kızlar lütfen yardım edin...çok zor durumdayım...:((((

nesli58

yerle yeksan...
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
290
5
kızlar ben hamiş olmayı beklerken adetim 2 gün gecikti, çok sevindim ama...bu sabah kendimi kötü hissedince doktorda aldım soluğu... muayene sonucunda yumurtalıklarım-da kist olduğu ortaya çıktı...tedaviye başlamadan önce gebelik testi de yaptırdım negatif çıktı, eğer hamileysem bebek 2 haftalık olmalı, kan tahlilinde çıkmamış olabilir mi...??? adet gecikmesinin sebebi kist olabilir mi...hamilelik belirtisi sandığım şeyler kist belirtisi miydi... :2:

canı benimde adetim 7 gün geçti 2 kere idrar testi yaptım belki daha belli olmamıştır vs dedim negatif cıkınca sonra ka testide yaptırdım yine negatif çıktı ,
yani eğer gebelik çıkmıyosa adetin geçtiği halde umudu kesmek lazım
hamilelerin çoğunda daha adet günü gelmeden bile belli oluyo

kist adeti geciktiriyor.benim başıma gelmişti.sonra bir ara sabah uykumdan delicesine bir uyandım ağrıyla meğerse kist yırtılmış.kistler çoğunlukla belli etmiyor kendini.anca jinekolojik bir muayene de çıkıyor.ve doktor bana bir hap vermişti öyle gelmişti adetim yoksa yine gelmeyecekti

evet gerçekten de hamile değilmişim...hamilelik belirtileriyle kist belirtileri çok benziyo birbirine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…