğin gibi olur
Hayirli olsun canim :)) nasil sevindim Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsinKızlar bugün adet olmam gerekiyordu test yaptım. Bu sonuç çıktı. Sizce var mı biseyler? Birde yarın da yapıp öyle kan testi yapsam ?
Normal kaset test yaptim canimCanım inşallah hamilesindir. Erken gebelik testi mi yaptın normal mi? Normal test için biraz daha bekle ama erken gebelik negatif diyorsa ne yazık ki ihtimal düşük
Yarin da olmazsam doktora gideceğim agrim var gogus hassasiyetim var ates basiyor cok moralim bozuldu2 günlük gecikmeye testte çıkardı ama emin olmak için kan tahlili yaptırın belki gec döllenme ola bilir
Onda çıkmamış olabilir, bat gecikmesi 2 gün, erken test al ya da ptesi günü kaset testi yenileNormal kaset test yaptim canim
Tamam oyle yapacağım tesekkur ederiimOnda çıkmamış olabilir, bat gecikmesi 2 gün, erken test al ya da ptesi günü kaset testi yenile
doğum yapalı iki buçuk ay oluyo bile insallaj Allah sana da nasip ederİnşallah canımümidim inan yoktu. Yumurtlamadan sonra 10 gündür ağrı çekiyorum kasıklardan bacağıma vuruyordu. Hayırlı olsun bu arada sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah
Canım hala emin değilim, sanki hasta olucam gibi, baskı hissediyorum birde ıslaklık.Hayirli olsun canim :)) nasil sevindim Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin❤ belirtilerin nelerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?