• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Lütfen Bi Fikir Verin Bana !!!

RABARBA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
2.245
13
158
İstanbul
Ispartada Mimari Restorasyonu kazandım. Babam tek sebep olarak işi göstererek sonuçlar açıklandığından beri zehir etti her günümü. Gidebilmek için çok uğraştım ama adamın tek doğrusu kendi kafasındakiler olduğu için konuşmamı bile hak görmedi. Günlükten görenler bilir neler çektirdi bana..

Şimdi annem 1 sene dondur, para biriktir öyle git diyor. Dondurmasına dondurayım kaydımı ama 1 sene sonra yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Gitmeyi deli gibi istiyorum ancak başka bi çözüm yoluda bulamıyorum.

Şimdi gidersem herşey daha kötü olucak, adam iyice delirip anneme sarıcak. Aklım annemde kalcak hep. Beş kuruşsuz kalıcam oralarda. Part time iş bulup çalışmak zorunda kalıcam. Gündüz iş akşam okul.. Ne içim rahat olucak ne kafam.

1 sene sonra paramı biriktirip gidersem. Belki sinirleri yatışır. Cebimde param olduğu için çok rahat bi öğrencilik hayatı yaşarım. Annemin yanında kalıp ona biraz daha destek vermiş olurum. Mantıklı olan ikinci seçenek gibi ama ben hala üzgünüm..

Napıyım nasıl yapıyım bi fikir verin arkadaşlar ya moralim çok bozuk, canım çok sıkkın :(( .

Eğer öleyse dondur derim ben. 1 hafta sonra bile işlerin ne düzeyde gideceği belli olmuyorken 1 yıl sonrası senin için çok iyi şartlar taşıyor olabilir canım

senin yerinde olsam olaya duygusal bakmazdım.. sonradan geç kalınmış yıllar için insan üzülebiliyor çünkü.. git başla aynı zamanda ek iş yaparsın hayatını düzenini kurarsın hem de babanın hayatına bu denli müdahele etmesini engellemiş olursun..
1 sene çalıştıktan sonra yeniden pürüz çıkarmayacağı ne malum...

"bolşekerli" Bi kamu kuruluşunun şirketinde çalışıyorum canım.. Evet 1 sene sonra yeniden pürüz çıkarabilir ama cebimde param olduğu için onu dikkate almam bile diye düşünüyorum. Bilemiyorum :/

"bolşekerli" Bi kamu kuruluşunun şirketinde çalışıyorum canım.. Evet 1 sene sonra yeniden pürüz çıkarabilir ama cebimde param olduğu için onu dikkate almam bile diye düşünüyorum. Bilemiyorum :/

Sanırım devlet memurusun? Bende üniversiteye geç başlayanlardanım. 5 sene çalışma hayatından sonra üniversiteyi kazandım, işi bıraktım ve okuluma başladım. Özel sektörde çalışmanın ne kadar zor olduğunu iyi bilirim, kazandığım bölümde iyiydi ve düşünmeden tercihimi okuldan yana yaptım...
Ama... Senin yerinde olsaydım.
Eğer devlet memuru olsaydım, işimi bırakıp, okulu seçer miydim? Sanmıyorum. Çünkü bu zamanda "İş aslanın ağzında" İyi bir işin varsa, 2 defa düşün. Babalar, bu konularda deneyimlidir, o da bildiği için sana karşı çıkıyordur haklı olarak.
Bence kaydını yaptır ve dondur, işini bırakma, ileride bir şekilde devam edersin okula.

bence dondur.bi sene daha bekle.seneye gidecegim için biriktiriyorum diyerek calıs ki kafalarında ii yer yapsın.o gün geldiginde kimse sana bişey diyemesin.calıstıgın sürec içinde babana surat yap.işe yarar opuyorumnanaktan

ben de çalışırken kazandım, babam izin vermedi gitmeme,elimde 250 lira para çektim gittim babam bi kaç ay para göndermedi part-time çalıştım ama bi kaç ay sonra tıkır tıkır yatırmaya başladı okul bitti şu an babam iyiki gitmişsin diyookaydirigubbakcemile4

