- Emoji Skoru
- 6.110
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Korunma yöntemini bunun onlemini siz alsanız daha iyi olmaz miKorunma yöntemi değil biliyorum ama geri çekilme yapıyorduk çünkü eşim prezervatif takınca ereksiyonunu kaybediyor. Biz de düşündük boşalma zamanına yakın prezervatifi takıyordu ve sorun olmuyordu. Geçen sefer beyefendi biraz acele davrandığı icin prezervatif tam oturmamış ve icimde kaldı. Denk gelecek ya hani erken olmasina rağmen ben adet oldum tam da o gün. Hem ben mahcup oldum hem de o acele ettim dedi çok üzüldü korktu. ben de üzülme çözeriz dedim ella aldık eczaneden. Ictikten sonra adetim azaldı ama bitmedi az az oluyor yine de. Ve yapışkan bir akıntı adet tarzı seyler geliyor. Aslinda bildiginiz adet ama kan gibi degil de kırmızı renkli akıntı gibi. Hic böyle saçma bir durumla karşılaştınız mı acaba :/
Korunma yöntemini bunun onlemini siz alsanız daha iyi olmaz mi
İyi de zaten adet olmuşsunuz ne gerek vardı ellaya ? Merak etmeyin hamile kalma şansınız çok zor
Hiç böyle saçma bir durumla karşılaşmadım. Cidden saçma olmuş. Adet olurken nasıl hamile kalabilirsiniz cidden anlayamadım
Adet olurken kimse hamile kalmaz.
Adet başlamışken ella içerek hormonlarınızı alt üst etmişsiniz geçmiş olsun.
Siz mümkünse en üst düzeyde korunun. Çocuklara karşı nefretiniz ve şiddet eğiliminiz var. Çocuklarınızı yaramazlık yapınca neden dövmüyorsunuz diye konu açmıştınız, başka bir konuda bir hanıma çocuğun ölür belki demiştiniz. Evinizde yetişecek çocukla topluma ancak bir psikopat kazandırırsınız, siz bu konulara uzak durun lütfen.
Kime çocuğun ölür belki demisim merak ettim. Ayrıca çocuğunuzu dövün demedim terbiye edin edemiyorsanız da milleti rahatsız etmeyin edepsizse bir tane vurun dedim. Ben şiddet konusuyla ilgili sonradan pişman oldum ama sizin gelip burda bana saldirmaniz art niyettir bunu kabul etmiyorumMune
Kayın pederim ne zaman ölür demis ben de kimin ne zaman öleceği belli olmaz belki sen belki kocan belki çocuğun ölür dedim. Burda ne alaka çocuklara sevgisizlik. Gerçekten art niyetlisiniz. Ben 2. Sınıftayım okul 6 sene. Burdaki bayanlar bir çok konuda yaşayarak tecrübe edindiği için sordum.Al bak kopyaladım başka bi konudan, tam olarak "bi bakarsin sen bi bakarsin esin belki de once cocugun ölür." Yazmışsın.
Benim sana ne art niyetim olabilir, tıp okuyan (ahaahah) biri olarak en eğitimsiz kadınların bile bildiği bir konuda soru sorup yorumlarımızı istemişsin, ben de başka açıdan yaklaştım olaya, al sana tavsiye. Saldırma falan yok, hoşuna gitmeyen şeyi duyunca işine gelmedi mi?
Kayın pederim ne zaman ölür demis ben de kimin ne zaman öleceği belli olmaz belki sen belki kocan belki çocuğun ölür dedim. Burda ne alaka çocuklara sevgisizlik. Gerçekten art niyetlisiniz. Ben 2. Sınıftayım okul 6 sene. Burdaki bayanlar bir çok konuda yaşayarak tecrübe edindiği için sordum.
Anlamıyor musunuz diyorum ki kadın 4. Evre kanser bir adama ne zaman ölür ölse de rahatlasak diyor. Ben de kimim ne zaman öleceği belli olmaz dedim.Ben de onu diyorum ya. İnsan kedi yavrusuna belki ölür bile diyemezken bir insanın çocuğu hakkında bu yorumu yaptığınız için siz en üst seviyede korunmaya devam edin
şu kadını konumdan alabilir misiniz
Canım hiç korkma çocuğum olmaz diye zamanı gelince olur.benim de adet Düzensizliğim vardı doktor tedavi görmeden hamile kalamazsın diyordu şuan 20 haftalık hamileyim.Ben aslında cok istiyorum kendim korunmayi ancak hormonların bozulur zarar gorursun diye karşı çıkıyor. Pko olabilir denmisti ben de cocuk istemedigim icin uzerine düşmemiştim. O zaman gider tedavi oluruz simdilik gerek yok diye düşünüyorum. Esim bunu duyduktan sonra çocuğumuz olmazsa falan diye korkuyor.
Canım hiç korkma çocuğum olmaz diye zamanı gelince olur.benim de adet Düzensizliğim vardı doktor tedavi görmeden hamile kalamazsın diyordu şuan 20 haftalık hamileyim.
Ertesi gün hapı ben de kullanmıştım ama senin gibi adet günüme denk gelmemişti. Etkisini bilemem ama bende çok feci idrar yolu enfeksiyonu yapmıştı 12 saat içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?