Mevayigit 🤲❣️👶 Oğluşumu bekliyoruz tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Haziran 2019 2.218 2.738 53 29 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Busraks #41 Mevayigit .!.: Var gibi. Benimde boyle olmuştu ama tabi öğrendikten sonra yaşadım bu belirtileri . Hayırlısı bakalım koyulaşıormu bakın 2 gune bir yapın. [/QUOTE Busraks .!.: Regl 2 gün var ama ağrım var sanki adet olucam gibi Genişletmek için tıkla... Nasip. Hayırlı olan olsun Genişletmek için tıkla...
Mevayigit .!.: Var gibi. Benimde boyle olmuştu ama tabi öğrendikten sonra yaşadım bu belirtileri . Hayırlısı bakalım koyulaşıormu bakın 2 gune bir yapın. [/QUOTE Busraks .!.: Regl 2 gün var ama ağrım var sanki adet olucam gibi Genişletmek için tıkla... Nasip. Hayırlı olan olsun Genişletmek için tıkla...
Mercan32 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2019 107 54 48 25 30 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Busraks #42 Busraks .!.: Sendemi Sende mi böylesin Genişletmek için tıkla... Evet ya bide bugün acayip bir şekilde kaburgalarım ağrıyor dayanamıyorum resmen
Busraks .!.: Sendemi Sende mi böylesin Genişletmek için tıkla... Evet ya bide bugün acayip bir şekilde kaburgalarım ağrıyor dayanamıyorum resmen
B Busraks Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2019 312 101 18 30 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Busraks #43 Mercan32 .!.: Evet ya bide bugün acayip bir şekilde kaburgalarım ağrıyor dayanamıyorum resmen Genişletmek için tıkla... Canım bugün adet sancım var sanırım adet olucam
Mercan32 .!.: Evet ya bide bugün acayip bir şekilde kaburgalarım ağrıyor dayanamıyorum resmen Genişletmek için tıkla... Canım bugün adet sancım var sanırım adet olucam
Mercan32 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2019 107 54 48 25 30 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Busraks #44 Busraks .!.: Canım bugün adet sancım var sanırım adet olucam Genişletmek için tıkla... Benim hiç bir şeykilde adet belirtim yok ama test yaptım bugün idrarda negatif çıktı olsa çıkardı zaten
Busraks .!.: Canım bugün adet sancım var sanırım adet olucam Genişletmek için tıkla... Benim hiç bir şeykilde adet belirtim yok ama test yaptım bugün idrarda negatif çıktı olsa çıkardı zaten
B Busraks Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2019 312 101 18 30 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Busraks #45 Mercan32 .!.: Benim hiç bir şeykilde adet belirtim yok ama test yaptım bugün idrarda negatif çıktı olsa çıkardı zaten Genişletmek için tıkla... Canım bazılarında geç döllenmede oluyo benim yengemin reglden 1 hafta sonra çıktı
Mercan32 .!.: Benim hiç bir şeykilde adet belirtim yok ama test yaptım bugün idrarda negatif çıktı olsa çıkardı zaten Genişletmek için tıkla... Canım bazılarında geç döllenmede oluyo benim yengemin reglden 1 hafta sonra çıktı
A alonedark18 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2019 2.924 1.695 63 30 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Busraks #46 Baş dönmesi bir belirtidir ..test yapın kurtulun
B Busraks Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2019 312 101 18 30 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Busraks #47 Siblarsln .!.: Baş dönmesi bir belirtidir ..test yapın kurtulun Genişletmek için tıkla... Yaptım silik çıktı ama şimdide adet sancım var
Siblarsln .!.: Baş dönmesi bir belirtidir ..test yapın kurtulun Genişletmek için tıkla... Yaptım silik çıktı ama şimdide adet sancım var