Off canım yazık saçına.Küllülük akacak ama o zamana kadar dayanır mısın bilmem.8.3 boyanın kalanı duruyordur, bir daha cilalayabilirsin onunla.
Bakim yağı kullanıyorum ama önerileriniz olurmu
Yeşerme 8.3 ciladan değil, 9.11 boyadan olmuştur.8.3 dore bir ton, yeşillik yapmaz.Tüm boyayı kullandıysanız muhtemelen bir yanlışlık var cilanızda, çünkü az miktar boya sulandırılıp saçta bekletilerek yapılıyor cila.Bazısı saç kremi de karıştırıyor içine.Yok kalmadi hepsini kullandım
Sacim güneşte güzel fena değil ama akşam evde olunca p yeşillik daha kolay görüyorum inşallah düzelir artık.
Cilalı ben acaba yanlış mı acaba
Ya herkes pek memnun bu hindistan cevizi yağından.Ben mi yanlış kullanıyorum acaba.ısıtarak mı kullanıyorsunuz?organik hindistan cevizi yağı
Ya herkes pek memnun bu hindistan cevizi yağından.Ben mi yanlış kullanıyorum acaba.ısıtarak mı kullanıyorsunuz?
canım ben de sonraki aldığımdan memnun kalmadım doa markasına aitti sanırım tam doğal değildi bilemiyorum ilk aldığım lifeconunkiydi ve yenilebilir özelliği vardı yanlış hatırlamıyorsam.. şimdi elimdekini bitirip tekrar lifeco almayı düşünüyorum.. bu arada stoklarda görünmüyor arkadaşlar ama müşteri hizmetleri haziranın ilk haftasına tekrar stoğa gireceğini söyledi.. ısıtma konusu da şöyle o zaten katı geliyor kullanabilmek için ısıtmak gerekiyor sıvı hale geçsin de rahat sürebilelim diye..
Avcumun içinde ovalayarak ısıtıyorum ben.Siz ben-mari usulü mü ısıtıyorsunuz?
Antalya da yaşıyorum ben, kışın katılaşıyor ama yazın sıvı hale geçiyor benimki?
organik hindistan cevizi yağı
Yeşerme 8.3 ciladan değil, 9.11 boyadan olmuştur.8.3 dore bir ton, yeşillik yapmaz.Tüm boyayı kullandıysanız muhtemelen bir yanlışlık var cilanızda, çünkü az miktar boya sulandırılıp saçta bekletilerek yapılıyor cila.Bazısı saç kremi de karıştırıyor içine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?