CANIM 3.CÜSÜNÜ BEYAZ KAĞIDA BASIP O KELEBEK DESENLERİNİ GRİ YADA ALTIN RENGİ YAPMA İHTİMALLERİ VARMIBEN ONU GÖRÜNCE ÖLE HAYAL ETTİM BİRDEN EĞER ÖLE Bİ İMKAN YOKSA YADA MALİYETİ ARTTIRIRSA 1. EN GÜZELİİ
canim 1. daha guzel ama sana tavsiyem herkez davetiyeleri atiyoobende dahil o yuzden cok cokk pahali davetiyeleri ben bence cokk sacma buluyorum .benim dugunuimde 10 tane cokk ozel bastirmistimm kendime ve ailemicin gerisi normal fazla lux olmicak sekilde bastirttim .tabiki sen bilirsin bu benimm fikrimm. bu arada hayirlii uzun omurlerr herikinizede canimm allah mutluluk versin:1hug:
canimm yanlis anlamada gercekten gereksiz ben 7,5 yil once 900 milyon demislerdii :1shok: oldumm 10 tane ondan gerisini normall dagitmistimm cunku 900 milyona kendime dah yarali sey alabilirim diye dusundumm sana mutluluklar canima.s.TEŞEKKÜR EDERİM RAVZANUR ÇOK FAZLA PARA DÖKMEKTEN BENDE YANA DEĞİLİM ZATEN O YÜZDEN BU ÜÇÜ ARASINDA KALDIM ÇOK PAHALI DEĞİLLER TATLIM ÇOK FAZLA MİSAFİRİMİZ VAR ZATEN PAHALISINA YANAŞAMIYORUZ fisfisfis
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIMa.s.Ben pembeyi beğendim.Allah tamamına erdirsin canım.a.s.
TEŞEKKÜRLERa.s.bencede 1. güzel
EVET CANIM SANA KATILIYORUM HAZIRLIKLAR ESNASINDA ÇOK TARTIŞMALAR OLUYOR ÇİFTLER ARASINDA ILIMLI OLMAYA ÇALIŞIYORUM FİKRİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM CANIMa.s.
hayırlı olsun arkadaşım en güzel günler düğün hazırlığı yapılan günler unutmayın.
tatlı telaşlarınız olacak, birbirinizi üzmeyin, bu güzel günlerinizin tadını çıkarın
davetiye içinse, üçünün arasından seçim yapacaksan ilk örnekteki davetiye en güzeli bence ( 4403 kod numaralı )
TEŞEKKÜR EDERİM ARSİMA BENDE BAŞTA BUNU BEĞENMİŞTİM AMA HERKES PEMBE DİYOR FİKRİM DEĞİŞMEYE BAŞLADI :uhm::lepi::lepi:
SAĞOL HEMŞOM FİKRİN İÇİN a.s.hemşo bencede 1.
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM a.s.Öncelikle hayırlı olsun, 3ü arasından bir tercih yapman gerekirse bende Pasaklıma katılıyorum. :)
1. model güzel...
ARZUCA TEŞEKKÜRLER TATLIMa.s.Bende 1.beğendim.
TEŞEKKÜR EDERİM PEMBEİNCİ YORUMUN İÇİN a.s.1.çok güzel ben çok beğendim.
:lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?