• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar lütfen bakın!!!

immortall

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
12
0
36
Samsun
saçlarımı 2 gün önce koleston un altın sarısına boyadım diplerim beyaz olduğu için boyanın tam rengini aldı ama saçımın arka kısımları turuncumsu bi renk oldu ve saçlarım iki renkli oldu ve çok kötü görünüyorlar...
saçımdaki bu kızıllıklardan kurtulmak istiyorum bu yüzden koleston un açık kumralını boyamak istiyorum fakat forumdaki bazı arkadaşlar açık kumralın çok koyu bi renk olduğunu söylüyorlar fakat ben saçım koyu olsunda istemiyorum fakat saç rengimide daha fazla açtıramam çünkü saçlarım çok yıprandı.Sizce ne yapmalıyım saçımı hangi renge boyasam daha uygun olur?eyvahedigeldismile

küllü sarıya yada küllü açık kumrala boya cnmm...kızıllık gider istedigin gibi olur:)

hepinize teşekkür ederim canlarımolumunekankayizsmile
fakat aklıma takılan bi şey var ben beyaz tenli ela gözlüyüm küllü kumral çok mu mat bi renk yani yakışırmı sizce banaeyvahedigeldismile

canımm ya benimde aynı oldu..
bende kolestonu kahvesine boyadım ama arkalarım tam kapanmadı eski saç rengim duruyo gibi hala kızıl kahvemsi renkler..
bende aynı kahveyemi boyasam tekrar acaba bilemedim:s

canımm ya benimde aynı oldu..
bende kolestonu kahvesine boyadım ama arkalarım tam kapanmadı eski saç rengim duruyo gibi hala kızıl kahvemsi renkler..
bende aynı kahveyemi boyasam tekrar acaba bilemedim:s

cnm bence aynı renge boyama çünkü bende altın sarısına bi kaç kez boyadım belki tutar diye ama bi işe yaramadı bilemiyorum belki saçını bi ton koyulaştırırsan kızıllıkların gider onun haricinde benimde bi fikrim yokbilmiyorumkismile bakalım bende arkadaşların dediği gibi küllü açık sarıyı denicem umarım işe yarar=)

Back