- 24 Ağustos 2023
- 439
- 121
- 26
-
- Konu Sahibi yagmur damlasii
Ya bunlar ovulasyon testiSen bence kan ver canım var bence
Yani hepsini bir fotografta çek at mi diyorsunpremom uygulamasıyla testlerin fotoğraflarını yüklüyorsun pik oranı veriyor. denemeni tavsiye ederim.
Baktım da ücretli diyorpremom uygulamasıyla testlerin fotoğraflarını yüklüyorsun pik oranı veriyor. denemeni tavsiye ederim.
negatif hepsiSize ilk fotoğrafı attigimda 18 inde yumurtlama demiştiniz bugün iki farklı testlerden deneme yaptım bir tanesi c çizgisiyle nerdeyse aynı çıktı hatta şimdi bu ne demek oluyor yardım edin lütfen hangisi yumurtlama günüm oluyor ya
Eki Görüntüle 3305692
ben kullanıyorum ücretli değil. koyuluk aynı gibi görünüyor ama sağda oranlar farklı. her birini gün saat olarak ayrı fotoğraflayıp yüklemen gerekiyor.Baktım da ücretli diyor
Bana uygulamanın ekran görüntüsünu atar mısın yanlış mı indirdim acebaben kullanıyorum ücretli değil. koyuluk aynı gibi görünüyor ama sağda oranlar farklı. her birini gün saat olarak ayrı fotoğraflayıp yüklemen gerekiyor.
Adet bitiminden beri yapıyorum 24 tane test bitirdim hiç çatlama olmadı olmicak galibaçatlama olmamış testler bozuk değil yapmaya devam et
Umudumu kaybettim yaptığım 24 günlük testten sonra yacanım değerlendirmeye devam et bence pik olmamış
Yaparım bi kaç gün daha npym artıkçatlama olmamış canım devam et bikaç gün daha
Bana uygulamanın ekran görüntüsünu atar mısın yanlış mı indirdim aceba
Teşekkür ederim canım baktım high yazan var ama peak yazmadiPremom Ovulation Calculator & Pregnancy Tracker App
Premom & Easy@Home Bluetooth Basal Thermometers Now available at select CVS® locations Shop CVS NOW Get Pregnant Quickly & Naturally Premom's apppremom.com
Canım baksana test tarihlerini duzenleyince 18 e pik demiş yaben kullanıyorum ücretli değil. koyuluk aynı gibi görünüyor ama sağda oranlar farklı. her birini gün saat olarak ayrı fotoğraflayıp yüklemen gerekiyor.
17 si neden test yapmadın. bu testlere göre evet 18 i koyuCanım baksana test tarihlerini duzenleyince 18 e pik demiş ya