• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen yalvarırım desteğinizi esirgemeyin yardımcı olun çok zor durumdaym:(

Geçmiş olsun canım.Umarım sıkıntıların gider ve huzura erersin.Sana 3 tavsiyem var bunlar dua ve tesbih.Allaha inancın var diyerek tavsiye ediyorum umarım faydası olur.1.HAY HAK! MEDET YA KÂDİRİ (A UZATILCAK) MUTLAK
2.LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN ( YUNUS ALEYHİSSELAMIN DUASIDIR)

3.LA HAVLE VELA KUVVETE İLLABİLLAHİL ALİYYÜLAZÎM bunları okumaya özen göster.Manevi zenginlikle inşallah kurtulursun.Özellikle ilk tesbih denendi ;) yanılmıyorsam Ahmed Yesevi Hazretlerinin tesbihidir. Acil şifalar dilerim canım geçecek buna inanmaya çalış herkeste bu gibi durumlar olur azimle geçer inşallah.

Çok teşekkür ederim mutlaka deniycem canım Allah razı olsun :) Dualara sığınıyorum tabiki eğer manevi gücü hissetmeseydim daha kötü olabilirdim

tatlım ilacın dozunu yğkseltmen iyi değil aslında çünkü ne kadar uzun ve yüksek doz kullanırsan bırakırken o kadar zorlanıyorsun 'acaba ilacı bırakırsam yine eskisi gibi olur muyum? ' korkuların başlıyor bu sefer :(( yanii elinden geldigince başa çıkmaya çalış cnmm Allah hepimize acil şifalar versin çok zor çokk

Tamam ben bugun bir hata yapıp doktorun verdiği 10 mg dan bir tane aldım ama yarın tekrar 5 i deneyeceğim
ama eğer kullanıyorsanız ve fikriniz varsa şunu merak ediyorum 10mg da düşük bir doz değil mi?
Bu arada çok teşekkür ederim canım

Son düzenleme:
hayatım kullandıgın ilacın içerigine göre 10 mg çok bile olabiliyorr yada az şöyle açıklayayım mesela 1000 mg lık antibiyotik alırsın içerigindeki maddeler ancak yeterlidir ama 5 mg lık antidepresan alırsın gibi :44: sanırım anlatamadım yaafff ben lustral kullandım 3 yıl hemde 100 mg ama o ilaç zaten 50 mg dan başlıyordu sonradan bu dozun çok oldugunu ögrendim ama geç olmuştu vücudum alışmıştı gerçi alışana kadarda çok ugraştım ama bu arada uyumamamak uyumaktan korkmak bunları bende yaşadım malesef .. diyecegim o ki 5 mg az degil ( aslında bunu demeye çalışıyodum ne çok konuştumm )

hayatım kullandıgın ilacın içerigine göre 10 mg çok bile olabiliyorr yada az şöyle açıklayayım mesela 1000 mg lık antibiyotik alırsın içerigindeki maddeler ancak yeterlidir ama 5 mg lık antidepresan alırsın gibi :44: sanırım anlatamadım yaafff ben lustral kullandım 3 yıl hemde 100 mg ama o ilaç zaten 50 mg dan başlıyordu sonradan bu dozun çok oldugunu ögrendim ama geç olmuştu vücudum alışmıştı gerçi alışana kadarda çok ugraştım ama bu arada uyumamamak uyumaktan korkmak bunları bende yaşadım malesef .. diyecegim o ki 5 mg az degil ( aslında bunu demeye çalışıyodum ne çok konuştumm )

Seni anladım canım hatta sana sorduktan sonra rast gele karşıma çıktı benimki en az 5 mg en çok 20 mg mış ben 10 için biraz daha beklemeliim sanırım. Sen de ilaçlara devam mı ediyorsun şuan? Allah sana da bol bol şifalar versin

Seni anladım canım hatta sana sorduktan sonra rast gele karşıma çıktı benimki en az 5 mg en çok 20 mg mış ben 10 için biraz daha beklemeliim sanırım. Sen de ilaçlara devam mı ediyorsun şuan? Allah sana da bol bol şifalar versin

yok cnm ben ilacıda doktoruda kendim bıraktım ama ilacı birden değil azaltarak 6 aylık bir sürece yayarak bıraktım bırakalı 4 yıl oldu kendi kendime yöntemler buldum ama senin şu anki durumunu çok çok iyi biliyorum,evime misafir çagırıp gelmelerine yakın odama kapanıp nöbet geçirirken hoşgeldiniz yada güle güle bile diyememiş insanım ben maleseff hiç ama hiç yanlarına çıkamayacak kadar kötüydüm çünkü ve daha nice kötü zamanlarr... yine arada geliyor ama başa çıkabiliyorum artık zamanla sende öğreneceksin elimden geldigince yardımcı olurum sana istedigin herşeyi sorabilirsin cnm

yok cnm ben ilacıda doktoruda kendim bıraktım ama ilacı birden değil azaltarak 6 aylık bir sürece yayarak bıraktım bırakalı 4 yıl oldu kendi kendime yöntemler buldum ama senin şu anki durumunu çok çok iyi biliyorum,evime misafir çagırıp gelmelerine yakın odama kapanıp nöbet geçirirken hoşgeldiniz yada güle güle bile diyememiş insanım ben maleseff hiç ama hiç yanlarına çıkamayacak kadar kötüydüm çünkü ve daha nice kötü zamanlarr... yine arada geliyor ama başa çıkabiliyorum artık zamanla sende öğreneceksin elimden geldigince yardımcı olurum sana istedigin herşeyi sorabilirsin cnm

