• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar lütfen bi bakin

Mnyk

gurbette ölüyorum
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
2.044
26
116
38
Avusturya
kizlar bikini bölgemdeki killar cok kalin ya nasil onlari zayiflatabilirim yani tüy gibi olurlar bide hemen cikiyolar ya :uhm::çok üzgünüm:bi formül bile varsa lütfen yazsin bu arada jilet kullaniyorum agda falan dayanamiyorum cvp

Bnde jilet kullanıyorum am kıl koku gitmedigi için sanmıyorum yumusatabilcek bi yotem cnm. agda epilator fln kullanıp su tuy azaltıcı ürünleri denemeli o bolge içinde

kökten alacaksın başka yolu yok bende taktiklerin hepsini yazdım bi köşeye bana uygun olanı bulup uygulayacam sende öyle yapkaydirigubbakcemile5 boş bi zamanda rahat rahat tüyleri al arayı çok uzatma ama. ben başta öle yaptım düzensizleşti bi işe yaramadı yine acıdı azalmadı mafoldumben limon ve tuzu da tüyleri aldıktan sonra sürücem belki işe yarar

hadi kizlar hic azaltici veya tüyleri zayiflatici bi yöntem uygulayan yokmu

jilet kullanırsan tabii kalınlaşır kıllar. ergenliğe yeni giren erkeklerin sakalları ince çıkar ilk başlarda değil mi,onlar da jiletle traş ola ola zamanla sakalları gürleşir ve kalınlaşır. aynısı gibi düşün. gün aşırı bikini bölgene jilet yaptığını düşün aynı hesap.
sana tavsiyem ilk önce kuaföre git orda sir ağda yaptır. ilk yaptırışında canın birazcık yanabilir;ama ilerleyen zamanlarda hiç canın yanmayacak.5 dk.da bitiyor bikini bölgesinin ağdası ve de tertemiz oluyor.
jilet yaptıktan sonra ne kadar ve ne kadar sürede uzar bilmiyorum hiç jilet yapmadım ama birazcık uzasın kuaförde sir ağda yaptır. emin ol zamanla seyrelecek tüylerin.

ben hic kullanmadim sir agda nasil canim acarmisin biraz makina kullandim bacaklarima ama cok kötüler simdi doktor agda kullan dedi bide hazir agda banti kullandim ama ise yaramadi galiba tüylerin birazi kaliyo ya

kizlar ben avusturyada kaliyorum dm diye market var agda cesitleri var ama ben fazla anlamam agdadan sir agda markasi bilen varsa yazsin lütfen makina iyi gelmedi bana

ağda bantları falan yalan
git kuaföre hiç utanma yaptır komple ağdanı
hem daha geç çıkar rahat edersin hemde tüyler incelir
bide kremler falan var tüyleri azaltıcı biliosundur onlardan kullan
en azından eskisinden daha iyi olacaktır

jilet kullanığın için bu hale gelmiş olmalı..acıtmasından yakınmışsınız ağdanın.normal agdayı bile yapınca rahat oluyo..bikini bölgesinin birazcık uzamasını bekleyin ağdayı bölgeye yapıştırmadan yapacaksınız..eline birazcık al tabi kıvamı önemli birazcık sert olsunki eline rahat alabilesin..sonrada tüyü elinle çekiyon zaten ..ilkin acıyo seyrek bölgelerde basla bu yüzdbuyrunnnnnnnnnen..hem seyrelir ...hemde tertemiz olur...:teytey:

bence kuaförde yaptırma çok acıoooakannehir yani beni annem zorla götürmüşdü bi kaç kez çok pis acıo.bence kendin yap yavaş yavaş hem psikolojik olarak iii oluo hyemde orda yabancı olduu için ağda yapan kadın bişey diemiosun.kendin yavaş yavaş yap hem kendin yapınca çok acımaz. ya ben şahsen dudaklara kadar geliorm ama sol taraf tersime geldii için alamıorm o yüsden cımbızla alıorm tek tek :D uzun sürüo ama cımbızla hiç acımıo ya eğer çok olmasa tamamını cımbızla alırım valla

hatta istersen snde üstleri ağdayla al altlara gelince cımbız kullan. ay bide bazen oluo ağdayı yapştırıorm çekiorm çekiorm kıllar gelmio lenet olsun böle işe diiip bırakıorm :D

ya kızlar bilmiorum denio musunuz ama ben kendimi alıştırdım epilatörle alıyorum. en başta jiletle alıyodum 2-3 sene önce kuaföre sirle aldırmaya başladım yawaş yawaş alışıo insan acısına acısı da azalıo hem ama benim kuaför saolsunlar hani yanlara doru yayılmaya meyilli olur ya oraları da sirle aldı ve oralardaki ince tüyler de artık çıkmaya başlamıştı ondan onu da bıraktım şimdi epilatörle kendim alıyorum:)
en başta yemin ediyorum 4 saatte fln aldım her yerini ama bi sonraki alışımda 2 saat sürdü sonra 1 saat en son yarım saatte bitirdim hem daa temiz oluo ağda yapışıklığıyla fln uğraşmıosun hem sirden bile geç çıkıo sirle bnm 1 hafta sonunda çıkıodu hep bi de çıkarken çok kaşındırıodu siwilce fln yapıodu epilatörle bütün sorunlarım gitti hem de sirden daha da azalttı şimdi alırken bazı bölgeler kel kalıo ayda 1 alıorum bi ay sonnda sanki jiletle almşm da 3-4 gün bırakmışım kdr uzuo maksimum üstelik yumuşadı tüyler de sertlikleri gitti ben burda duyduğum limon-tuzu da yapmayı düşünüorum bi parça dayanabilirsem üstlere fln. size de tawsie ederim hem ewde kendiniz yapıosunuz hem temiz.. ıyyy o sir ağda kutusuna herkesin spatulasını sokup duruolar miğdem bulanıodu ama mecburen katlanmıştım en iisi epilatör alıştırın kendnizi bence kaydirigubbakcemile5

ya acısı geçio alışıosn falan diolar uyuşuo diolar ama bnm hiç uyuşmuo hep acıo 2 nerdeyse 4 senedir ağdayşa alıorm

Bende agda bantı kullanıyorum ve memnunum..

markası cokta onemli degil aslında beceri gerekiyor birazda..

sir olsun yeter.. sesu fln kullanmıstım ben..

ben bugün agda bantalari var onunla denedim acisina dayanamadim ya yarim biraktim cok kötü aslinda lazer epilasyon iyi yani bidaha cikmaz ama para lazim bide sabir

kızlarrrrrrrrrrrrr emlayı duymadınız sanırım siz :D ben 10 gün önce tanıştım emla ile konu başlığıda var puff die bi arkadaşımız paylaşmış bi krem alıp sürüyosunuz 1 yada 2 saat bekletiosunuz kalın bi tabaka halinde sürün ve sera ile kaplayı bekleyin hava almasın yani uyuşturuyo hiç bişey hissetmiyosunuz ve cart cart yoluyosunuz ben çok memnunum ilk başta tereddütte kalıp 3 tane ayrı doktora sordum ve yan etkisi zararı yokmuş yardımcı olabileceğim bişey olursa sorabilirsiniz yada direk emla yazıp aratın deneyen onca insanın deneyimlerini okuyun hoşçakalın...

Back
X