mucizelereinanin1 Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2023 387 164 7 Kasım 2023 Konu Sahibi Gogdnmonf #21 nzlikiz .!.: Canım benim öncelikle hemen test yap ama dr 35 günün üstüne baktıysa görürdü diye düşünüyorum. Yine de test yap, hamile değilsen 15 güne kadar gelir Genişletmek için tıkla... Canim dun test yaptim pozitif bugun keseyi gorduk cok sukur
nzlikiz .!.: Canım benim öncelikle hemen test yap ama dr 35 günün üstüne baktıysa görürdü diye düşünüyorum. Yine de test yap, hamile değilsen 15 güne kadar gelir Genişletmek için tıkla... Canim dun test yaptim pozitif bugun keseyi gorduk cok sukur
N nzlikiz Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2023 84 24 29 10 Kasım 2023 Konu Sahibi Gogdnmonf #22 Çok çok çok çokkk sevindim Rabbim bizede nasip etsin. Bir ömür güzellikler yaşayın ailecek inşallah.
mucizelereinanin1 Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2023 387 164 10 Kasım 2023 Konu Sahibi Gogdnmonf #23 nzlikiz .!.: Çok çok çok çokkk sevindim Rabbim bizede nasip etsin. Bir ömür güzellikler yaşayın ailecek inşallah. Genişletmek için tıkla... Cok tesekkur ederim canim hep dua ediyorum allah isteyen herkese nasip etsin saglikla alalim bebeklerimizi kucagimiza
nzlikiz .!.: Çok çok çok çokkk sevindim Rabbim bizede nasip etsin. Bir ömür güzellikler yaşayın ailecek inşallah. Genişletmek için tıkla... Cok tesekkur ederim canim hep dua ediyorum allah isteyen herkese nasip etsin saglikla alalim bebeklerimizi kucagimiza