Kızlar lütfen cevappp😕

aysnr17

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
155
70
13
Kızlar gebeliğin ikinci ayındayım ama çok zorlanıyorum aşırı mide bulanması ve vajinada zonklama oluyor otururken bile zorlanıyorum sizce normal mi bu durum

Mide bulantısı için gebelikte kullanılabilen ilaçlar var canım onlardan faydalanabilirsin. Doktoruna danışırsan iki şikayetin için de bir çözüm sunacaktır. Zonklama yaşamadım ama rahmin büyümesiyle alakalı olabilir

Mide bulantısı beni de perişan etti. 1 haftadır hiç yediğinden zevk alamıyorum. Su içmeyi seven biriydim onu bile zar zor içiyorum. İlaç almak mantıklı mı onu da bilmiyorum
Kızlar gebeliğin ikinci ayındayım ama çok zorlanıyorum aşırı mide bulanması ve vajinada zonklama oluyor otururken bile zorlanıyorum sizce normal mi bu durum

Mide bulantısı beni de perişan etti. 1 haftadır hiç yediğinden zevk alamıyorum. Su içmeyi seven biriydim onu bile zar zor içiyorum. İlaç almak mantıklı mı onu da bilmiyorum
Bende aynı şekilde en sevdiğim yemeklerden bile tiksiniyorum artık ağlamak geliyor içimden sürekli çok zormuş

Bunlar normal kızlar hamileliğin tuzu biberi .. ben doğuma kadar kusmuştum Ama kucağınıza alınca hepsini unutuyorsunuz Gebelikti kullanılan bulantı ilaçlarını doktorunuzdan isteyebilirbiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…