Çok Çok teşekkür ederim yardımcı olamay çalıştığın için canım.
en merak ettiğim konulardan biri de durumumuzun gidşatı.
Yani nasıl desem benim şimdi çim aşırı derecede sıkılıyor o kadar fazla ki.
bu hep böyle mi olur en azından bu duruma alışır mıyız boyut değiştirir mi.
Sen yavaş yvaş bırakabilmişsin böyle örnekler görmek bana çok iyi geliyor.

Çok Çok teşekkür ederim yardımcı olamay çalıştığın için canım.
en merak ettiğim konulardan biri de durumumuzun gidşatı.
Yani nasıl desem benim şimdi çim aşırı derecede sıkılıyor o kadar fazla ki.
bu hep böyle mi olur en azından bu duruma alışır mıyız boyut değiştirir mi.
Sen yavaş yvaş bırakabilmişsin böyle örnekler görmek bana çok iyi geliyor.

sende bir zaman sonra bırakacaksın ve bu duruma alışacaksın sonra başa çıkacaksın zamanla geçecek sonra belki yine gelecek ama sen hazırlıklı olacaksın şu anki kadar etkilenmeyeceksin cnm bana öyle oldu :34:

evde beslemeseniz bile, petshoplara gidebilirsiniz, sokaktaki bir kedi, köpeğe su,ekmek,süt verip onları okşayabilirsiniz,kuşlara, güvercinlere yem atabilir,su verebilirsiniz,bunlar bile ruhu besler. alışverişe çıkın yürüyüş yapın,parklara,yeşil alanlara gidin,lunapark varsa oraya gidin,gezip eğlenmeye çalışın,arkadaşlarınızla buluşun,komedi filmi izleyin....ben de dua edeceğim sizin için.

çok sağol aslıcım umarım rabbim yardımcımız olur

canım 5 mg aslında yüksek bir doz değil. sanırım onlar 20 mg dan başlıyor. muhtemelen sen kırarak içiyorsundur hapı.
benim annem o ilacın 20 mg ını, komşum ise 40 mg ını kullanıyor. senin doktor iyiymiş 5 mg dan başlatmış. benim tanıdıklarıma hep 10 mg dan başlattılar.
bak 10 gündür düzelmiyorsan 10 mg kullan. eğer ilaca direnirsen daha yüksek dozlarda başlarsın. çevremdekiler direndiler kırmızı reçetelilerden başladılar.
doktoruna ilaçla ilgili endişelerinden bahset o seni rahatlatıyor.
hem ilacı bırakamam diye düşünme çevremde bırakalnlar var. tamemen geçtimi hayır ama bu hastalıkla ilaçsız yaşamayı öğrendiler. eğer seni yatak döşek yatırıyorsa bu hastalık kullanmanda yarar var.
rabbim acil şifa versin.

hasbinallah vinimeli ve ayetel kürsiyi çok çok oku.

ve mutlaka bişeylerle meşgul ol.

canım 5 mg aslında yüksek bir doz değil. sanırım onlar 20 mg dan başlıyor. muhtemelen sen kırarak içiyorsundur hapı.
benim annem o ilacın 20 mg ını, komşum ise 40 mg ını kullanıyor. senin doktor iyiymiş 5 mg dan başlatmış. benim tanıdıklarıma hep 10 mg dan başlattılar.
bak 10 gündür düzelmiyorsan 10 mg kullan. eğer ilaca direnirsen daha yüksek dozlarda başlarsın. çevremdekiler direndiler kırmızı reçetelilerden başladılar.
doktoruna ilaçla ilgili endişelerinden bahset o seni rahatlatıyor.
hem ilacı bırakamam diye düşünme çevremde bırakalnlar var. tamemen geçtimi hayır ama bu hastalıkla ilaçsız yaşamayı öğrendiler. eğer seni yatak döşek yatırıyorsa bu hastalık kullanmanda yarar var.
rabbim acil şifa versin.

hasbinallah vinimeli ve ayetel kürsiyi çok çok oku.

ve mutlaka bişeylerle meşgul ol.

İlgilendiğin için çok çok teşekkür ederim.
Rabbim hepimizin sıkıntılarını gidersin sabretme gücü versin hepimize.
İlaca direnmeyeceğim ben de o zaman söylediğine göre 10 mg çok da yüksek değil bu beni rahatlattı.
Umarım ben de bırakma aşamasında büyük sıkıntılar yaşamam ve başa dönmem.
Tamam %100 iyi olmayayım ama en azından bıraktıktan sonra bu iç sıkıntılarından kurtulayım.
Duaların için de Allah razı olsun.

Back