Geçmiş olsun canım.Umarım sıkıntıların gider ve huzura erersin.Sana 3 tavsiyem var bunlar dua ve tesbih.Allaha inancın var diyerek tavsiye ediyorum umarım faydası olur.1.HAY HAK! MEDET YA KÂDİRİ (A UZATILCAK) MUTLAK
2.LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN ( YUNUS ALEYHİSSELAMIN DUASIDIR)
3.LA HAVLE VELA KUVVETE İLLABİLLAHİL ALİYYÜLAZÎM bunları okumaya özen göster.Manevi zenginlikle inşallah kurtulursun.Özellikle ilk tesbih denendi yanılmıyorsam Ahmed Yesevi Hazretlerinin tesbihidir. Acil şifalar dilerim canım geçecek buna inanmaya çalış herkeste bu gibi durumlar olur azimle geçer inşallah.
Çok teşekkür ederim mutlaka deniycem canım Allah razı olsun :) Dualara sığınıyorum tabiki eğer manevi gücü hissetmeseydim daha kötü olabilirdim
tatlım ilacın dozunu yğkseltmen iyi değil aslında çünkü ne kadar uzun ve yüksek doz kullanırsan bırakırken o kadar zorlanıyorsun 'acaba ilacı bırakırsam yine eskisi gibi olur muyum? ' korkuların başlıyor bu sefer ( yanii elinden geldigince başa çıkmaya çalış cnmm Allah hepimize acil şifalar versin çok zor çokk
Tamam ben bugun bir hata yapıp doktorun verdiği 10 mg dan bir tane aldım ama yarın tekrar 5 i deneyeceğim
ama eğer kullanıyorsanız ve fikriniz varsa şunu merak ediyorum 10mg da düşük bir doz değil mi?
Bu arada çok teşekkür ederim canım
Son düzenleme: