- Konu Sahibi AzaliaLala
-
bendede düzensızlık vardı ara sıra oluyo ilaç kullanıyorum ama suan ara verdım suphelerım var 1 sene beklemeden doktora gidilmıo ama evet 5 aylık evlı olabılırsn bn 3 aylık evlıyım bebıs ıstıyorum sunu anlamıyorum daha 3 aylık 5 aylık evlısın dıyenlerı ne acelen var der gıbı:) nşallah allhım gönlüne göre verr arkadasım orası hıc bellı olmuo kımı ılk geceden kalıo kımı seneler beklıo allahım buyuktur dua ett
selam daha cok yenisin 5aylık evliyim diyorsun.bendede aynı sorun var yıllardır.ben üç yıldır haşimato triotiyim.adet düzenleyici haplar oluyor.doktorun önermedimi.bide kilo problemin varsa kaçınılmaz bir durum oluyor.bende evlendikten sonra yaşamıştım.benimkisi tamamıyla bir varsayım.benim bedenimin eşime alışması 3yıl8aysürdü.akabinde hamile kalabildim.fakat hamileliğim gecen ay22haftalıkken sonlandı maalesef(kıssadan hisseye ben yaşamımızın bizizm elimizde olmadığı düşüncesindeyim.her seyi allaha bırakmak lazım.gittiğim her doktorda demiştir.bilim rahmin içinde olanları tahmin edemiyor diye.
aa bende aynısını yasadım evlendım ıkı hafta sora adet oldum aradan 2 ay gectı bıda olmadım bızde bebiş ıstıoduk dra gıttım aynı sekılde hiçbi problem yok dedı ama başka dr a gittim pko olduğumu öğrendım sonra işte adet duzenleyıcı verdıler duzeldı ama yıne de tedavısız olmadı bebeımız sende de pko mu var canım kılo kıl sıvılce vb problemın var mı yada yağlar kalçanda değilde göbeğinde mı bırıkıyo bunlar hep pko habercısı
Allah şifa versin ...stres herşeyin başı sıkıntı yapma kafana başka şeylerle meşgul et sana tek tavsiyem reglin düzene girmesi için 3 aylık soğan kürünü yapman ilk aydan sonra benim hemen düzene girdi polikistik over sendromluyum ....senin ciddi sorunun yok hemen hamile kalırsın ....inşallah ..benim böyle bir sorunum yok ama ben başka doktora da gitmeni tavsiye ederim ......
aa bende aynısını yasadım evlendım ıkı hafta sora adet oldum aradan 2 ay gectı bıda olmadım bızde bebiş ıstıoduk dra gıttım aynı sekılde hiçbi problem yok dedı ama başka dr a gittim pko olduğumu öğrendım sonra işte adet duzenleyıcı verdıler duzeldı ama yıne de tedavısız olmadı bebeımız sende de pko mu var canım kılo kıl sıvılce vb problemın var mı yada yağlar kalçanda değilde göbeğinde mı bırıkıyo bunlar hep pko habercısı
:) Ne acelen var gibi niyetinle degilde sadece tavsiye edilen vakti soylemek istedim..:) Bence ne acelen var demeye gerek yok,olabilir insan hemek cocuk istiyebilir,bu herkesin durumuna yasina gore degisir :)Rabbim hepinize hayrli evlatlar versin,onlari guzel yetistirebilmeyi nasib etsin.. :)
canım nasıl hamile kaldın hangi ilaçları kullandın
banada ne acelen var 2 yıl yapma demişlerdi bende saf gibi dinledim meğer eşimde sorun varmış bilemedik şimdi 9 yıldır evliyim ve çocugum yok o kadar üzülüyorumkii boşver dinleme sen kimseyi keşke bende dinlemeseydim Allah gönlüne göre versin cnm
çok üzüldüm durumuna allah inş. hayırlı bir evlat verir bende 1 yıllık evliyim olmadıgı için üzülüyorum ama senin yazını okuyunca cok üzüldüm
saol canım benim saol napalım kısmet.. o değilde en çok yakınımdakiler hamile kalıpta benden üzülürüm diye gizlemeye çalıştıklarında kötü oluyorum tabiki onlar adına seviniyorum ama bu tuhaf bi burukluk yaşamayan anlamıyor umarım Allah sanada gönlündekini verir canım çok sevecensin 10 gündür burdayım bu şekilde yaklaşan bi sen oldun gerçekten çok saol
kızlar bana da yardımcı olun lütfen. bende ilk günden adet düzensizliği yaşıyorum. 1,5-2 ay gecikmelerim oluyor. 2 kez doktora gittim hiç bir sorun olmadı. hormonlarım normal çıktı, kist, miyom, hiç bir şey yok. doktorum dedi geç yumurtlama var o da stresten ola bilir. ama ben kaç senedir düzensiz adet oluyorum. böyle bir sorun yaşayan var mı? 5 aylık evliyim bebek istiyoruz(( daha bir şey yok, çok üzülüyorum((
dua edelım inş. valla ben namaz falan kılınca olmayan herkese dua edıyorum artık senıde eklıycem duama gercektenn cok üzüldüm en kısa zamanda hayırlı haberlerını alırız inş.
inşallah canım Allah razı olsun benimde eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama....... zamanı var diyelim Allahın bir bildigi vardır cnm inşallah hepimizin iyi haberlerini alırız :)
benımde esim amelıyat oldu demıstım ya sana cok sukur ıyılestı bı arkadasımın tavsıyesı uzerine her sabah esıme bır bıldırcın yumurtasıyla balı karıstırp ac karnına esime içiriyordum. ve sadece bunu 2 hafta yaptı-yapmadı 3,5-4 ayda sperm sayısı 10 mılyondan 70 mılyon oldu.ve keci boynuzunu hıc elınden dusurmezdi cayın yanında bıle cerez gıbı yerdi. 3 kilo falan tüketti az ama bayagı faydası oldu sanada tavsıye ederim iyileştigini duyunca coook mutlu oldum anlatamam bizimde bebişimiz olcak diyeşimdi beklıyoruz cnm bunun hakkında konu actım ama belkı faydam olur dıye heralde yenı uye oldugum için kimse bişey yazmamış ama kesinlikle sende dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?