• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen bana da bi bakın. Çok üzülüyorum((

bendede düzensızlık vardı ara sıra oluyo ilaç kullanıyorum ama suan ara verdım suphelerım var 1 sene beklemeden doktora gidilmıo ama evet 5 aylık evlı olabılırsn bn 3 aylık evlıyım bebıs ıstıyorum sunu anlamıyorum daha 3 aylık 5 aylık evlısın dıyenlerı ne acelen var der gıbı:) nşallah allhım gönlüne göre verr arkadasım orası hıc bellı olmuo kımı ılk geceden kalıo kımı seneler beklıo allahım buyuktur dua ett

İnsallah canım cok dua edıyorum. allah yardımcımız olsun..

selam daha cok yenisin 5aylık evliyim diyorsun.bendede aynı sorun var yıllardır.ben üç yıldır haşimato triotiyim.adet düzenleyici haplar oluyor.doktorun önermedimi.bide kilo problemin varsa kaçınılmaz bir durum oluyor.bende evlendikten sonra yaşamıştım.benimkisi tamamıyla bir varsayım.benim bedenimin eşime alışması 3yıl8aysürdü.akabinde hamile kalabildim.fakat hamileliğim gecen ay22haftalıkken sonlandı maalesef:((kıssadan hisseye ben yaşamımızın bizizm elimizde olmadığı düşüncesindeyim.her seyi allaha bırakmak lazım.gittiğim her doktorda demiştir.bilim rahmin içinde olanları tahmin edemiyor diye.

Allah yardımcın olsun canım. bebeğine çok üzüldüm(( ilk gittiğim doktor bana tarlusal vermısti adet olmam ıcın. adetin 3 gunu de hormon testi yaptı normal çıktı bir sorun yok dedi. git dedi yumurtlama gunlerınde ilişkin olsun o zaman kalabilirsin. ama daha ortada bir sey yok(( dun baska bi doktora gittim o da aynı şeyler yaptırdı, sonçlarımı alp cuma gidicem bakalım bu ne diyecek. gene aynı sey söylerse bir universite hastanesine gitmeyi düşünüoruz.

aa bende aynısını yasadım evlendım ıkı hafta sora adet oldum aradan 2 ay gectı bıda olmadım bızde bebiş ıstıoduk dra gıttım aynı sekılde hiçbi problem yok dedı ama başka dr a gittim pko olduğumu öğrendım sonra işte adet duzenleyıcı verdıler duzeldı ama yıne de tedavısız olmadı bebeımız sende de pko mu var canım kılo kıl sıvılce vb problemın var mı yada yağlar kalçanda değilde göbeğinde mı bırıkıyo bunlar hep pko habercısı

o yazdığın belirtiler bende var ama çok az, yani kilolu değilim ama az göbeğim var. kıllanmada karın bölgemde oluyor, evlenmeden önce yüzümde hiç sivilce falan yoktu tertemizdi ama şimdi var(( doktoruma da sordum pko olabilirmiyim diye hayır dedi. ama başka doktora da gitmeyi düşünüyorum((( belki o zaman belli olur. sen nasıl tedavi oldun? uzun mu sürüyor bu tedavi? devlet hastanesi miydi? çok mu zor? oooofff kafamda deli sorular (((

Allah şifa versin ...stres herşeyin başı sıkıntı yapma kafana başka şeylerle meşgul et sana tek tavsiyem reglin düzene girmesi için 3 aylık soğan kürünü yapman ilk aydan sonra benim hemen düzene girdi polikistik over sendromluyum ....senin ciddi sorunun yok hemen hamile kalırsın ....inşallah ..benim böyle bir sorunum yok ama ben başka doktora da gitmeni tavsiye ederim ......

Teşekkur ederim canım. başka doktora gitmeyi zaten düşünüyoruz. belki o zaman pko falan çıkar(( soğan kürünü nasıl yapmalıyım? hiç bir bilgim yok açıklarsan sevinirim))

selam tesekkür ederim.hormon testlerin normalse tasalanma.tekrar yineliyorum.eşine bedeninin uyum sağlaması 1yılı alıyormuş.ben de senin gibiydim.evliliğimin 8.ayından itibaren neden cocuk olmuyor diyordum.çapaya gitmiştim orda prof ahmet bey vardı.bende de hormonlarımda cocuk olmaya engel bir durum cıkmamıstı.beni rahatlatmak için dediği laf biz tıpta 2kere 2nin dört olduguna inanmıyoruz demesiydi.sadece eşinle birlikte olurken cocuk endişesini bırak.hem eşinde stres yaparsın hem kendinde.

