- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.415
-
- Konu Sahibi Cadiiii03443
Bosuna vermiş olcam daha cok moralim bozulacakKan verseniz daha iyi olur
Cnm bence kan ver belki de negatif olanlar bozuktur yada kimyasaldırBosuna vermiş olcam daha cok moralim bozulacak
Negatıf olanlarda ılk dakıka da sadece gozle gorulur hayalet oluştu foto cekınce bellı olmuyor ama cıplak gözle cift görmuyorsam... BilmiyorumCnm bence kan ver belki de negatif olanlar bozuktur yada kimyasaldır
At cnmNegatıf olanlarda ılk dakıka da sadece gozle gorulur hayalet oluştu foto cekınce bellı olmuyor ama cıplak gözle cift görmuyorsam... Bilmiyorumfoto koyultup atabılırsem atayım
Cok uğrastım ama ne yaptıysam görunmuyor kamerad.. gozle de cok dıkkatlı bakınca görunuyor sanırım testın kendı hayalet çizgisiydı belirenAt cnm
madem bu kadar eminsin gördüğüne git kan ver cnmCok uğrastım ama ne yaptıysam görunmuyor kamerad.. gozle de cok dıkkatlı bakınca görunuyor sanırım testın kendı hayalet çizgisiydı beliren
Yaprıgım tesrlerın biri erken biri kaset zaten kuşumGünün gecice normal kaset test yap. Bu erken gebelik testinde aynı husrani yasadim.
Korkuyorummadem bu kadar eminsin gördüğüne git kan ver cnm
Üzerinde 4 yazıyordu ama bende 4 damlattımçok idrar damlatmışsın sadece 2 damla damlat, yanlış sonuç verir
Yarın ilk idrarla tekrar bir kaset test yapsan canım. Günün geçtimiYaprıgım tesrlerın biri erken biri kaset zaten kuşum
Yaa gerçekten mi. Ya bilemedim kafam cok karıstı. Kimisi dıyor o testler hatalı falan... Biri kaset biri bu ıste.Kuzum prodoctor çok iyi bir test. Bence yanılmaz diye düşünüyorum eğer kimyasal değilse. Bence hemen bi hastanede test ver
Canım prodicyot aldım bu ay bende umarım yanlış çıkartmaz