Yumurtlamadan 15-16 gün geçmiş hamilelik olsaydı testte çıkardı bence. Tekrar yumurtluyorsunuz degerlendirinKızlar ben 8 ve 9 nisan da ovülasyon testinde pozitif gördüm o günden itibaren de inanılmaz göğüs hassasiyetim başladı ve şuan hala devam ediyor. Dün gebelik testi yaptım negatifdi bugün tekrar ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı sizce 2. Sefer yumurtlama mı oluyor yoksa regl mi olucam. Regl olarak da sadece kahverengi lekem geldi bugün ama bazen yumurtlama kanaması olurmuş belki de öyle bir durum mu ki diye düşündüm. Fotoğrafları ekliyorum lütfen fikri olan yazabilir mi üsttekiler biraz fotoğrafta silik çıkmış ama pozitif ti yani bu arada adet düzensizliğimde var.yumur
Usttekiler tam.yumurtlama değil üstteki iki test biraz silik ama alttaki ikinci test Baya koyu ona pik diyebiliriz bence alttaki ikinci testte yumurtluyorsunuz değerlendirin bu test markası güvenilir bir markaKızlar ben 8 ve 9 nisan da ovülasyon testinde pozitif gördüm o günden itibaren de inanılmaz göğüs hassasiyetim başladı ve şuan hala devam ediyor. Dün gebelik testi yaptım negatifdi bugün tekrar ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı sizce 2. Sefer yumurtlama mı oluyor yoksa regl mi olucam. Regl olarak da sadece kahverengi lekem geldi bugün ama bazen yumurtlama kanaması olurmuş belki de öyle bir durum mu ki diye düşündüm. Fotoğrafları ekliyorum lütfen fikri olan yazabilir mi üsttekiler biraz fotoğrafta silik çıkmış ama pozitif ti yani bu arada adet düzensizliğimde var.
Merhaba bence testin yapısı bu ve ikinci çizgi var yanii adet tarihiniz geçti mi ?Test bu kızlar çok silik
Evet güvenilir bir gebenin günlüğü var o siteden almıştım. Bilmiyorum ki 14 15 gündür göğüs hassasiyetim başladı testte biraz koyu olunca yumurtlama olarak değerlendirmiştim.Usttekiler tam.yumurtlama değil üstteki iki test biraz silik ama alttaki ikinci test Baya koyu ona pik diyebiliriz bence alttaki ikinci testte yumurtluyorsunuz değerlendirin bu test markası güvenilir bir marka
İşte benim adetlerim çok düzensiz pcosum. Ama benim değerlendirmem eğer 8 ve 9 nisan da yumurtlamam olduysa şuan adetim 2 gün geçmiş oluyor.Merhaba bence testin yapısı bu ve ikinci çizgi var yanii adet tarihiniz geçti mi ?
kuzum bu test bu cizgiyi bende hep çıkardı yani cok güvenilir değil. başka bir markayla da dene bence.Test bu kızlar çok silik
bir gebenin günlüğü bende çok sağlam sonuc vermedi valla. bana en hassas sonucu innovita verdi. bu 3 farklı test denedim aynı idrarla bak atayım gör farkıEvet güvenilir bir gebenin günlüğü var o siteden almıştım. Bilmiyorum ki 14 15 gündür göğüs hassasiyetim başladı testte biraz koyu olunca yumurtlama olarak değerlendirmiştim.
Yarın sabah erken gebelik testiyle deneyecem çok umutlandım inşallah vardır bana dua edinkuzum bu test bu cizgiyi bende hep çıkardı yani cok güvenilir değil. başka bir markayla da dene bence.
inşallah güzel sonuc alırsın vallaYarın sabah erken gebelik testiyle deneyecem çok umutlandım inşallah vardır bana dua edin
Tebrikler sağlıkla gelsinÇok teşekkür ederim ve size güzel haberi vereyim ben bugün tekrardan erken gebelik testi yaptım ayrıca kan verdim hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin kim umutsuzca bu siteden umut arıyorsa benim gibi Rabbim tez zmnda ona da bu mutluluğu nasip etsin inşallah
Ayy ne mutlu size, tebriklerÇok teşekkür ederim ve size güzel haberi vereyim ben bugün tekrardan erken gebelik testi yaptım ayrıca kan verdim hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin kim umutsuzca bu siteden umut arıyorsa benim gibi Rabbim tez zmnda ona da bu mutluluğu nasip etsin inşallah
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinAyy ne mutlu size, tebriklerdarısı bana inşallah
Teşekkür ederim 216 çıktı ben pcosum adetlerim çok düzensiz o yüzden gecikip gecikmediğini bilmiyorum. Belirti sayarsak o kadar fazla ki her şeye belirti aradım biraz psikolojik bence ama en net belirtim gögüs hassasiyetiydi ama adet olmadan önce de göğüslerim hep ağrırdı o yüzden belirti olabilir mi bilmiyorum şuanda da bel ağrım var. Ama dediğim gibi adet belirtilerine benziyor şimdilik başka belirtim yok yardımcı olduysam ne mutlu bana siz ne durumdasınız
yaptgınız test nasıl cıkmıstı pekiÇok teşekkür ederim ve size güzel haberi vereyim ben bugün tekrardan erken gebelik testi yaptım ayrıca kan verdim hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin kim umutsuzca bu siteden umut arıyorsa benim gibi Rabbim tez zmnda ona da bu mutluluğu nasip etsin inşallah
Ben geçen yıl bir.g günlüğü ile kalmıştım.ondaki testler yumurta çok büyük mm olunca pik gösteriyorbir gebenin günlüğü bende çok sağlam sonuc vermedi valla. bana en hassas sonucu innovita verdi. bu 3 farklı test denedim aynı idrarla bak atayım gör farkı
yani evet ama sonucta 18 mm üztü döllenebilir yumurta. ama bir gebenin günlüğü 18 mmde pozitif göstermiyor. bilemiyorumBen geçen yıl bir.g günlüğü ile kalmıştım.ondaki testler yumurta çok büyük mm olunca pik gösteriyor