• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar lutfen bi göz atin

Olmazsaolmazimsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
25
7
86
İstanbul
Arkadaslar oncelikle iyi geceler hepinize..

Benim bi sorum var. Ben yakinda evlencem ve evimin esyalari yarin kargoyla geliyor. Evim nisanlimin ailesine cok yakin, fakat sabahin cok erken vakitlerinde benim eve gelmemi ve kargoyu kapidan almami istiyor ama ailem sabah issiz sokaklardan otobusle onlara gitmeme karsi cikiyor haklilarda. Nisanlim bunu dusunmuyor bende kizdim basima bisey gelmesinden korkmuyonmu dedim? Oralari karistirma durum acil diyorum dedi. Ya nasil karistirma??? Basima bisey gelmezmis sabahin korunde issiz sokaklardan bir kus ucmazken insan korkmazmi? Gorumcemde bana cok yakin oda gidebilir evimize.. ama onlara sormuyor benim gelmem gerekiyor hani bizim evimizya. Napcami bilmiyorum benim nisanlim nasil bunlari dusunmez nasil rahat davranir anlamiyorum. Insan derki tamam sen kal annem ablama sorarim oda yok

Ben kendi evimin eşyasını nişanlımın ailesinin almasını istemem. Bnece kendi işini kendin hallet. Çok korkuyorsan erken saatte annenle beraber gidebilirsin.Sonuçta bende yakın otursam da kimsenin evinin eşyasına karışmak istemem gitmem de yani.

Back