Kızlar lütfen cevaplayin disim cekilmesi gerekiyor hamilelik ihtimali var daha adetime bir hafta var ama sorun olurmu lütfen cevaplayin

Belina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2024
1.332
244
38
Adet günüme bir hafta var gebelik olabilir bilmiyorum korunmuyorum dışim çekilecek gebelik şüphem var yani test yapsam çıkmaz ne yapmam gerek dişlerim çok kotu randevu zor alıyorum yaşadığım yerde lütfen cevap yazin

Hamile olsan da diş çekimi gebelikte engel bir durum yok çünkü bende hamile olduğumu öğrendiğimde dördüncü mü beşinci haftasydm neydim sanırım yanlış hatırlamıyorsam dişimi çektirmedim ama dişimi iğne vurdurmuştum şu an ona çok şükür şu an anlık bir ağrı yaşamıyorum aslında çektirmem lazım dişim kırık ama doktoruma sorduğunda herhangi bir şekilde engel olmadığını söyledi sanırım galiba son aylarda mı sıkıntı oluyor bilmiyorum ama ilk zamanlarda hiçbir problem olmuyormuş hatta ben çok ağır bir ağrı kesici içtim apranax bilmeden de içtim yani ilk zamanlar yapılan hiçbir şey bebeğe ters tepki vermiyor ama diş çekim olacaksa da doktor onay olması gerekiyor onu belirteyim eğer bir şüphen varsa da tahlil yaptır

ben 3 haftalık hamileyken diş çektirdim. hamile olduğumu bilmiyordum. 3+4te hamileliğimi öğrendim. röntgen de çekilmişti. hemen gidip dişçiye sordum çok hafif bir anestezi kullandık, röntgen de o kadar etki etmez demişti. yine de kadın doğumcuma da söylemiştim. sorun olmadı bende. bebişim sağlıklı ve kucağımda ama gebelik şüpheniz olduğunu diş hekiminize söyleyin yine de

Ben hamileliğimi öğrenmemden 2 hafta önce dişime kanal tedavi yapmam gerekiyordu ama içime doğmuştu hamilelikten şüpheleniyordum adet olayım hamile olmadığım kesinleşsin sonra diye diye bekledim, iyikide yaptırmamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…