ben kukla ol demıyorum,ama farklı boyutlardan bak,dayak ihanet olmadığı sürece fikir catışmalrı ve ruhsal sıkıntılar aşılır gibi,bende geçen depresyona girdim,barut gibiydim,geçti şimdi iyiyim,oda belki bür süreç kaç yaşında adamiste problemleri var cok yogun falan ama bende elinde kukla degilim. Artik bosana tehtitlerine tahamulum kalmadi. Ben alttan aldikca resmen beni rezil ediyor. Cocuk oyuncagi degil bu. Ben gitti gidicek diye bekleyemem. Zaten kafasina koymus gitmeyi belli elinde sonuda gidecek gibime geliyor. Sozde sevgisinden kaliyormus sanki ben ona iskence yapiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar lutfen acilen yardim edin:((
- Konu Sahibi camila87
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Aralık 2014
- 309
- 194
- 48
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
peki ya gittiğinde geri dönende o mu oluyor?hayir yemin ederim ben bayanim ve malesef esim gercektende boyle(((
ay cok komık
kusura bakmayın ama ben erkeklıgıme yedıremem yahu erkek olam evı terk et don gel git tehdit et
oohhoo
27 yasinda. Bizdeki problem su ki 3 aydir hersey cok guzel bana seni seviyorumlar falan ilk kavgada yine bosanalim evi terk etmek istiyor bide hali tavirarindan cok ciddi olduguda belli.ben kukla ol demıyorum,ama farklı boyutlardan bak,dayak ihanet olmadığı sürece fikir catışmalrı ve ruhsal sıkıntılar aşılır gibi,bende geçen depresyona girdim,barut gibiydim,geçti şimdi iyiyim,oda belki bür süreç kaç yaşında adam
iki sefer ust uste gitti ve ben aradim geri dondu. Bu son sefer artik kapnin onunden cekildim sen gitmeyi kafana koymussun elinde sonunda gideceksin dedim ben bisey yapamam falan orda bana 1 saat laf sayip kin kustu ve gitmedipeki ya gittiğinde geri dönende o mu oluyor?
ay cok komık
kusura bakmayın ama ben erkeklıgıme yedıremem yahu erkek olam evı terk et don gel git tehdit et
oohhoo
- 19 Ekim 2013
- 549
- 337
- 133
Ya bizde ilk evlendiğimizde eşim bikaç defa tartıştığımızda bana senin bu yaptığın boşanma sebebi olur dedi en son bende öylemi dedim çıktım gittim. Sonra eşim aradı vs ama birdaha asla öyle bir cümle kuramadı. Çocuk oyuncağımı her lafta boşanma lafı hoş değil. Eşine bir ders lazım bence.
her kavga elbette boşanmayla evden gitmeyle sonuçlanmamalı ama neden kavga ediosunuz?yani anlaşamadığınız konu ne?o da önemli bence.aşılamayacak bişeyse ayrılık düşünülebilir ama sırf inat veya üstünlük kurmayla ilgili konularsa karşılıklı anlayışla çözülebilir.zira bi yuva kolay kurulmuyor.biz de 22 aylık evliyiz.o kadar çok kavga ettik ki.ve ben şunu anladım erkekle asla inatlaşmayacaksın.tatlı dille yola gelmeyecek hiçbi erkek yok.çok şükür şuan iiyiz.mutluyuz.sözlerim yanlış anlaşılmasın ama biz kadınlar olarak biraz daha sabırlı ve yapıcı olmalıyız.inş.halledersiniz sıkıntılarınızı.
ne kadar tatli dilli olursam olim insanim yeri geldiginde biseye sinirlenip tartisiyoruz . ve kucuk olay o kadar buyuyorki basliyo esim yok belki ben sana uygun degilim falan filan tabi ben dahada sinirleniyorum hani acmiycaktin bu konuyu falan gitmek istiyorsan acikca soyle dedim. Ondan sonrada gicik gicik evet evet gidicem gidicem gidicem diyip duruyor. bende cik git dedim yine kapiya dayandi her zamanki gibi esyalarinla gitmek icin. benden tepki bulamayina 100 tane laf sayp hayla burdaysam seni sevdigim icin falan laflar soyledi. onun sevgisinede inaniyorum yoksa asla boyle yapmazdiher kavga elbette boşanmayla evden gitmeyle sonuçlanmamalı ama neden kavga ediosunuz?yani anlaşamadığınız konu ne?o da önemli bence.aşılamayacak bişeyse ayrılık düşünülebilir ama sırf inat veya üstünlük kurmayla ilgili konularsa karşılıklı anlayışla çözülebilir.zira bi yuva kolay kurulmuyor.biz de 22 aylık evliyiz.o kadar çok kavga ettik ki.ve ben şunu anladım erkekle asla inatlaşmayacaksın.tatlı dille yola gelmeyecek hiçbi erkek yok.çok şükür şuan iiyiz.mutluyuz.sözlerim yanlış anlaşılmasın ama biz kadınlar olarak biraz daha sabırlı ve yapıcı olmalıyız.inş.halledersiniz sıkıntılarınızı.