:) Ne acelen var gibi niyetinle degilde sadece tavsiye edilen vakti soylemek istedim..:) Bence ne acelen var demeye gerek yok,olabilir insan hemek cocuk istiyebilir,bu herkesin durumuna yasina gore degisir :)Rabbim hepinize hayrli evlatlar versin,onlari guzel yetistirebilmeyi nasib etsin.. :)

aa bende aynısını yasadım evlendım ıkı hafta sora adet oldum aradan 2 ay gectı bıda olmadım bızde bebiş ıstıoduk dra gıttım aynı sekılde hiçbi problem yok dedı ama başka dr a gittim pko olduğumu öğrendım sonra işte adet duzenleyıcı verdıler duzeldı ama yıne de tedavısız olmadı bebeımız sende de pko mu var canım kılo kıl sıvılce vb problemın var mı yada yağlar kalçanda değilde göbeğinde mı bırıkıyo bunlar hep pko habercısı

canım nasıl hamile kaldın hangi ilaçları kullandın

:) Ne acelen var gibi niyetinle degilde sadece tavsiye edilen vakti soylemek istedim..:) Bence ne acelen var demeye gerek yok,olabilir insan hemek cocuk istiyebilir,bu herkesin durumuna yasina gore degisir :)Rabbim hepinize hayrli evlatlar versin,onlari guzel yetistirebilmeyi nasib etsin.. :)

haklısın canım allahım ol demiş olmuş

canım nasıl hamile kaldın hangi ilaçları kullandın

ilaç adı vermek doru olmayabılır ama yumurtlama ılacı ıçtim gunde 3 tane sora adetımın 13. gununde çatlatma ınesı oldum ALLAHa şükür oldu ama tbı ılk tedavıde olmadı ılk bebek ıcın 4 ay aynı tedaavıyı oldum şimdiki için ise 2. ayımda oldu inşallah sende sorunsuz çok beklemeden kavusursun bebısıne

Canım eğer doktorlar bir sorun yok diyorsa iş kafada bitiyor. Söylemesi kolay ama yapmaya çalışmalısın. Rahat olacaksın kendini şartlamayacaksın Allah vakti gelince veriyor zaten tevekkül etmek lazım. Benim bir arkadaş da çeşitli tedaviler gördü doktor sorun yok gebe kalacak durumdasın dediği halde aylarca bekledi. Sonunda amaannn ne olursa kabulüm daha da düşünmüyorum dediği ay hamile kaldı. Bu beyin öyle bir şey ki insanı çok fazla etkisi altına alıyor. Adetin geçiyor, hamileymişsin gibi hissediyorsun yok miden bulanıyor yok yere sancın var sanıyorsun. Bu yüzden rahat olmaya çalışmalısın. Acizane tavsiyem... Rabbim gönlünün muradını versin tez zamanda hayırlısıyla...

banada ne acelen var 2 yıl yapma demişlerdi bende saf gibi dinledim meğer eşimde sorun varmış bilemedik şimdi 9 yıldır evliyim ve çocugum yok o kadar üzülüyorumkii boşver dinleme sen kimseyi keşke bende dinlemeseydim Allah gönlüne göre versin cnm

çok üzüldüm durumuna allah inş. hayırlı bir evlat verir bende 1 yıllık evliyim olmadıgı için üzülüyorum ama senin yazını okuyunca cok üzüldüm:5:

çok üzüldüm durumuna allah inş. hayırlı bir evlat verir bende 1 yıllık evliyim olmadıgı için üzülüyorum ama senin yazını okuyunca cok üzüldüm:5:

saol canım benim saol napalım kısmet.. o değilde en çok yakınımdakiler hamile kalıpta benden üzülürüm diye gizlemeye çalıştıklarında kötü oluyorum tabiki onlar adına seviniyorum ama bu tuhaf bi burukluk yaşamayan anlamıyor umarım Allah sanada gönlündekini verir canım çok sevecensin 10 gündür burdayım bu şekilde yaklaşan bi sen oldun gerçekten çok saol :54:

