- 12 Şubat 2025
- 13
- -1
- 1
- 34
- Konu Sahibi Esra343421
Kızlar selam. Lütfen yargılamayın ve yargılamadan yorum yapın olur mu ? Ekim ayı içerisinde erkek arkadaşımla korunmasız birlikteliğim oldu. Hani içine boşalmadım falan diye söyledi ama ben tereddüt ettiğim ve emin olamadığım için gidip eczaneye yarım saat içinde Ella aldık ve içtim. Sonrasında içime şüphe düştüğü için internetten araştırdım ella içip hamile kalanları okuyunca panikledim ve erkek arkadaşımla bu konu üzerinde tartışma yaşadık ve bana ne halin varsa gör hamileysen gibi bir cümle kurdu ve benim içime hamilelik korkusu iyice düştü. İlişkiden 14 gün sonra ben adet oldum. Ama rengi falan kahverengiydi. Adet olduğumu bile anlamadım kahverengi olduğu için yerleşme kanaması falan mı diye düşündüm. Test yaptırdım 0.100 çıktı. O günden sonra Ocak ayına kadar düzenli tam tarihimde adet oldum. Hatta Ocak ayında kadın doğuma gittim pcos var dedi ve ben yaşadığım olayı anlattım her ihtimale karşı yine gebelik testi istedi onuda yaptırdım. Ocak 11 de kan testim 0.100 çıktı. Ama şu 20 gündür karnımda bir şişlik hissediyorum. Bana hamileysen ne halin var gör dedi ya o içime çok dert oldu ve hala hamile miyim diye korku yaşıyorum. Olayın üstünden 15 hafta geçti hemen hemen 4 ay. Internetten okuyorum adet olup hamile olanlar var. 4 aylık gebelik belirtilerine bakıyorum sanki bende varmış gibi hissetmeye başladım. Karnımın şişliğini öyle hissediyorum. Sanki içimde bebek var karnım büyüyor diye düşünmekten kafayı yiycem. Ben hamile kalmaktan korktuğum için ve kötü ayrıldığımız için psikolojik olarak etkileniyorumdur dimi ? Yani 4 ay adet görüp kan testleri negatif hamile şansım olamaz ? Bu belirtiler psikolojiktir dimi ? Hem adet olup hem hamile olanları okudukça iyice psikolojim bozuldu. 4 aylık gebelik belirtilerinde de karın şişliği hissedilir yazıyor ve bende şişkinlik hissediyorum.. NE OLUR BIR CEVAP VERIN YALVARIRIM