Kızlar lütfen yardım edin davetiye seçmeme, sizce hangisi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sinay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım öncelikle allah mesut etsin
ben 3. çok çok beğendim klasiklikten uzak ve ağır asil duruyo en azından. yine de senin seçimin önemli içine hangisi sindiyse onu yaptır.

ben 2.yi begendım..ama mavı kapak rengını deiştirme sansınız warsa onu beyaz veya pembe yapabilirsiniz..2. davetıye gayet sevımlıı bence..

zarfların arkasınada pembe simli kalemle isim yaz pembiş pembiş çok hoşş ya:dance:

Bence 1. çok hoş, 2.de güzel ama ilerde''niye bunu seçmişim ki ''dedirtebilir cinsten yani sıradışı biraz.
1.daha kibar canım hayırlı olsun şimdidena.s.

2. bence mavi olan ama 1 de güzel

iyi akşamlar canım.ben bunu çok beğendim şirin ve sade.kurdelasız düşünebilirsin.allah tamamına erdirsinŞeniz

canım öncelikle allah mesut etsin
ben 3. çok çok beğendim klasiklikten uzak ve ağır asil duruyo en azından. yine de senin seçimin önemli içine hangisi sindiyse onu yaptır.
ben 2.yi begendım..ama mavı kapak rengını deiştirme sansınız warsa onu beyaz veya pembe yapabilirsiniz..2. davetıye gayet sevımlıı bence..
bencede 1.çok hoş
2. çok güzel ama pembe olsa daha güzel olurdu
canım pembe olanı güzel hayırlı olsun
Bence 1. çok hoş, 2.de güzel ama ilerde''niye bunu seçmişim ki ''dedirtebilir cinsten yani sıradışı biraz.
1.daha kibar canım hayırlı olsun şimdidena.s.
2. bence mavi olan ama 1 de güzel
ben 1. davetiyeyi çok ama çok beğendim
Allah tamamına erdirsin mutluluklar
iyi akşamlar canım.ben bunu çok beğendim şirin ve sade.kurdelasız düşünebilirsin.allah tamamına erdirsinŞeniz

KIZLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM ÇOĞUNLUK 1. DİYOR SANIRIM TERCİHİM O YÖNDE OLACAK 2. VE 3. YÜ BELİRTEN ARKADAŞLAR SİZLERDE SAĞOLUN:1hug: GERÇEKTEN ZOR Bİ HAZIRLIK EVLİLİK HAZIRLIĞI SIRADA DAHA GELİNLİK AYAKKABI KUAFÖR MAKYÖZ OOFFF SİZE DAHA ÇOK İHTİYACIM VAR :jeyyar::jeyyar::1hug:

1. diğerlerinden daha güzelmiş.. ama 3. iç kısmıda güzel olabilir..
Mutluluklar a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…