merhaba kk daha öncede konu açmıştım ama tam bir cevap alamadım saçımda röfle vardı ve üzerine karamel boyattım yaklaşık birbuçuk ay şimdi oda aktı üzerine sarı ışıltılı bir renk istiyorum turuncu ve kızıllık kesinlikle istemiyorum dün markette syoss fındık kahve gördüm ama sarı ışıltı için ne yapmam lazım içine dore yada küllü açık sarı yapsam olurmu yada kumral mı yapmam lazım hiç burda yazan toffe altın ışılıtı onları bulamadım hangi marka almam lazım yardımcı olursanız çok sevineceğim şimdiden yorumlar için teşekkürler açık buğday tenliyim mavi göz siyah kaş çok açık renk yakıştıramıyorum ama çok koyuda istemiyorum...
Merhaba ,
Ben saçlarımı Garnier 9,13 açık küllü sarı ile ışıltı verdim. Yalnız saçların açılmıycak durumda ise kolleston röfle seti var röfle tozundan çok az oranda mesela tatlı kaşığını doldurmayacak şekilde küllü sarıya karıştırabilirsiniz aralara ışıltı verir.
Tek röfle setini kullandığımda genellikle bakıra çalan renkler ortaya çıkıyordu. Ama her ihtimale karşı hazırladığın karışımı saçının kulak üstü kısmından bir tutam alarak dipten uca boya bence . Böylelikle ne kadar süre bekletmen gerektiğini yada açıcıyı fazla mı az mı kattığını anlamana yardımcı olur