- 10 Haziran 2009
- 482
- 2
- 35
-
- Konu Sahibi sorgunlu66
anlattıklarınız yerleşme kanamasına benziyo kızlar umarı öledir bebişleriniz gelir
benimde günüm 22 ekimdi. sadece gününde kahverengi lekelenme gördüm ama hala tık yok. test yaptım negatif. kafam çok karışık! umudum yok ama hamile olma ihtimalim varmı acaba?? benim de geçen ay böyleydi az az leke leke devam etti nerdeyse 9- 10 gün lekenmelerim sürdü. bittikten 7 gün sonra doktora gittim kistten korkup, ama kist filam yok dedi, problem yok dedi, rahimde kalınlaşma var dedi, vucut gebeliğe hazırlanıyo olabilir dedi. ama maalesef biz bu ay fazla çalışamadım bebek içinşehir dışındaydım.senin günün gelmemiş henüz bence ümidini kesme! benzer şeyler yaşamışız. arkadaşların dediği gibi yerleşme olabilir. ayrıca vucut gebeliğe hazırlanırkende böyle adeti etkiliyomuş. bu ay olmazsa önümüzdeki ay'a inşallah.. inşallah kist yoktur ve inşallah hamilesindir vee inşallah bende:)))
canım yerleşme kanaması olabilir ama doktora gitmende fayda var bence
herhangi bitki falan kullandınmı?
benimde öyle olmuştu ama adaçayı falan içilince az adet olunuyomuş diye duydum canım
ama senin inşallah yerleşme kanamasıdır bence kan testi yaptır çıkar
Belkide iki aydır üstüne görüyorsundur..böyle olanlar çok
Hadi bakalım inşallahh canım
ah canım gitme imkanım olsa hemen şimdi gitcem ama ben şırnagın bı köyündeyim (görev nedeniyle)hfta sonları köyden belli giriş cıkış saatleri var.yollar kötü.ama inşallah biraz bekleyim hafta içi gidebilirim.elimden hiç bişey gelmiyo.:1no2:mafoldumben
aminnnnn canım aminnnnnnnnnnninşallah canım rabbim sanada nasip etsin ve tüm isteyenlere.hayırlısı olsun canım ya.
vayyy hemsommm benimmm.... bitanem umudunu kesme! insallah hamis haberlerini alirsin güzelimm yaaa...