Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar KiZlar LÜTFEN BI OKUYUN,BASINA GELEN VARMI SACLARIM...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mmblackrose

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
226
1
316
39
Konya
Merhaba kizlar,konumu doktora gitmeden sizlere acmak istedim,uykularima engel oldu (
2 hafta icerisinde saclarimin 3 de ikisini kaybettim ve saclarima bir anda yüzlerce ak düstü
kizlar bu neden oldu ki acaba olaniniz varsa lütfen yazsin kafayi siyiracak gibiyim (
stress desen herzamanki rutin hayatima devam ediom,mevsim desem aklar niye cikti biranda???böyle bir hastalik falan varmi ....yardimci olun noluuur (

walla canım benmde üst bölgesinde çoğalmaya başladı anlamadım gitti sürekli boya da olmuyo . eğer kopardıysan telnden felan ondanda çoğalabilir ,dediğin gibi sıkıntıdan yada kafaya taktığın bişi olmşsa ondanda olabilir ,ama dr a gitmende fayda war .geçmiş olsun

Gereken gerekmeyen bütün tahlileri yapsınlar, en başındayken işi sıkı tutmak lazım saçlarına mutlaka kavuşursun eğer peşini bırakmaz takip edersen. Hiç canını sıkma.
Ben yurtdışındayım burada tahlil yaptırmak için resmen yalvarmak gerekiyor. O yüzden bu konudan çok çektim. Mümkün olduğunca çok test yapılsın ve sonuçlarını yaz buradan haberimizi olsun.

tatlım, hastanelerin dermatoloji bölümüne git. onlar gerekli görürlerse seni dahiliyeye yollayabilirler. hormonlarla ilgili bir sorun olabilir veya mevsim geçişi. fakat beyazlaması garip geldi bana.
1 haftadır benim de normalde çok dökülen saçlarım bu defa daha fazla dökülmeye bşladı. anlamadım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…