Kızlar lütfen bana da bi bakın. Çok üzülüyorum((

AzaliaLala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
105
5
38
İstanbul
kızlar bana da yardımcı olun lütfen. bende ilk günden adet düzensizliği yaşıyorum. 1,5-2 ay gecikmelerim oluyor. 2 kez doktora gittim hiç bir sorun olmadı. hormonlarım normal çıktı, kist, miyom, hiç bir şey yok. doktorum dedi geç yumurtlama var o da stresten ola bilir. ama ben kaç senedir düzensiz adet oluyorum. böyle bir sorun yaşayan var mı? 5 aylık evliyim bebek istiyoruz(( daha bir şey yok, çok üzülüyorum((

daha 5 aylik evlisiniz, hemen hamile kalinmiyor oyle,sabirli olun :) 1 sene sabirli olmak/beklemek tavsiye edliyor...
Rabbim hakkinizda hayrlisini versin .

bendede düzensızlık vardı ara sıra oluyo ilaç kullanıyorum ama suan ara verdım suphelerım var 1 sene beklemeden doktora gidilmıo ama evet 5 aylık evlı olabılırsn bn 3 aylık evlıyım bebıs ıstıyorum sunu anlamıyorum daha 3 aylık 5 aylık evlısın dıyenlerı ne acelen var der gıbı:) nşallah allhım gönlüne göre verr arkadasım orası hıc bellı olmuo kımı ılk geceden kalıo kımı seneler beklıo allahım buyuktur dua ett

banada ne acelen var 2 yıl yapma demişlerdi bende saf gibi dinledim meğer eşimde sorun varmış bilemedik şimdi 9 yıldır evliyim ve çocugum yok o kadar üzülüyorumkii boşver dinleme sen kimseyi keşke bende dinlemeseydim Allah gönlüne göre versin cnm

dinlemıyoum ben zaten ne acelen var dıolar cnm ben berkarkende doktora gıdıodum kıstım vardı adet duzensızlıgı doktoruma gııttım dedıgı teksey adet duzensızlıgı kılo kıllanma var sende dedı hıcbır sekılde korunma sabret bebegın olsun oyle korun dedı suan ksıtım yok sukurlerolsun ben bebek ıstyrm bana arkadas olacgın aınanıyorum hem esıme doyucam hem bebegıme buna ınanıyorum allahım gonlune gore verır ınsallahhh

aa bende aynısını yasadım evlendım ıkı hafta sora adet oldum aradan 2 ay gectı bıda olmadım bızde bebiş ıstıoduk dra gıttım aynı sekılde hiçbi problem yok dedı ama başka dr a gittim pko olduğumu öğrendım sonra işte adet duzenleyıcı verdıler duzeldı ama yıne de tedavısız olmadı bebeımız sende de pko mu var canım kılo kıl sıvılce vb problemın var mı yada yağlar kalçanda değilde göbeğinde mı bırıkıyo bunlar hep pko habercısı

benimde sol yumurtalıkta bi gidiyorum kist var diyolar bi gidiyorum dökülmüş diyolar gidip gelmekten ben döküldüm aslında vallaa bende bana arkadaş can olsun istiyorum ama kısmet bakalım Allah hepimizin gönlüne göre versin cnm hepimize sağlıklı mutlu ve hayırlı yavrular nasip etsin ve lütfen özellikle bana tez vakitte etsin yaş 33 artık ve 9 yıldır evliyim, şimdi 2 yıl gez diyenler bana doktor araştırır oldular bende onlara ne acelem var yaa geziim az daha diyorum

iyi diıosun cnm ınsallah olur ben daha yneıyım allahım ıns sana nasıp eder bebeiş herkes bos konusuyo zaten ben artık takmıyorum varmı dıolar he haıelyım dıyorum hemde 8 aylık yakında dogrucam dıorumD:

selam daha cok yenisin 5aylık evliyim diyorsun.bendede aynı sorun var yıllardır.ben üç yıldır haşimato triotiyim.adet düzenleyici haplar oluyor.doktorun önermedimi.bide kilo problemin varsa kaçınılmaz bir durum oluyor.bende evlendikten sonra yaşamıştım.benimkisi tamamıyla bir varsayım.benim bedenimin eşime alışması 3yıl8aysürdü.akabinde hamile kalabildim.fakat hamileliğim gecen ay22haftalıkken sonlandı maalesef(kıssadan hisseye ben yaşamımızın bizizm elimizde olmadığı düşüncesindeyim.her seyi allaha bırakmak lazım.gittiğim her doktorda demiştir.bilim rahmin içinde olanları tahmin edemiyor diye.

:))))))) aynen öyle kımseyı cekemem ben :) bazen kaynanam bıle soruo hamılemısın dıe he hamıleyımdıom :) bırakında ne zmn olucaksa olur sormalarına sınır oluomD:

seninki yine sadece soruyomuşş benim eşimde problem çıktı eşim ameliyat oldu ama yinede benim kaynanam bana ordan burdan ot çöp getirip duruyo bunu şöyle yap iç bunu böyle derken en sonunda çatladım geçenlerde bana değil sen ogluna içir dedim kiii eşime laf söyletmem çok seviyorum ama bi yerde patlıyosun yahu kadıncaazım işine baksana sen zaten bu konuda hassasum dimi ama

yok kız bnm kaynanam hep öğüt verir gecen sene eylulde tanıstım daha bı yanlısını gormedım hep nasıhat vermsıtr bana ama ölelerıne sınır oluom bnm kuzenımınde esınde problem kaynanası hep baskı yapıodusunS:
8 yıllık evlı olmuo cocugu

ayy nerdeee sanki bende sorun varmış gibi davranıyo benimkii :)) halbuki kendisinde sorun bence :) kuzeninle aynı durumdaymışız vallaa evlilik yıllarımız bile aynı bide bende 2 de görümce varkii ohh oh maşallah dersin tanışsan benzetebilecegim bile kimse yok düşün artık

ben kendımı ezdırmem gozumde kısmeyı gormez bn ılk basta ağırlıgımı koydum bısey dıyemezler bana boılıolar fen aoldugumu onunda eltılerı fena ya ıkısı bır oldu kaynana yagcılarıı

ben kendımı ezdırmem gozumde kısmeyı gormez bn ılk basta ağırlıgımı koydum bısey dıyemezler bana boılıolar fen aoldugumu onunda eltılerı fena ya ıkısı bır oldu kaynana yagcılarıı

yok kız bende ezdirmiyorum bende fenayımm benimkilerde bi adım geride dururlar ama hani direk degilde alttan alttan yaparlar ya bazıları şaka gibi iyilik gibi göstererek heh benimkiler öyle sevgilim eşim bebegimde onlar hep iyi niyetlerinden yapıyolar sen çok fenasın diyo ne diyiim onada hak veriyorum ailesi yani amaaaann boş ver bişey olmaz bana sonuçta evim ayrı yolum ayrı herkes mutlu olsun ben zaten çocugu onlar 1 saat sevsinler yada çeneleri sussun diye değil canımdan can olsun diye istiyorum relaxx yani

aynen öle gerisi bos ınsanları taakrsak ooo bıtıtk bızz

Allah şifa versin ...stres herşeyin başı sıkıntı yapma kafana başka şeylerle meşgul et sana tek tavsiyem reglin düzene girmesi için 3 aylık soğan kürünü yapman ilk aydan sonra benim hemen düzene girdi polikistik over sendromluyum ....senin ciddi sorunun yok hemen hamile kalırsın ....inşallah ..benim böyle bir sorunum yok ama ben başka doktora da gitmeni tavsiye ederim ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…