İçimi sıkan bir durum yok diye bir şey söz konusu olamaz.
Aynı şeyi ben de yaşadım.
Ben de senin gibi içimi sıkan bir şey yok, hiçbir problem yok diyordum; ama sonra iyice kendime döndüm ve aslında problem etmediğimi sandığım bazı şeyleri problem ettiğimi gördüm.
Sen de böylesin ama neyi kafana taktığının farkında değilsin.
Ölüm videosu izledim ondan oldu falan bahane...
Senin ruhsal durumun sağlıklı olsa, hiçbir şeyden kolay kolay etkilenmezsin, korkmazsın.
Bunlar sadece bozulan sağlığın yaşattığı sorunlar.
Kendi içine dön, kendini sorgula ve sorunun ne, onu bul.
Ben ilaçsız atlattım. Dr.ilaç yazmıştı aslında ama kullanmadım.
Hatta kendisi de söyledi bana, önce tek başına aşmaya çalış, beynine komut ver diye.
Senin de korkularına gömülmek, ilaçlardan medet ummak yerine, kendinle yüzleşmen lazım.
Kişisel gelişim hakkında okumak, pratik yapmak bu yüzden çoookk önemli işte.
Mutluluk, iç huzur gibi güzellikleri hayatına almak senin elinde.
Bu da çabalamakla olur.
Ne kadar berbat bir durumda olduğunu biliyorum.
Ama kafanı dağıtmak zorundasın, bir daha yaşar mıyım, eskiye döner miyim gibi korkular da yersiz.
Senin tek yapman gereken esas problemini bulup ortadan kaldırmak.
Sonra korkular da geçecek.
Fakat bazı şeyler bazı sorunlar bizi aşacak şeyler yani sorunum varsa bile eğer öyle bir durumsa çözüm bulmadan mutlu zaten olamam. Söylediklerinde biyerde haklısın fakat her zaman öyle olmuyor ben de ilaçsız mücadele etmeye çalıştım ama başarılı olamadım hatta daha beter oldum. bugün bazı şeyleri atlattıysam ilaçlarım bana yardım etti. ben yalnızca ilaç bana yardım etsin de demiyorum asla. Sürkli olumlu düşünmeye çalışıyorum ve hep meşgul olmaya bakıyorum ama bazı şeyler kendi elimizde olamayabiliyor. Beynimin kimyasını ben kendi kendime nasıl düzene sokabilirim ki?
Evet tabiki kötü video beni böyle yaptı demiyorum o ortaya çıkmasında yalnızca bir sebep. ama benim hayatımda bir sorunum yok ben yalnızca aşırı duyarlı biriyim. bunu farkettikten sonra şimdi haber bile izlemiyorum güzel şeylerle ilgilenmeye bakıyorum ama bozulan bazı şeyleri kendi kendime yerine nasıl koyabilirim ki. Sen kendin atlattıysan daha farklı sorunlar yaşamış olabiliriz.