• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama KIZLAR LÜTFEN BİLGİ VERİRMİSİNİZ ? 😔

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

fatmabasar

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
18
6
6
26
Arkadaşlar 11 gün önce aşılama yaptırdım 9 gün boyunca sagdece kaşıklarımda ara ara vuran ağrılarım vardı ve göğüslerimle şişlik fakat bu 2 gündür ciddi anlamda baş dönmesi yaşıyorum tansiyon düşüklüğü gibi aynı bacak titremesi ile birlikte ciddi baş dönmesi yaşayanlarınız varmı valla araştırmaktan yoruldum

Bunlar hamilelik belirtisi oldugu kadar psikolojik de olabilir. Ne zaman test yapmaniz gerekiyor?

Bunlar hamilelik belirtisi oldugu kadar psikolojik de olabilir. Ne zaman test yapmaniz gerekiyor?
Bu benim 2 ci aşılamam evet bagzı bulgular piskolojik ama baş dönmemde hep tansiyonumu ölçüyorum düşük çıkıyo ve bacaklarımda agrı desen agrı değil tuhaf bir titreme var yatarken özellikle zonkluyor 4 gün sonra test günüm

11 gün olmuş bence erken gebelik testlerinden al yap varsa çıkacaktır.. rabbim gönlüne göre versin inşallah
belirtiler adet belirtisi de olabilir hamilelik belirtisi de

Bu benim 2 ci aşılamam evet bagzı bulgular piskolojik ama baş dönmemde hep tansiyonumu ölçüyorum düşük çıkıyo ve bacaklarımda agrı desen agrı değil tuhaf bir titreme var yatarken özellikle zonkluyor 4 gün sonra test günüm
Gebelik belirtisi de olabilir. Sabirla bekleyin 4 günü. Insallah vardir.

4 gün geçsede öyle belirti olmaz baş dönmesi erken belirti en başta adet geçikmesi olur zaten
Aşılamadan sonrada 11 gün içinde baş dönmesi koku hassasiyeti mide bulantısı olmaz ablam kadın dogum doktoru biliyorum

Back
X