Selamlar, çocuk düşündüğüm için geçen ay sprialimi çıkarmak için gittiğimde doktorum zaten spiralin kaymış olduğunu belirtti ve adetliydim. Planlı bir şekilde yumurtlama günü ve sonrasında beraber olduk. Normalde 2 senedir her adetim düzenli hatta genelde adet tarihimden 1 veya 2 gün önce regli oluyorum fakat bu defa adet olmadan 2 gün öncesinde kahverengi bir lekelenmem oldu adet oldum zannettim peçeteye gelecek kadar vardı. 2-3 gün sürmedi lekelenmem adet tarihim 5 gün geçti. Ara ara kasıklarımda hafif kramplar oluyor, hafif bir göğüs ağrım var normalde göğüslerim ağrımaz. Dün akşam kan testi verdim değerim 2 çıktı. Aşırı bir baş ağrısı, mide bulantısı, halsizlik ve yemek yiyemiyorum aynı ilk bebeğimdeki gibi ve diyetteydim verdiğim kiloyu geri almışım. İlk kızımda hemen adetten 5 gün sonra öğrendim fakat doktorum geç döllenme demişti, acaba yine aynısı olur mu ? Tekrar kan testi vermem gerekir mi ? Değer tekrardan yükselir mi acaba ? Çok tereddütle kaldım, bu arada migren için ilaç kullanıyordum adet olmayınca hemen kestim. Acaba ilaçlardan olmuş olabilir mi ?