çok zor tabi ama kısmet bu allahın bir sınavı olabılır sanada olmayanlara ve banada benınde esim varıkoselden amelıyat oldu altı ay once ddoktor ıyılestıgını soyluyo ama olmuyo :49:

saol canım benim saol napalım kısmet.. o değilde en çok yakınımdakiler hamile kalıpta benden üzülürüm diye gizlemeye çalıştıklarında kötü oluyorum tabiki onlar adına seviniyorum ama bu tuhaf bi burukluk yaşamayan anlamıyor umarım Allah sanada gönlündekini verir canım çok sevecensin 10 gündür burdayım bu şekilde yaklaşan bi sen oldun gerçekten çok saol :54:

dua edelım inş. valla ben namaz falan kılınca olmayan herkese dua edıyorum artık senıde eklıycem duama gercektenn cok üzüldüm en kısa zamanda hayırlı haberlerını alırız inş.

kızlar bana da yardımcı olun lütfen. bende ilk günden adet düzensizliği yaşıyorum. 1,5-2 ay gecikmelerim oluyor. 2 kez doktora gittim hiç bir sorun olmadı. hormonlarım normal çıktı, kist, miyom, hiç bir şey yok. doktorum dedi geç yumurtlama var o da stresten ola bilir. ama ben kaç senedir düzensiz adet oluyorum. böyle bir sorun yaşayan var mı? 5 aylık evliyim bebek istiyoruz(( daha bir şey yok, çok üzülüyorum((

üzülme tatlım ben hastanede çalışıyorum doktorların söylediğine göre kadın 100 yaşındada olsa adet görüyorsa çocuğu olur

dua edelım inş. valla ben namaz falan kılınca olmayan herkese dua edıyorum artık senıde eklıycem duama gercektenn cok üzüldüm en kısa zamanda hayırlı haberlerını alırız inş.

inşallah canım Allah razı olsun benimde eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama....... zamanı var diyelim Allahın bir bildigi vardır cnm inşallah hepimizin iyi haberlerini alırız :)

inşallah canım Allah razı olsun benimde eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama....... zamanı var diyelim Allahın bir bildigi vardır cnm inşallah hepimizin iyi haberlerini alırız :)

benımde esim amelıyat oldu demıstım ya sana cok sukur ıyılestı bı arkadasımın tavsıyesı uzerine her sabah esıme bır bıldırcın yumurtasıyla balı karıstırp ac karnına esime içiriyordum. ve sadece bunu 2 hafta yaptı-yapmadı 3,5-4 ayda sperm sayısı 10 mılyondan 70 mılyon oldu.ve keci boynuzunu hıc elınden dusurmezdi cayın yanında bıle cerez gıbı yerdi. 3 kilo falan tüketti az ama bayagı faydası oldu sanada tavsıye ederim iyileştigini duyunca coook mutlu oldum anlatamam bizimde bebişimiz olcak diye :emir_bebek: şimdi beklıyoruz cnm bunun hakkında konu actım ama belkı faydam olur dıye heralde yenı uye oldugum için kimse bişey yazmamış ama kesinlikle sende dene :40:

benımde esim amelıyat oldu demıstım ya sana cok sukur ıyılestı bı arkadasımın tavsıyesı uzerine her sabah esıme bır bıldırcın yumurtasıyla balı karıstırp ac karnına esime içiriyordum. ve sadece bunu 2 hafta yaptı-yapmadı 3,5-4 ayda sperm sayısı 10 mılyondan 70 mılyon oldu.ve keci boynuzunu hıc elınden dusurmezdi cayın yanında bıle cerez gıbı yerdi. 3 kilo falan tüketti az ama bayagı faydası oldu sanada tavsıye ederim iyileştigini duyunca coook mutlu oldum anlatamam bizimde bebişimiz olcak diye :emir_bebek: şimdi beklıyoruz cnm bunun hakkında konu actım ama belkı faydam olur dıye heralde yenı uye oldugum için kimse bişey yazmamış ama kesinlikle sende dene :40:

nerde açtın konuyu girip bakarım şimdi :) benimde eşim iyileşti 1,5 yıl oldu ameliyat olalı ama benimki öyle her ye denileni yemezzz o konuda mızmız çocuk gibidir elimde kavanoz arkasında koşarım artık napalım :D

Back