• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen bana da bi bakın. Çok üzülüyorum((

nerde açtın konuyu girip bakarım şimdi :) benimde eşim iyileşti 1,5 yıl oldu ameliyat olalı ama benimki öyle her ye denileni yemezzz o konuda mızmız çocuk gibidir elimde kavanoz arkasında koşarım artık napalım :D

:1: bencede arkasından kos bi kadınında olmuyomus yanı esı amelıyat olmus ikiz bebekleri olmuş :nazar:

ayyyyyyyyyyyyy banada ikiiiiizzz :16: Bayılırım ikiz üçüzz bak düşününce bile gözlerim çizgi film karakteri gibi ışıldadı

inş. Seninde ikiz bebişlerin olur minik minik biri aglar biri susar basın sişer ama sana tatlı olur... Sankı kac cocugum olmuş gibi konuştum bende:52::52::52:

inş. Seninde ikiz bebişlerin olur minik minik biri aglar biri susar basın sişer ama sana tatlı olur... Sankı kac cocugum olmuş gibi konuştum bende:52::52::52:

hahahahaa amin cnm amin ama bide şöyle bakalım olaya biraz ele gelince birbirlerine arkadaş olurlar bana sarmazlar :D en azından ben öyle umuyorum :D

ayyy Allah razı olsun canımm hepimizin gönlüne göre versin inşallahh

arkadaşlar uzun süredir bu siteyi takip ediyorum fakat başlık nasıl açılır bunu bilmiyorum bana yardım ederseniz sevinirim 2009 da evlendim eşimle 2 yıl ilişkiye giremedik 2011 nisandan itibaren düzenli bi hayatımız var fakat çocuk sahibi olamadık ben doktora gittim problem yok ama eşimi henüz ikna ettim doktora gitti normalde 2000000 iken benim eşimde 100000 yarıba yarı eşimde benden çok uzaklaştı şimdi ailemin yanına tatile geldim oda kendi ailesinin yanına gitti hiç aramaıyor aileme cevap veremiyorum ne yapmalıyım sizce

arkadaşlar uzun süredir bu siteyi takip ediyorum fakat başlık nasıl açılır bunu bilmiyorum bana yardım ederseniz sevinirim 2009 da evlendim eşimle 2 yıl ilişkiye giremedik 2011 nisandan itibaren düzenli bi hayatımız var fakat çocuk sahibi olamadık ben doktora gittim problem yok ama eşimi henüz ikna ettim doktora gitti normalde 2000000 iken benim eşimde 100000 yarıba yarı eşimde benden çok uzaklaştı şimdi ailemin yanına tatile geldim oda kendi ailesinin yanına gitti hiç aramaıyor aileme cevap veremiyorum ne yapmalıyım sizce

tatlım benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ona ragmen çocugumuz olmadı herşeyin bir zamanı var acele etmeyin yoksa psikolojik olarak yıpranırsınız kiii bence eşinde bu yüzden uzaklaşmış olabilir çünkü erkekler kendilerinde kusur oldugunu düşündüklerinde bi içlerine kapanıp uzaklaşıyorlar sen ona destek ol sen ara msj falan at bence ;)

Rabbim gönlüne göre versin tatlım inş. kısa süre içinde güzel haberler alırsın

Rabbim gönlüne göre versin tatlım inş. kısa süre içinde güzel haberler alırsın

doktorun verdiği ilaçları da kullanmıyor Allah nasip ederse verir diyor ben artık çocuksuzluğa da razıyım aileside bana sayıyor biraz geri kafalılar herşey bayanların suçu ya öyle düşünüyorlar bende susuyorum eşimden bekliyorum hiç değilse kendi ailesine bi açıklama yapsın onlarda benim yüzümden olmadığını bilsinler

Back