Kızlar Lütfen bilenler cvp yazsın Adet olmuyorum ve test pozitif kanda negatif

Gogdnmonf

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2023
165
-51
24
Öncelikle merhaba Kızlar Ben en son 1temuzda adet oldum kılomen de kulandım polikistik var var benim ilaçsız adet olamıyorum ve 31 temuzda kan verdim negatif çıktı Sonra umursamadım bu ay olmadı adet olmak için ilaç kulaniyim dedim ilk başta bir kaç gün soğan suyu ve hayıt suyu içtim ve bıraktım baktım adet olmuyorum bir test yapıyım ona göre ilaç içerim dedim testi yaptım negatif çıktı ilaç içtim 4 gün sonra yine adet olmayınca eşim bir test dene dedi denedim ikinci çizgi silik çıktı hemen testin markası freely di galiba akşamına acile gidip kan verdim yine negatif çıktı hastanede sonucu beklerken afedersiniz iç çamalırıma bir damla çok açık pembe kan gelmiş ve ben adet oldum artık diye düşündüm ama kesildi ve 3 gün oldu hala hiç bişey yok internete baktım yerleşme kanaması olabilir diyor belirti olarak da göğsüm çok hassas ve sızlıyor kasıklarımda ağrı ve adet olucakmışım gibi ağrı oluyor ama hemen kesiliyor 16 gün gecikti adetim ama normade de dediğim gibi ilaçsız adet olmam Sizce bakiyim mi yoksa yine ilaç mı içiyim Doktora gitmek istiyorum ama randevu yok çok uzun oldu ama anlatmak istedim her şeyi Hakkınızı helal edin

Mən bir həkimin pasiyenti haqqında danışdıqlarını dinləmişəm,deyir ki, 1 ay qadın adət görmədi,test negatif,qan negatif. Düz 1 aydan sonra hamiləliyi pozitiv görünməyə başladı. Olarki gec döllənmədir.Yenədə bir həkimə görünün,adət olmayınca bir ümid vardır.Bəlkə Sizdə də gec döllənmədir.

Bence doktorunuzla görüşün

Ben de sizinle aynıyım… İlaçsız asla regl olamıyorum çünkü PKO hastasıyım yani polikistik over. Göğüslerimde hafif çook hafif sızı vardı bekledim bekledim 42 gün oldu gelmedi. İlaçsız regl olamıyorum diye dr’umu aradım sen hamile değilsindir Tarlusal iç sökül gel artık tedavi ol gebelik şart sana dedi. Ben de içtim 3X1 verdi. Cuma sabah son hapı aldım. Bugün pazar sabah biraz regl olcak gibi ağrım vardı beni uyandırdı uykumdan saat sabahın 08:00’iydi hatta regl oluyorum kesin kekelendim dedim baktım tertemiz. Bundan bir önce ki ayda kendi gelmediği için tarlusal içmiştim hatta gelmeyince Allahhh dedim anne oluyorum, ama tabiiki PKO yüzünden gecikmişti. Üzülüyorum ne biliyim, keşke melek olsa içimde keşke. Hepinizin yüzü gülsün, kucağı dolsun. Allah arayan herkese “sağlıklı, mutlu, hayırlı evlatlar” nasip etsin. İçinde banada.
Duamlarımdasınız, umarım dualarınızda sizde bana yer verirsiniz.
Bir de bu işi çözen “şunu yap hiç sekmez kesin hamilesin” diyen olursa bana da haber versin yalvarırım

Aynı ben üç aydır duphaston la adetimi düzenli oluyorum inofolic kullanıyorum femaraya başladım

Duphaston gebelik varsa tutunma yoks söktürme işine yarıyor bende tarlusal kullanırken gebe kalıp tarlusal sayesinde düşük yaptıktan sonra ogrendi m

Merhaba, şimdi test yaptım. Negatif
Ağlamaktan bir ara nefes alamadım. Yarın öbür gün gelir reglim diye düşünüyorum, göğüslerm acıyor zaten

Merhaba öncelikle ben bir polikistikli bir kişiyim ergenliğimden beri problem yaşayan biriyim ..

Sana “şunu yap hiç sekmez kesin hamilesin “ diyebileceğim bir şey yok kendim hala savaşıyorum.

Asıl konuya geliyorum dur ..
Şaka. Yana kilo verdikçe ben adet olmaya başladım bir mucize gibi oldu ilerledi.. çok şükür ama kilo ve yeme alışkanlığımı değiştirdim çok yürüyüş ve çok su içmeye başladım bu sayede yumurtalıklarım çalışmaya başladı.. her polikistikli kilolu değildir ve farklı evreleri hatta farklı faktörleri vardır. Kimisi prolaktinden kaynaklanır kimisi sadece tiroidden kimisi de yüksek erkeklik hormonuyla uğraşır.. bende hepsi vardı bide tatlım bide İnositol hayatımı kurtardı yani inositol İlunga -F marka adında bir takviye polikistiklere iyi geliyor yumurtaları kaliteleştiriyor adet yaptırıyor yumurtlama felan.. vitamin düzenli kullanımda 3. Ayımda ben etkisini gördüm hala kullanıyorum ve çok şükür düzeldi Herşey sadece hamilelik kaldı oda bende. Kaynaklı değilmiş burda yine önemli bir konuya değinmek istiyorum ben polikistikliyim olmuyor diye takılı kalmayın erkek sperm testi okadar önem. Taşıyor ki anlatamam taki ben eşimin testini görene kadar kendimde suç arıyordum ve benden kaynaklandığını sanıyordum kızlar tam tersi çıktı .. teşhis de konuldu nasip ama okadar polikistikli. Ve ağır vakalı Haşimatolu olan arkadaşlar bile burda hamileliğini duyurdu ben kaç kez okudum olunca oluyor .. Rabbim ol der olur ama herzaman kadında değildir problem herşeyden önce ben kafamda bitirdim ben polikistikliyim ben hastayım ben hamile kalamıyorum düşüncesini attım kafamdan kendinize bu baskıyı yapmayın.. bütün kızlara yazdım bu mesajı lütfen okuyun canınızı sıkmayın bu arada ben 5 yıllık evliyim ilk senesi istemedik biz ama 4 yıldır uğraşıyoruz nasip beklemek zor ..

