• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen cevap verir misiniz

eabtu

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2022
227
46
18
26
Hayırlı günler kızlar
Bende Pcos var Amh 4.98 çıktı doktorum ilaç kullanmana gerek yok doğal yolla olur dedi sadece bir vitamin takviyesi verdi tabii bütün adetlerim düzensizdi bu zamana kadar ama son 4 aydır düzenli olarak adet görüyorum tam günlerimde şaşkınım bu konuda pcoslu olan birisi beni anlar çünkü hiç bu kadar düzenli olmamıştım. Neyse 7 aydır korunmadan ilişki yaşıyoruz ve testte hiç pozitif göremedim 🥹bu ay adetime son 5-6 gün kaladan itibaren göğüslerimde bir ağrı var o kadar bugün adet olmam gerekiyor ama olmadım. Dün öğlen gebelik testi yaptım ve sonuç negatif çıktı. Sizce yine de gebe olma ihtimalim var mı?

Gogus agrisi hem gebelik hemde regl belirtisi olabiliyor. Testlerde negatif ciksa bile sonradan pozitife donenler var en mantiklisi adet gecikince olan testler diyorlar aslinda belkide kendi haline biraksak arastirmasak umursamasak sadece yumurtlama gunu takibiyle hamile kalicaz ama dayanamiyoruz hep umut ediyoruz insallah hamilesindir🍀

27 mayısta benimde adet olmam gerekiyordu ama olmadım henüz ikinci günü test yaptım negatif adet olucakmisim gibi 5 gündür kasiklarimda ara ara gelen bir ağrı var pcos teşhisi banada konuldu adet olup 2. Gunu hormonlarıma bakılacak Di henüz maalesef olmadım ilk defa duzensizlik yaşadım bugünde tekrar test yaptım sonuç negatif doktor kanda bakalım dedi yarın kan vereceğim Bi kanda ver istersen idrarda cikmasi daha geç olabiliyor doktorum söyledi yada stresten falanda olabilir dedi

Hayırlı günler kızlar
Bende Pcos var Amh 4.98 çıktı doktorum ilaç kullanmana gerek yok doğal yolla olur dedi sadece bir vitamin takviyesi verdi tabii bütün adetlerim düzensizdi bu zamana kadar ama son 4 aydır düzenli olarak adet görüyorum tam günlerimde şaşkınım bu konuda pcoslu olan birisi beni anlar çünkü hiç bu kadar düzenli olmamıştım. Neyse 7 aydır korunmadan ilişki yaşıyoruz ve testte hiç pozitif göremedim 🥹bu ay adetime son 5-6 gün kaladan itibaren göğüslerimde bir ağrı var o kadar bugün adet olmam gerekiyor ama olmadım. Dün öğlen gebelik testi yaptım ve sonuç negatif çıktı. Sizce yine de gebe olma ihtimalim var mı?
Merhaba benim de amh 4.99 çıktı ..
kasım ayında ilk denemede kendiliğinden hamile kaldım ama kaybettim doktorum hamile kalmakla ilgili hiç sorun olmayacağını söyledi bu değerin , yumurtlamayı yakalamak önemli şimdi tekrar denemelere başladık bu ay bekliyoruz bakalım olcak mı diye 🥰 düşük amh den de yüksek daha iyi dedi doktorum ben başta çok taktım kafaya polikistiği 🙈 ama yumurta azlığından sa çok olsun dedim inşallah siz de güzel haberler alırsınjz
İnositol kullandım ben kaliteli yumurtlama olsun diye hep fayda gördüm

Hayırlı günler kızlar
Takviyenizin adı nedir
Ne takviyesi tam olarak

Hayırlı günler kızlar
Adetinin üstünden daha bi gün geçmiş bir hafta sonra hâlâ adet olmazsanız o zaman test yapın.

Back