Kızlar lütfen yardım edin davetiye seçmeme, sizce hangisi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sinay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sinay

Evimizde İnci bereketi:)
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
5.212
3
156
Libya
KIZLAR BU AYIN SONUNDA DAVETİYEMİZİ BASTIRMAMIZ LAZIM NİŞANLIMIN ARKADAŞI YAPACAK DAVETİYELERİMİZİ VE NİSAN'IN İLK HAFTASI İSVİÇRE'YE GİDECEKMİŞ TEMMUZ AYINDA DÖNECEKMİŞ O YÜZDEN GİTMEDEN DAVETİYELERİMİZİ BASMASI LAZIM ACİL FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR ????ÇOK FAZLA ÇEŞİT YOKTU ARALARINDAN BUNLARI SEÇEBİLDİM :sm_confused:
1.

2.

3.

hayırlı olsun arkadaşım en güzel günler düğün hazırlığı yapılan günler unutmayın.
tatlı telaşlarınız olacak, birbirinizi üzmeyin, bu güzel günlerinizin tadını çıkarın

davetiye içinse, üçünün arasından seçim yapacaksan ilk örnekteki davetiye en güzeli bence ( 4403 kod numaralı )

CANIM 3.CÜSÜNÜ BEYAZ KAĞIDA BASIP O KELEBEK DESENLERıNı GRı YADA ALTIN RENGı YAPMA ıHTıMALLERı VARMI BEN ONU GÖRÜNCE ÖLE HAYAL ETTıM BıRDEN EĞER ÖLE Bı ıMKAN YOKSA YADA MALıYETı ARTTIRIRSA 1. EN GÜZELıı

Öncelikle hayırlı olsun, 3ü arasından bir tercih yapman gerekirse bende Pasaklıma katılıyorum. :)
1. model güzel...

canim 1. daha guzel ama sana tavsiyem herkez davetiyeleri atiyoobende dahil o yuzden cok cokk pahali davetiyeleri ben bence cokk sacma buluyorum .benim dugunuimde 10 tane cokk ozel bastirmistimm kendime ve ailemicin gerisi normal fazla lux olmicak sekilde bastirttim .tabiki sen bilirsin bu benimm fikrimm. bu arada hayirlii uzun omurlerr herikinizede canimm allah mutluluk versin:1hug:

YOK CANIM BUNLARIN DIŞINA ÇIKAMAYIZ DEDİLER HERKES 1. DİYOR FİKRİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLERa.s.

TEŞEKKÜR EDERİM RAVZANUR ÇOK FAZLA PARA DÖKMEKTEN BENDE YANA DEĞİLİM ZATEN O YÜZDEN BU ÜÇÜ ARASINDA KALDIM ÇOK PAHALI DEĞİLLER TATLIM ÇOK FAZLA MİSAFİRİMİZ VAR ZATEN PAHALISINA YANAŞAMIYORUZ fisfisfis

canimm yanlis anlamada gercekten gereksiz ben 7,5 yil once 900 milyon demislerdii :1shok: oldumm 10 tane ondan gerisini normall dagitmistimm cunku 900 milyona kendime dah yarali sey alabilirim diye dusundumm sana mutluluklar canima.s.

Ben pembeyi beğendim.Allah tamamına erdirsin canım.a.s.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIMa.s.
bencede 1. güzel
TEŞEKKÜRLERa.s.
EVET CANIM SANA KATILIYORUM HAZIRLIKLAR ESNASINDA ÇOK TARTIŞMALAR OLUYOR ÇİFTLER ARASINDA ILIMLI OLMAYA ÇALIŞIYORUM FİKRİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM CANIMa.s.
TEŞEKKÜR EDERİM ARSİMA BENDE BAŞTA BUNU BEĞENMİŞTİM AMA HERKES PEMBE DİYOR FİKRİM DEĞİŞMEYE BAŞLADI :uhm:
hemşo bencede 1.
SAĞOL HEMŞOM FİKRİN İÇİN a.s.
Öncelikle hayırlı olsun, 3ü arasından bir tercih yapman gerekirse bende Pasaklıma katılıyorum. :)
1. model güzel...
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM a.s.
Bende 1.beğendim.
ARZUCA TEŞEKKÜRLER TATLIMa.s.
1.çok güzel ben çok beğendim.
TEŞEKKÜR EDERİM PEMBEİNCİ YORUMUN İÇİN a.s.

ÇOĞUNLUK 1. DİYOR ARKADAŞLAR HEPİNİZE TEKRAR TEŞEKKÜRLER :1hug:

Öncelikle Allah tamamini erdirsin..

Bencede 1. davetiye cok hos..

allah mutlu etsin canım..bence de 1. davetiye ii bi karar olacak.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…