Canımmm, canım benim iyi ki yazdın eline, diline ve gönlüne sağlık. Ben hiç su içmem yarın su içmeye başlıyorum, çok zayıfım ama bir de yürütüş deneyeceğim. Allah kucaüını boş bırakmasın. Hayırlı ve sağlıklı bebeklern olsun. Allah’ın izniyle içinde bizlernde

Rica ederim canım su iç tabiki nasıl bedenimizi yıkıyorsak saçlarımızı yıkıyorsak pis kalmak istemiyorsak , aynı şekilde organlarımızı yıkamalıyız su içerek su içemiyorsan küçük sevdiğin meyvelerden koy şişeye yada bardağına bol bol iç takviyelerini gün içinde al Allah isteyen herkese nasip etsin Kalbimizi ve ellerimizi duaya açmaktan başka bişey gelmiyor

Yazınıza denk gelince yazmak istedim. Ortalama bir yıl da doktor takipli gebe kaldım. Ocak ayında regl gecikmesi ile rutin muayneme gittim, tarlusal ile söküldüm regli iken kontrole gittim Mart ayında. Elime bir kağıt verdi 'polikistik over sendromu - Poliversin' yazıyordu kağıtta. O aya kadar bu sendrom dan bahsetmemisti doktor hiç. Bende muayne esnasında kağıda bakmadim çıkınca baktım. Bunu 1 ay kullan tek seferde iki tane iç ilaç bitince gel dedi doktor. Bende ilaç bitince gideceğim için sormadım pco yu hiç. O ilaç bitmek üzereyken, kaset test pozitif çıktı:) öyle olunca hiç sormadım pcoyu:) ilaç adı Poliversin, takipli doktorunuz var ise danışabilirsiniz. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin

Merhaba ben de pco hastasiyim son 4 aydır adetim düzenli geldi ondan önceki aylar tanrısal ile adet oluyordum.. bu ay adetim 20 gün gecikti idrar testleri negatif çıktı acaba hamile olabilir miyim size sorum sizinde adetimiz bazen düzenli oluyor muydu

Allah razı olsun. Doktoruma soracağım

Allah razı olsun. Doktoruma soracağım
Öncelikle merhaba, en son durumunuz ne bilmiyorum ama bana da lise çağlarımda PKO teşhisi kondu. İlaçsız adet olamıyorum ve maalesef hormon değerlerimin hepsi sınırın altında çıkıyordu. Üniversiteye gideceğim zaman İbrahim saraçoğlunun soğan suyu+ testere dişli aslan pençesi kürünü yaptım. İnanır mısınız kür bitikten sonra ilaçsız bir şekilde adetlerim düzene girdi. Kistlerim eridi ve hormonlarım düzeldi. Ben evlendikten sonra maalesef yine adetlerim düzensizleşti. Son 6 aydır çok düzensiz en son ilaçla adet oldum. 3 aydır çocuk istiyoruz Ovulasyon testlerinde hiç yumurtlama görmemiştim yine dedim ki bu böyle olmaz en iyisi ben tekrar İbrahim saraçoğlunun kürüne başlayayım. İbrahim Saraçoğlunun PKO hastaları için yeni bir kürü vardı. Onu yaptım çok şükür bu ay yumurtladım. Bence öncelikle mutlaka kür yapmanızı tavsiye ederm

Ben ramazan ayında hamile kalmıştım sağlıksız oldu ama ne bilim uzun zamandır olmuyordu ramazan ayında olması acaba aç kalmanın yararı oldu mu dedirtti yani bence az yemek kolaylaştırabilir gebeliği birde tabi dualar o ay bi duaya denk geldim hemde aklımda yoktu ramazan ayı diye bi kaç dua okuyayım dedim sırlı dualar diye bi kitap aldım elime bikaç sayfa sonra çocuğu olmasını isteyenler için dua diye bi dua çıktı meğer Hz.Yunus’un balığın karnında okuduğu duaymış bi araştırın isterseniz

Kızlar bende bu ay ogrendim polikistikover oldugumu adetim 35 gunu gecti gecikmesi doktorum tarlusal verdi ama bugun ilac biteli 11 gun oldu hala adet olmadim goguslerim cok sisti ve hassaslasti gecen aya kadar hic gecikmezdi adetim ilk defa boyle bisey yasiyorum ilac kullanmama ragmen adet olmadim hamile olabilir miyim

Canım benim öncelikle hemen test yap ama dr 35 günün üstüne baktıysa görürdü diye düşünüyorum. Yine de test yap, hamile değilsen 15 güne kadar gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…