Sanırım devlet memurusun? Bende üniversiteye geç başlayanlardanım. 5 sene çalışma hayatından sonra üniversiteyi kazandım, işi bıraktım ve okuluma başladım. Özel sektörde çalışmanın ne kadar zor olduğunu iyi bilirim, kazandığım bölümde iyiydi ve düşünmeden tercihimi okuldan yana yaptım...
Ama... Senin yerinde olsaydım.
Eğer devlet memuru olsaydım, işimi bırakıp, okulu seçer miydim? Sanmıyorum. Çünkü bu zamanda "İş aslanın ağzında" İyi bir işin varsa, 2 defa düşün. Babalar, bu konularda deneyimlidir, o da bildiği için sana karşı çıkıyordur haklı olarak.
Bence kaydını yaptır ve dondur, işini bırakma, ileride bir şekilde devam edersin okula.

Devlet memuru değilim aslında sadece onların haklarından yararlanabiliyorum. Kamu kuruluşunun şirketinde çalışıyorum sözleşmeli olarak.

bence dondur.bi sene daha bekle.seneye gidecegim için biriktiriyorum diyerek calıs ki kafalarında ii yer yapsın.o gün geldiginde kimse sana bişey diyemesin.calıstıgın sürec içinde babana surat yap.işe yarar opuyorumnanaktan

Elim mahkum beklicem bakalım. Surat yapmamada gerek kalmıyo zaten çok üzüldüğüm için aslıyo bu seurat ister istemez.
ben de çalışırken kazandım, babam izin vermedi gitmeme,elimde 250 lira para çektim gittim babam bi kaç ay para göndermedi part-time çalıştım ama bi kaç ay sonra tıkır tıkır yatırmaya başladı okul bitti şu an babam iyiki gitmişsin diyookaydirigubbakcemile4

Umarım sonunda benimkide iyiki gitmişsin der .. :Saruboceq:

Bencede biraz para biriktirde git, daha rahat olursun.
Seni cok iyi anliyorum, bende liseden sonra 1 yil calistim, isimi biraktigim icin cevrem cok tepki gösterdi mirmirmirmir

son durum ne canım? günlükten göörüyordum yazdıklarını çok üzüldüm umarım hayallerinin peşinden gidebilirsin ama baban destek olmazsa çok zor olacaktır :( yaşın daha küçük sayılır,baban neden okumanı istemiyo sadece işini kaybetceksin diye mi?

Evet tek sebep işimi bırakıcam diye. Ama çalışmıyo olsaydmda kesin bişeyler bulurdu yollamamak için. Akşam 21:30da otobüsüm var. Öğlen yine kıyametleri kopardı gitmiceksin diye aslında hala söyleniyo sanki büyük bi suç işlemişim gibi beddualar ediyo. Gidebilcek miyim gidemicek miyim bilmiyorum. Evlendircekmiş beni şimdi onu komuş kafasına benim sorunlarımla kocam uğraşcakmış. Benim hiçbişeye hakkım yok çünkü ya baba evinde baba kararlarıyla ya koca elinde koca kararlarıyla yaşarım. Artık bıktım yoruldum napıcağımı şaşırdım.

canım Allah sabır versin sana ya hiç bir anlam veremiyorum babana, insan kızım üniversite kazansın da okusun ister.. inşallah herşey düzelir

Kızlar dün okula gittim kaydımı yaptırdım. Hocalar annemi 1 sene kaybetmesin diye ikna etmeye bile çalıştı ama olmadı. 1 sene dondurmuş bulunuyorum kaydımı buda bişey :)) Sabah eve geldim yüzüme bile bakmıyo babam.

Back