kizlar LÜTFEN bir bakar mısınız 🙏

Buseeligamze

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2022
38
5
6
4 gün önce bolca kahverengi akintim oldu sonra açık pembe devam etti sonra kanamaya döndü ama pihtisiz düz kanama sonra yine kahverengi bugün bitti ama sol kasigimda batmalar var sanki dolu dolu birşey var orada hafif migdem bulantim var ve normalde bacagima vuran çok şiddetli ağrıyla hastalanırım ben bu sefer ağrım olmadi sadece kasigimda batma oldu ve hala devam ediyor bu nedendir sprialim var gebelik olabilir mi yada normal mi acaba

Neden sürekli aynı konuyu açıyorsunuz?
İlk konunuzu arkadaşım için açıyorum demişsiniz bir de.
Sinir oluyorum buraya yalan konu açıp,insanları kaldıranlara.
Pazartesiden beri konu açmak yerine bir hastaneye gidip test yaptırın.

bunu kendim için yazdım arkadaşım test yaptırdı öğün negatif iyi okuyun sprial var yazıyor diğerlerini arkadaşım için diye söylemiştim çok kiricisiniz

bu arada aynı konu mu ya gerçekten okumamışsınız bile insanlar çaresizce birşey soruyor belki bilen vardır diye ayıp gerçekten size

bu arada aynı konu mu ya gerçekten okumamışsınız bile insanlar çaresizce birşey soruyor belki bilen vardır diye ayıp gerçekten size
Evet az öncede açmışsınız aynı konuyu.
Aynı konuyu açmak yasak.
Ve sizin belirtilerinizle arkadaşınızın ki aynı ne hikmetse.

bunu kendim için yazdım arkadaşım test yaptırdı öğün negatif iyi okuyun sprial var yazıyor diğerlerini arkadaşım için diye söylemiştim çok kiricisiniz
Nasıl bir arkadaşlıksa adet günleriniz, pembe akıntılarınız falan hep aynı. İşte best friendsssss

Nasıl bir arkadaşlıksa adet günleriniz, pembe akıntılarınız falan hep aynı. İşte best friendsssss
Ya gerçekten anlamıyorum neden insanları aptal durumuna düşürmeye çalışıyorlar?
Hayır eninde sonunda patlıyolar da zaten buradaki insanlar aptal değil yani.
Komik duruma düşenler kendileri haberleri yok.

Ya gerçekten anlamıyorum neden insanları aptal durumuna düşürmeye çalışıyorlar?
Hayır eninde sonunda patlıyolar da zaten buradaki insanlar aptal değil yani.
Komik duruma düşenler kendileri haberleri yok.
Hayır sanki devlet sırrı, ifşa olacak bir durum da yok. Bize ne milletin pembe akıntısından, kahverengi bilmem nesinden. Bir sürü konu açılıyor öyle zaten.

Regl oluyor olabilirsinz bence bazi aylar böyle olabiliyor

Evet az öncede açmışsınız aynı konuyu.
Aynı konuyu açmak yasak.
Ve sizin belirtilerinizle arkadaşınızın ki aynı ne hikmetse.

Regl oluyor olabilirsinz bence bazi aylar böyle olabiliyor
gerçekten mi çok araştırdım çok sevindim bu yoruma sprialim var benim dış gebelik olabilir dediler çok korktum sağlık ocagindaki ebeye söyledim yarın gel kan ver dedi regl oldum sandım zaten ilk kahverengi sonra açık pembe sonra kanama oldu bir gün resmen pihtisiz koyu kanama sonra yine kahverengi 3 gün sürdü bitti bugün 4.gün gelen giden yok inşallah normaldir teşekkür ederim yorumunuz için insanlar çok kırıcı olmuşlar

Benim bazi aylar oyle oluyor . Ben hiç doğum yapmadim korunmuyorum da ama yinede oluyor.Maalesef öyle ya insanlar bazen önyargı li oluyor üzüyorlar ama kimse zaten keyfinden yazmiyor buraya her problemimizi herşeyimizi doktora danisamiyoruz deneyimleyenler daha iyi olur bazen.

çok teşekkür ederim tabiki doktora randevu almaya çalışsam da alamıyorum netten araştırıyorum sonra diyorum ki sorsam belki aynı şeyleri yaşayan vardır kasik batmalari hala kesilmedi o yüzden çok kaygilandim yarın kan testi verceğim sağlık ocagindaki ebe gel dedi canım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…