Üzüldüm. Umarım en kısa sürede hayırlısı olur.Şimdi yaptm sizce var mıBir sürü belirti yaşamama rağmen maalesef adet gecikmesinin 15. Günü regl oldum kızlar işte kasık ağrıları göğüs hassasiyet i göğüs ucu hassasiyeti sürekli acıkma gibi gibi bir sürü belirti yaşadım demek ki bu belirtilere takılmamak gerekiyor
Yok gibi ama bir kaç gün sonra tekrarlayınÜzüldüm. Umarım en kısa sürede hayırlısı olur.Şimdi yaptm sizce var mı
8. Gun benimde ayni seyler var test attim konusmaya bakarmisiniz gebelik varmi siz hamilemisiniz ogrendinizmiKızlar selam adet gecikmesinin 6. Günü bugün. 4. Gün gebelik testi negatif çıktı. Bu şekilde yaşayıp hamile olduğunu daha sonradan öğrenen var mı. Ara ara kasık ağrım oluyor göğüs uçlarım da da acıma var
Maalesef değilim.8. Gun benimde ayni seyler var test attim konusmaya bakarmisiniz gebelik varmi siz hamilemisiniz ogrendinizmi
Canım ne durumdasın Dr randevuna daha varmış ama.. Bi gelişme var mı aynı durumdayimEki Görüntüle 3282751 Ben 10 temmuzda kimyasal gebelik yaşadım kanamam 6 gün sürdü 7 gün korumasız ilişkiler oldu adet hala olmadım normalde 29u olurdu düzenlidir hep kimyasalda adet gecikmesinin 3. Gunu kan vetest yaptim negatifti 6.gün test ve kan verdim pozitifti suan 7 gun oldu test yaptım kan verdim 4. Gün negatifti acaba gec döllenmemi kasık bel bacak mide agrisi var goguslerim hassas ama yumusak ve kenarlarinda minik sivilce var ucları pembe kahve rengiye dogru gidiyor ara ara vajinamda kasıklarimda batma hissi oluyor 17agustos kadin doğuma randevum var ama ozamana kadar merak icerisindeyim sizce gebelik varmıdır test yaptim bugun negatif gibi ama cok cok az bi hayalet cizgi var
Bugun yine beta verdim iki gun once 26,34 dü şuan 56,68 olmus iyimi?Canım ne durumdasın Dr randevuna daha varmış ama.. Bi gelişme var mı aynı durumdayim
Bence gayet iyi düşmemiş bu iyi bisey gebeliği kesinleştirme bu sonuç hayırlı olsunBugun yine beta verdim iki gun once 26,34 dü şuan 56,68 olmus iyimi?
İnsallah canim cok sagol sen ne durumdasinBence gayet iyi düşmemiş bu iyi bisey gebeliği kesinleştirme bu sonuç hayırlı olsunartış da yüzde 50 ve üstü artması gerekiyor bu da okey. Allah sağlıkla devam ettirip kucağına almayı nasip etsin inşallah
En son 9 gün önce kan vermiştim negatifti bugune kadar bekledim 2 kez idrar testi yaptım 3er gün arayla silik çıktı bu sabah da kan verdim yarın öğlen açıklanacakİnsallah canim cok sagol sen ne durumdasin
Hayirlisi olsun bakalim insallah pozitiftir :)En son 9 gün önce kan vermiştim negatifti bugune kadar bekledim 2 kez idrar testi yaptım 3er gün arayla silik çıktı bu sabah da kan verdim yarın öğlen açıklanacak
Öyle umuyorum ama.. İnşallah bakalım yarın kesinleşecekHayirlisi olsun bakalim insallah pozitiftir :)
Yaz ozaman :)Öyle umuyorum ama.. İnşallah bakalım yarın kesinleşecek
Tamam canım hakkımızda hayırlısı olsun duam hepimize senden de dua rica ediyorumYaz ozaman :)
Benim de bir gebeliğim böyleydi. Değerler düzenli artmıyordu. Doktor dış gebelikten şüphelendi. Ancak sonrasında kese gözüktü ama 8 haftalıkken düşük yaptım. Doktor sağlıksız bir gebelik olduğu için dedi.Arkadaşlar merhaba . Ben 6 gün önce test yaptım pozitif çıktı . Daha sonra kan tahlili verdim 315 çıktı beta değerim. 2. Verdiğimde 512 3. Verdiğimde ise 635 çıktı yani beklenen artış olmadı . Yumurta çatlamış ama kese yok . Doktor dış gebelikten şüpheleniyor. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda . Çok korkuyorum
VajinalBenim de bir gebeliğim böyleydi. Değerler düzenli artmıyordu. Doktor dış gebelikten şüphelendi. Ancak sonrasında kese gözüktü ama 8 haftalıkken düşük yaptım. Doktor sağlıksız bir gebelik olduğu için dedii
Ultrasonla bebek ve kalp atışı göründü fakat geçtiğimiz hafta çarşamba evde düşük yaptımBenim de bir gebeliğim böyleydi. Değerler düzenli artmıyordu. Doktor dış gebelikten şüphelendi. Ancak sonrasında kese gözüktü ama 8 haftalıkken düşük yaptım. Doktor sağlıksız bir gebelik olduğu için dedi.